Mat

10 Cinco de Mayo tilbud for å hjelpe deg med Fiesta på et budsjett

10 Cinco de Mayo tilbud for å hjelpe deg med Fiesta på et budsjett

Happy Cinco de Mayo!

Selv om det - i motsetning til felles tro - i dag ikke er Mexicos uavhengighetsdag, er det fortsatt en unnskyldning for å feire.

Og her på The Penny Hoarder, vet du hvordan vi feirer: med tilbud.

Så her er 10 av de beste Cinco de Mayo spesialene vi kunne finne ... Vamos!

1. Applebee s

For å feire Cinco de Mayo, utvider Applebees sin Dollarita-kampanje og legger på en avtale for $ 2 Dos Equis, eller "$ 2 Dollar Dos", fra 1. mai til 5. mai.

2. Bahama Breeze

Få din drink på med $ 5 håndlagde klassiske margaritas på Bahama Breeze nærmeste deg. Hvis du planlegger fremover, er denne avtalen gyldig nå til 5. mai, men er ikke tilgjengelig etter kl. i Ohio og Virginia.

3. Bubba Gump Shrimp Co.

Du kan kanskje ikke tenke på annet enn reker når du hører eller ser ordene "Bubba Gump", men denne populære sjømatkjeden går med på Cinco de Mayo fiesta med $ 1 tacos og $ 4 Corona flasker hele dagen.

4. Chuy er

Tex-Mex-kjeden Chuys starter Cinco de Mayo-festet tidlig. Stopp av Austin, Texas-baserte kjeden fredag ​​4. mai for en $ 1 floater (en halv unse av din favorittvæske strømmet over din drikke) eller $ 1 av Coronas fra klokken 4 å lukke.

5. mai, nyt hele dagen happy hour spesialtilbud, pluss forrige dag drikk tilbud, og på lørdag 6 mai, få en bakrus kur med $ 5 blodige marys.

5. El Pollo Loco

Hvis du planlegger å feste hjemmefra, kan du spare på måltider på El Pollo Loco. Få $ 10 av et 24-retters måltid med kupongkode 9781, eller $ 20 av et 48-retters måltid med kupongkode 9792. Kupongkodene er gyldige 4. mai og 5. mai, og hvis du er medlem av Loco Rewards, Jeg mottar også dobbeltpoeng for begge tilbudene.

6. Sulten Howies

Cinco de Mayo skriker ikke akkurat pizza, men hvis du får trangen til pizza i stedet for tacos og har noen munner å mate, så ta tak i denne avtalen fra Hungry Howies.

Kjøpe en stor en-til-topp-pizza og få ytterligere en-topping store pizzaer for $ 5,55 hver med kupongkode CINCO18, gyldig 1. mai til 5. mai.

7. Long John Silver

Hvis du er en fan av fisk tacos, kan du få dem til bare 99 cent på Long John Silver. Bare hent denne kupongen til en deltakende plassering helst til 6. mai.

8. Moe er Southwest Grill

Glad #CincodeMoes!

Denne raskeste Tex-Mex-kjeden tilbyr $ 5 burritos hele dagen på utvalgte steder - og hvis du er en av de første kundene på dagen, kan du til og med få en gratis T-skjorte!

Og hvis du planlegger en fest, vil alle dine gjester motta en $ 5 digital Moe Buck når du bestiller catering for 20 eller flere personer.

9. På grensen

Drikke spesialtilbud florerer, med $ 5 margaritas på Cinco de Mayo Saturday. For å få fiestaen startet, vil mange steder også ha levende musikk.

10. Tijuana Flats

Få tre dager med $ 2 tilbud på Cinco de Mayo helg. Alle Tijuana Flats steder tilbyr $ 2 tacos og $ 2 meksikanske øl fra 4. mai til 6. mai.

Du kan til og med komme til å knuse noen pinatas og nyte levende musikk, avhengig av festligheter planlagt på din nærmeste plassering. Sjekk ut denne listen over stedspesifikke fiesta-arrangementer.

Husk å sjekke ut dine lokale restauranter for å finne flere tilbud til Cinco de Mayo! Som en bonus, her er hvordan du sparer penger på sprit du kanskje vil (ansvarlig) konsumere denne helgen.

Susan Shain søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Jessica Gray er en redaksjonell assistent på The Penny Hoarder. Hun bidro til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar