Liv

Starter 2014 med en Bang - Målet mitt 1. kvartal

Starter 2014 med en Bang - Målet mitt 1. kvartal

Det er et nytt kvartal som betyr at det er på tide å gjennomgå målene mine fra det siste kvartalet og også identifisere hva jeg skal jobbe med i de neste 90 dagene.

I min Målsetting innledende innlegg, Jeg delte hvordan innstilling av mål doblet inntektene mine om tre år.

Da jeg skrev det innlegget, trodde jeg det ville være en engangs ting.

Jeg forventer ikke å skrive et nytt innlegg hvert kvartal, og dele mine mål, men da begynte det på meg, hvorfor ikke?

Å skrive det innlegget var nyttig i meg som stod til mine mål. I tillegg hadde jeg mange positive tilbakemeldinger fra leserne mine. (ja det er du og du rocker!)

Jeg har bestemt meg for at jeg skal dele målene hvert kvartal og håper at du kan bli inspirert til å oppnå og erobre dine egne mål.

Før jeg deler dette kvartals mål, la vi reflektere over målene jeg hadde for foregående kvartal.

Sammendrag av siste kvartal

1. Start God Financial Cents podcast.

The Good Financial Cents podcast ble lansert, og det har blitt sparket rumpa helt siden. På grunn av deg og antall personer som har abonnert, lastet ned og vurdert det, slo det nummer seks på virksomheten som investerte i iTunes. Det er fantastisk.

Hvis du ikke har abonnert på podcasten, har du fortsatt et skudd.

Klikk her for å ha gode finansielle centre Leveres direkte til ørene dine. 🙂

2. Start re-design av Good Financial Cents.

Re-designen har vært fenomenal. E-post abonnenter har gått opp, engasjementet har gått opp, alt har gått opp siden jeg lanserte re-design. Jeg ønsker bare at jeg ville ha gjort det før.

3. Gi killer snakk på Financial Blogger Conference.

Jeg kom, jeg snakket, jeg erobret. Offentlige taler blir mer av en lidenskap for meg, og jeg har allerede to hovedtelefonforedrag lined up for dette året - inkludert min første betalte talende gig!

Du kan se min snakk nedenfor:4. Planlegg Disney cruise med familien.

Jeg hadde mål og ambisjoner om å ta min familie på fem på en Disney cruise dette siste kvartalet. Dette målet skjedde ikke, og det var en enkelt grunn; vår 2-1 / 2-årige, Sloane. Jeg ønsket en ferie, å gå vekk og å kunne slappe av. For tiden er vår 2-årige i den staten som ligner mye som helvete.

Jo mer jeg tenkte på det, jo mer unrelaxing det hørtes ved å måtte ta en familie på fem på en Disney cruise. Jeg foreslo da til min kone at alternativet hva med henne og jeg går et sted, bare de to av oss, og la barna gå hjemme. Skriv inn Cozumel, Mexico.

Min kone og jeg var i stand til å komme vekk i fem dager uten barna for den første barnfrie ferie på over ni og et halvt år. Det var utrolig.

Vi planlegger fortsatt å gå på Disney cruise snart, akkurat når vår yngste hellion blir litt eldre.

5. Fullfør kurs for Wisebread.com

Dette er det store målet som ikke skjedde forrige kvartal. Jeg ble opptatt av å jobbe med min neste bloggbevegelse, Operasjon #investNOW, og Wisebread fikk opptatt arbeid med andre inntektsgenererende aktiviteter. Vi er fortsatt i forhandlinger om å få dette gjort, men for tiden er det i et stallende mønster.

Ok, nå da vi så på siste kvartals mål og resultatene, la oss se hva jeg har laget opp for neste kvartal.

Hva jeg vil erobre dette kvartalet

1. Pre-sell kurs til GFC samfunn.

Som nevnt ovenfor planla jeg å skape et kurs strengt for det Wisebread-fellesskapet. I stedet skal jeg fokusere min innsats på et kurs for Good Financial Cents-fellesskapet. Hvorfor ikke?

Jeg elsker leserne mine, og jeg burde ha startet her først, pluss det er ingen grunn til at det samme kurset ikke kunne markedsføres til fellesskapet på Wisebread. Mine tanker om det, jeg kan lage kurset en gang og etter noen få tweaks, tilbyr også Wisebread-fellesskapet.

2. Start livsforsikring podcast.

Jo mer jeg kommer inn i podcasting, jo mer blir jeg tilkoblet. Nå som jeg har to podcaster under beltet mitt, God Financial Cents podcast og Dollars og Roses podcast, det var bare fornuftig å skape en annen.

Noen mennesker vet at jeg har et annet nettsted, Lifeinsurancebyjeff.com, og en måte å gjøre dette nettstedet mer av et autoritetsnettsted. Lansering av en podcast var den neste bare logiske forstanden.

Når jeg skrev dette innlegget, har jeg allerede tatt opp fire episoder til podcasten og har alt bestilt. Jeg trenger bare å oppgi min virtuelle assistent for å få den lastet opp og deretter sende den til iTunes.

3. Komplett ressursguide for livrentekunder.

I finansbransjen er livrenter langt den mest forvirrede og misbrukte investeringsproduktet som noen gang er solgt. Når det er sagt, tror jeg fortsatt at livrenter i riktig situasjon med den rette klienten, kan gi mye mening.

Jeg vil skape ressurser og opplæringsverktøy for å hjelpe forbrukerne til å avgjøre om en livrente er riktig for dem. Jeg har noen ideer om hva jeg trenger å gjøre, som inkluderer å lage noen nedlastbare guider og filme fire til fem videoer for å utdanne forbrukere.

4. Lei ny kontorleder for Alliance Wealth Management, LLC.

Jeg hyret min første kontorleder i fjor, og resultatene har vært fantastisk. Jeg har vært i stand til å delegere mange oppgaver som har frigjort så mye mer tid til å fokusere på min unike evne, blant annet de ting jeg elsker å gjøre og få betalt for å gjøre det.

Dessverre har min nåværende kontorsjef ambisjoner om å følge drømmen hennes, og hennes og ektemannen skal starte en ny bedrift sammen. På grunn av det vil jeg miste henne og jeg er nødt til å finne en erstatning. Intervju prosessen har allerede begynt, så jeg håper å få noen ansatt i februar måned.

5. Gjør reservasjoner for familie RV tur i sommer.

Hvis du husker min første målinnstilling post, Jeg delte et av mine ettårsmål er å ta familien min på en to-ukers RV tur i sommer. Det er bare januar, men jeg kan nesten ikke vente på at dette skal skje. Jeg har gjort litt forskning, men jeg må faktisk hente telefonen og ringe for å finne ut mer om å reservere en RV for en stund i juni eller juli-tidsrammen.

6. lever awesome keynote snakk

For første gang i mitt liv, vil jeg gi min første keynote-snakk i mars i Southern Illinois Men's Health Conference. Dette er noen første førstegang for meg.

  • Det er den første keynote-snakk som jeg noensinne vil gi,
  • Dette er første gang jeg faktisk blir betalt for å snakke.

Jeg har en ny keynote-snakk lined up for senere på året som jeg vil dele her snart.

7. Tap 10 pounds.

Jeg er en CrossFit fanatisk og jeg elsker å trene. De fleste antar bare at fordi jeg trener så mye, må kostholdet mitt være i sjakk. Dessverre er det ikke tilfellet.

I løpet av sommeren begynte jeg en kombinasjon av et Paleo / glutenfritt kosthold. Jeg elsket absolutt det og klarte å miste over 12 pund. Her er noen bilder av meg som veier inn på omtrent 202 pund.

Dessverre fikk jeg ganske mye alt tilbake om vinteren.

Når det blir kaldt og helligdager kryper opp, har jeg en tendens til å slakke meg. STOR tid.

Hvor ille akkurat? Hva med å spise en hel sjokoladekake på en helg?

Ja, jeg er en sucker for sjokoladekake.

Det er ingen unnskyldninger for det. Basert på min høyde og bygge, føler jeg at jeg skal veie et sted i 200 til 202 pund. Målet mitt er å komme dit kvartalet.

Enda raskere, jeg satte et mål for å komme seg til den tiden av våre barns springferie som er 10. mars.

Jeg husker på college da jeg var stor i vektløfting. Jeg var fast bestemt på å få over 200 pund for vårpause. Nå i 30-årene prøver jeg å komme under 200.

#blir gammel

Vaner jeg vil jobbe med.

I tillegg til å ha kvartalsmål, er en annen ting jeg ikke vil fokusere på, å legge til nye positive vaner i livet mitt. Jeg snakket tidligere om dårlig vaneutfordring hvor jeg inspirerte folk til å ta på seg en ny vane og fokusere på den vane i en 21-dagers periode. Dette kvartalet vil jeg fokusere på å legge til disse nye vaner til min dag.

1. Gjør 30 push-ups hver morgen før jeg forlater huset.

Jeg begynte å gjøre 100 push-ups om dagen og gjorde det for den 21-dagers perioden. Det eneste problemet jeg la merke til var at skulderen min begynte å bli veldig sår som påvirket treningsøktene i CrossFit. Jeg følte meg som om jeg kanskje var overtraining og 100 push-ups var overdrive det.

Istedenfor å gjøre 100 daglige vil jeg fokusere på å utføre minst 30 push-ups før jeg forlater huset for å få stoffskiftet mitt.

2. Les Bibelen i 10 til 15 minutter hver dag.

Å lese Bibelen har gjennomgående vært en pågående utfordring for meg. Jeg gjorde fantastisk i den 21-dagers perioden, men så slakket av. Jeg vil revidere den vanen og sørge for at jeg leser Bibelen 10 til 15 minutter hver dag. For meg er den beste tiden å gjøre dette rett etter at jeg legger barna til sengs før jeg gjør noen blogger før jeg går i dvale.

3. Operasjon takknemlighet.

Jeg har nettopp ferdig med boken The Compound Effect, av Darren Hardy. I den boken delte Darren hvordan hver dag han skriver ned en ting han er takknemlig for angående sin ektefelle. Han sier at det hjalp ham med å sette pris på alt som hans ektefelle gjorde for ham, og det bidro virkelig til å styrke ekteskapet.

Jeg elsket alt om dette.

Det har vært tider at jeg føler at jeg er under takknemlighet for alt det min kone gjør, og for å være sikker på at jeg ikke mister stedet av det, har jeg begynt det jeg kaller Operation Thanksgiving.

Hver dag skriver jeg ned en ting som jeg er takknemlig for det min kone har gjort. Så langt har det vært fantastisk fordi jeg virkelig ser alt som hun gjør, og det er mye !!! (ja, min kone er fantastisk)

Når du er takknemlig for noen, har du ikke annet valg enn å vil elske på dem mer og uttrykke hvor mye du bryr deg om dem.

Jeg oppfordrer deg til å prøve. Jeg tror du vil bli overrasket av resultatene.

Hva jobber du med?

Hvilke mål jobber du med akkurat nå? Kan jeg hjelpe?

For å hjelpe meg med å holde fast med mine kvartalsmål, skriver jeg også ned mine ukentlige mål. Jeg har bestemt meg for offentlig deling av dem på God Financial Cents Facebook-side hver mandag nå kjent som #goalsmonday.

Her er siste oppdatering slik at du kan se hva jeg er opptatt av.

Post av Good Financial Cents.

Pass på å bli med oss ​​og dele det du jobber med.

Gratis nedlasting: Vil du ha det samme regnearket som jeg pleide å skrive ned mine mål hvert kvartal? Ta tak i Måleprøvearket mitt og sett målene dine i hyperdrift. Last ned det gratis regnearket HER.


Få målgjenkjenningsarket

Skrive Inn Din Kommentar