Banker

5 måter tusenårsaften kaster bort pengene sine

5 måter tusenårsaften kaster bort pengene sine

Utgifter til den tusenårige generasjonen er varierte, og vesentlig forskjellig fra noen av sine forgjengere. Mens det er mange ting tusenårene ikke kjøper seg aktivt, som hus, biler eller kabel, tilbys nylig nyutdannede en latterlig sum penger på ikke-essensielle - ofte uten å være oppmerksom på disse forferdelige utgiftsmønstrene.

Luxury Gym Memberships

Fitness er viktig, og hvis et treningsmedlemskap får deg til å trene, så er det i alle fall verdt kostnaden og besparelsene i helsevesenet senere på veien. Men luksus gym medlemskap er bare det-en luksus, noe som betyr en ikke-essensiell. Tilbringe $ 100 hver måned på et treningsstudio som har badstue, fersk agurk vann eller et saltvannsbasseng kan virke som en god ide, men egentlig, hva kommer du ut av det $ 1200 som tilbys hvert år?

Hvis du ender opp til tredemølle hver gang, gjør du virkelig lommeboken din med en dårlig service. Du kan enkelt bruke kun $ 25 eller mindre hver måned på et grunnleggende treningsmedlemskap, noe som betyr mindre enn en dollar om dagen for bruk. Hvis du er bekymret for budsjettet ditt, kan du bytte til et treningsstudio, eller bare avstå fra det og gå i gang i nabolaget hver dag. Du vil se utbytte på bankkontoen din.

sigaretter

Røyking er dårlig for deg, selv om det i 2016 sier det selvsagt. Det er ingen måte å krangle rundt det, men faktum er at tusenårene fortsetter å kjøpe sigaretter. Hvis du fortsatt røyker, vet du hvor mye penger du sliter på et produkt som dreper deg med hver puff. Ved å bryte ned i pengeværdier, bruker gjennomsnittlig røyker i USA over $ 5000 hvert år på sine favoritt tobakksprodukter.

Det er på tide å slutte og gi lungene dine og lommeboken din - en pause. Hvis du bare ikke kan gå uten din nikotinrett, må du vurdere patcher. Hvis det ikke virker, prøv å bytte til en våpeninnretning og bruke forskjellige e-væske smaker fra et firma som NJOY for å hindre deg i å gå tilbake til farlig tobakk.

Binge Drinking

Overskrift til din lokale bar og å ha et par drinker koster mer enn bare noen få dollar i disse dager. Det er flere måter å roe ned denne typen utgifter. Ta bare penger til baren, og når det en gang løper ut, vet du at innkjøp av drikke til natten er ferdig. Et annet alternativ er å ta en drink på forhånd (så lenge du tar en drosje eller har en villig utpekt sjåfør) for å redusere antall drinker du vil forbruke mens du er ute. Til slutt, kutte ned på drikken din generelt. Det er en depressant og koster en liten formue for hver kveld, noe som betyr at det er sløsing med penger.

Juice Cleanses

Millennials synes å ha et svakt sted for juice rensninger, citing påståtte helsemessige fordeler som en grunn til å shell over hundrevis av dollar for flytende frukt. Imidlertid kan disse helsemessige fordelene ikke være like gunstige som tidligere spionerte. Juicing fjerner fiber fra frukt og veggies, noe som betyr at du ikke vil være full eller fornøyd når du er ferdig. Sukkene i saften kan også gjøre blodsukkernivåene dine dyppe og skyrocket hele dagen, noe som betyr stort humør og energisvingninger. Viktigst, rensinger kan være farlige, siden kroppen din ikke får nok kalorier eller ernæring som trengs for dager om gangen.

Kaffebar

Du vil bli presset hardt for å finne en by som ikke har flere Starbucks-kaffebarer som forer sine blokker. Kaffekjeder er en av de største lommebokene som er kjent for tusenårene, og bekvemmeligheten og merkingen av disse kjedene gjør det vanskelig å si nei til en latte glede på vei til den tidlige morgenkonferansen. Hvis du er en ivrig kaffebar kunde, kan du bruke over $ 1200 i året. I stedet for å vente i lang kjøretur gjennom linjer, bryg du din egen kaffe hjemme. Det er raskere, billigere, og smaker ofte bedre enn det du finner i din lokale kaffekjede. Hvis du vil ha enda mer bekvemmelighet, ta en Keurig for å fylle de siste minuttene.

Dårlig penger vaner og ikke-essensielle spend pest tusenårene, men med tidlig anerkjennelse av unødvendige utgifter, kan sparing bli en mer realitet for dagens nyutdannede.

Skrive Inn Din Kommentar