Mat

Vi ønsker appetittvekkere: Hvordan bruke Ibotta's $ 3 Cash Back Deal på hvilken som helst restaurant

Vi ønsker appetittvekkere: Hvordan bruke Ibotta's $ 3 Cash Back Deal på hvilken som helst restaurant

Ingenting er bedre enn gratis mat.

Du vet at følelsen du får når du er sulten, går du gjennom matretten i kjøpesenteret og en ansatt gir deg en god kyllingbit på en tannpirkk? SÅ BRA.

På temaet gratis mat har Ibotta en god avtale i sommer. Det tilbyr $ 3 kontant tilbake for enhver forrett fra hvilken som helst restaurant.

OK, så det er ikke helt gratis. Men hvis du spiller kortene dine rett, er det nær gratis. Og det gjør at vi vil ha alle appetittvekkere - alle krabbekakene, alle potetskinnene, alle kokosnøttene.

Ibotta, forresten, er en app som gir deg penger tilbake på kjøp fra favorittbutikker og restauranter.

For å få det største banget for pengene fra dette tilbudet, prøv å avtale stabling med halv pris appetittvekkere.

Bilde det: Du stopper hos Applebees for en forrett under halv pris app happy hour. (Det er kl. 11.00 til 4.00 i baren og etter 10.00 i resten av restauranten.)

Bestil mozzarella pinner eller spinat-artisjokk dukkert, som hver er $ 7,99. Halvparten av det er $ 4. En $ 3 rabatt fra Ibotta gjør det $ 1.

Presto: $ 1 forretter.

Musikk til våre ører: Ingen annen kjøp nødvendig

Selv om du ikke stabler dette tilbudet med noen form for halv pris apps avtale, er dette nye Ibotta tilbudet verdt å merke seg.

Ikke bare får du $ 3 av en forrett, men du kan bruke den på hvilken som helst restaurant, og det er ikke nødvendig med andre kjøp. Det er ganske sjelden.

Den største fangsten: Tilbudet er bare gyldig i 11 stater - Alabama, Hawaii, Indiana, Maine, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, Oklahoma, Virginia og West Virginia.

Tilbudet avsluttes 5. september.

Hvordan Stack tilbudene

Igjen, avtale stabling er din venn her.

For å være en Jedi-nivå Penny Hoarder, se etter en god avtale på appetittvekkere, og stable Ibotta's $ 3 cash back tilbud på toppen av den avtalen.

Utover Applebees, er det en hel del forrett avtaler der ute. Den uformelle spisebransjen sliter, så kjeder driver priskriger for kunder. Det strekker seg til forretter.

Sjekk ut disse tilbudene:

  • Buffalo Wild Wings tilbyr $ 3 forretter som happy hour spesialtilbud, vanligvis fra 2 til 7 p.m. Det inkluderer mini mais hunder, hvitløk sopp og chili con queso dukkert. Igjen er prisen på $ 3 i utgangspunktet gratis mat.
  • Ruby Tuesday har $ 5 forrett spesialtilbud fra 3 til 6 p.m. Ja, det inkluderer Key West kokosnøtt reker.
  • TGI Friday's har endeløse appetittvekkere for $ 10 - eller for $ 7, hvis du inkluderer $ 3 får du tilbake fra Ibotta.
  • Chili har forrettens spesialiteter i baren under happy hour, 10 forretter er priset til $ 3, $ 4 eller $ 5.
  • Odds er gode din lokale Bennigan, Bonefish Grill, Carrabba, Outback Steakhouse, Red Lobster eller Texas Roadhouse har en slags avtale på forretter.

Den beste delen om disse happy hour tilbudene er at du ikke engang må bestille en cocktail hvis du ikke vil. Dette er høflige, lovlydige kjede restauranter. Hvis du ikke bestiller en martini med forretten, kommer de ikke til å kaste deg ut døren som om du er i noen Old West salong.

(En advarsel: I Virginia må prisen på forretten være minst $ 6 - to ganger verdien av Ibottas $ 3 rabatt.)

Super enkel å bruke

Med Ibotta tjener du penger på noe du vil gjøre uansett - kjøpe mat.

Slik fungerer det:

  1. Registrer deg for Ibotta her. (Du trenger bare et navn og en e-postadresse for å starte.)
  1. Bla gjennom pengene tilbake tilbud i ditt område, og legg merke til neste gang du går til butikken - tilbudene endres hver uke.
  1. Ibottas nye app er enklere enn noensinne å bruke. Det tar halv tid å få rabatter, du kan lagre favorittbutikker, og navigeringslinjen er bedre organisert.

Sponsoropplysning: En stor takk til Ibotta for å samarbeide med oss ​​for å gi deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han plutselig krever noen utbenede vinger.

Skrive Inn Din Kommentar