Penger

Disse 2 virale innleggene viser sykefravær i USA er fortsatt et alvorlig problem

Disse 2 virale innleggene viser sykefravær i USA er fortsatt et alvorlig problem

Når det kommer til syke dager for arbeidstakere, er arbeidsgivere i USA delt.

Og jeg mener ikke delt inn i den søte lille "krysse armene dine og lene deg bakover med et ostetisk utseende som du står på forsiden av en dårlig 90-tallsfilm" -type.

Nei, denne skillelinjen er dyp og bred. Selv om problemet har kommet opp igjen og igjen i media nylig, har polariserende holdninger aldri vært mer tydelige enn de var denne uken da to separate historier landet på vår radar. De viste bare hvor drastisk forskjellige utsiktspunktene ser ut til å være.

The Jimmy John's Lawsuit

Først snublet vi over en historie fra ATTN: Omtrent seks Jimmy Johns ansatte i Twin Cities-området som ble sparket for å skape en meme som ringte ut franchiseeieren for ikke å tilby betalte syke dager.

Men det var ikke bare et problem å ikke ha betalt syke dager. Ifølge meme, var ansatte på denne Jimmy Johns franchise-plass ikke engang lov til å ringe ut av arbeidet når det var syk. (Implikasjonen var at ansatte ville bli sparket dersom de gjorde det.)

Etter hendelsen tok medarbeider saken til retten. Den amerikanske appelretten for 8. Circuit regjerte forrige uke som Franchiseeieren var innenfor hans rettigheter, og at de seks arbeidstakere var "så ondskapsfull" for selskapet som de ville bli tvunget til å miste deres juridiske beskyttelse.

Dette var en reversering av en avgjørelse gjort av samme domstol i 2016 som sa de seks arbeidstakere skulle bli rehired og gitt tilbake lønn.

Vel, etter at vi passerte den artikkelen rundt kontoret til et kor av "Ick" og "Seriously ?!" og "Boy, we are så glad Vi jobber for et selskap som har en fleksibel sykefraværspolitikk, "vi kom over en annen historie fra ATTN: - og det oppnådde en kontorsavhengig, slow-clap (en figurativ, men likevel).

Å ta en mental helse dag

I denne historien sendte Madalyn Parker, en webutvikler ved Olark som lider av angst og depresjon, e-post på teamet for å fortelle dem at hun ville ta to dager til å fokusere på hennes psykiske helse. Hun sa at hun håpet å komme tilbake neste uke "oppdatert og tilbake til 100%."

Neste dag mottok hun et svar fra selskapets administrerende direktør, Ben Congleton, og takket henne for å få oppmerksom på bruken av å bruke syke dager for psykisk helse.

I sitt svar sa Congleton at e-post som den ene Parker skrev "hjelpeskjær gjennom stigmaet". Han uttrykte også sin vantro at bruk av syke dager for psykisk helse ikke var en vanlig praksis på arbeidsplassen.

Parker tweeted et skjermbilde av e-postutvekslingen, og har siden mottatt mer enn 40.000 liker og nesten 14.000 retweets.

Congleton var sjokkert over oppmerksomheten som tweetet mottok, og skrev en artikkel som forklarer hvorfor anerkjenning av mental helse på arbeidsplassen er så viktig.

Problemet vi trenger å adressere

Mens disse to historiene illustrerer motsatte ender av spekteret, hjelper de med å skinne et lyspunkt på måten vi som et samfunn behandler mental helse på arbeidsplassen.

Jimmy Johns situasjon er åpenbart galning - jeg mener, hvem vil ha en sneezy sandwich-kunstner som slår smittet ost på viral skinke før du serverer den med deg med en side av kjeltekokte bakterier? Ja, Imma tar et hardt pass på den ene.

Men hva om Parker hadde blitt sparket i stedet for støttet av sjefen sin? Ville folk blitt sint på det? Ville en opprør størrelsen på Jimmy Johns respons har fulgt? Eller ville det blitt snakket om på en måte som bare tjente til å ytterligere stigmatisere psykiske problemer?

Det er på tide for oss å begynne å se mental helse på arbeidsplassen på samme måte som vi ser på fysisk helse. Jeg mener ikke Jimmy Johns måte, selvfølgelig - jeg mener på en måte som reduserer stigmaet og gir folk friheten til å snakke om og omsorg for sin egen psykiske helse på den måten de passer til.

I USA lider om en av fem voksne av noen form for psykisk lidelse. Jepp. Se deg rundt på kontoret ditt - kan du se fem av vennene dine? Sjansene er at en av dem hadde en dårlig dag i går, eller i forrige uke eller i forrige måned.

Eller kanskje det er deg, og du sliter gjennom en annen dag fordi du føler at du må skjule statusen til helsen din fra dine medarbeidere og sjefen din. Ville du gjøre det hvis du hadde influensa?

I artikkelen skrev Congleton etter populariteten til Parkers tweet, han gjør et viktig poeng: "Det er 2017. Vi er i en kunnskapsøkonomi. Våre jobber krever at vi utfører på topp mental ytelse. Når en idrettsutøver er skadet, sitter de på benken og gjenoppretter. La oss bli kvitt ideen om at en eller annen måte hjernen er annerledes. "

Vi som samfunn må begynne å behandle psykisk helse så nøye som vi behandler fysisk helse - Hvis en del av kroppen din (hjerne inkludert) ikke fungerer på 100%, vil du ikke kunne bruke 100% av din innsats på arbeidet ditt.

Hva du kan gjøre

Så hva kan du gjøre hvis din psykiske helse hindrer evnen til å gjøre jobben din så vel som du vet du kan?

Anerkjenn når du kan trenge å ta en mental helse pause. Er du frakoblet? Får ikke nok søvn? Kjempes du for å sette ditt beste arbeid i et prosjekt fordi du bare ikke er der? Det finnes ingen definitive, one-size-passer-alle kriterier her - så ikke la noen, men du bestemmer deg når du trenger en pause.

Ikke vær redd for å snakke med sjefen din om tilstanden til mental helse. Hvis du er usikker på hvordan du snakker om det, er det noen tips som kan hjelpe deg med å forberede samtalen.

Ta vare på deg selv. Jeg vet, dette er lettere sagt enn gjort. Men når du tar den psykiske helsedagen, sørg for å ta vare på kropp, hjerne og velvære. Gjør ting du elsker: Ta en time ute, hør på musikk, lær en ny ferdighet, spis favorittmat, les en bok, støvsug teppene dine, lek med hunden din, balansér budsjettet ditt, ta kontakt med venner - uansett det det gjør at du føler deg bra. Det er ingen riktig måte å tilbringe din psykiske helse dag, men sørg for at du tar en aktiv tilnærming - ikke en passiv. Identifiser dine behov og oppfyll dem deretter.

Destigmatize mentale problemer ved å snakke åpent om mental helse. Dette faller på både arbeidsgivere og ansatte - alle av oss, egentlig. Vi bør streve for å skape en kultur av aksept og normalisering ved å snakke så åpenbart om mental helse som vi gjør med fysisk helse.

Dessverre, skjønt, For mange mennesker er igjen uten muligheten til å ta en syk dag av noe slag. Når vi fortsetter å arbeide for et sted for forståelse og aksept når det gjelder helse og arbeidsplass, vil vi forhåpentligvis se endringer i måten vi som samfunn behandler sykdom og helse generelt.

For tiden er virksomheter i syv stater og Washington D.C. juridisk pålagt å tilby ansatte betalt sykefravær. Forhåpentligvis vil denne type lovgivningen fortsette å bli instated inntil alle har evnen til å ta seg tid til å ta vare på seg selv uten å frykte konsekvensene.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar