Banker

Capital One Gnist Cash Business Credit Card

Capital One Gnist Cash Business Credit Card

Dette tilbudet er ikke lenger tilgjengelig.

Å finne en solid forretningsbelønning kredittkort er ikke alltid lett. Noen ganger er det høye årlige avgifter mens andre har tiered belønninger der du må bruke tusenvis av dollar før noen reelle gevinster sparker inn.

For bedriftseieren som ikke ønsker å ha en haug med separate kredittkort, som har som mål å gi mest mulig nytte i hver kategori av utgifter (vanligvis kontorsrekvisita, telekommunikasjon, gass, bespisning og losji for å nevne noen få), kan det Vær vanskelig å finne det rundt solid kort.

Hvem ville ikke bare bære enkredittkort i stedet for fem?

Tast inn Capital One's Spark Cash Business Credit Card for å redde dagen.

Hva gjør gnisten kontanter virksomheten kredittkort forskjellig?

Det er tre store differensiatorer for dette forretningsmessige kontantkortet kredittkort.

Easy Bonus Belønninger - Få $ 150

Noen forretningskredittkort tilbyr muligheten til å tjene ekstra bonusbonus tilbake, men normalt er kravet tusenvis av tusen dollar i utgifter.

Capital One's Spark Cash Business Credit Card er forskjellig: å tjene ekstra penger tilbake er enkelt.

Det er to måter å tjene bonusbelønninger som totalt $ 150:

  • Få $ 100 for å bruke $ 1000 på kjøp i de første 3 månedene av å ha kortet
  • Få $ 50 for å åpne et eller flere ansattskort i de første 60 dagene

Det er det. Ingen fancy nivåer, ingen hopper gjennom hoops. Tilbring litt penger (nesten hver bedrift tilbringer $ 1000 i tre måneder) og legg til et ansattskort, og Capital One vil gi deg $ 150 gratis.

Ønsker $ 150 i bonus kontant tilbake? Åpne et Capital One Spark Cash Business kredittkort i dag.

Konsekvent Cash Back On Alle utgifter

Bedriftseieren som har tid til å jonglere flere kredittkort for å oppnå maksimal belønning for en rekke tilfeldige kategorier, eller verre har cashback og airmiles kredittkort blandet, er bedriftseier som har for mye tid på hendene hans.

Det er sant, i det minste i teorien, at du kunne få en haug med kort som betalte 3% til 5% kontant tilbake på bestemte kategorier og tjene et generelt høyere nivå av kontanter tilbake. Men du ville være å jonglere flere kort på minimum. Noen av disse bonuskategoriene har belønninger, slik at du ikke får noen bonusbelønninger etter at du har truffet hetten. Verre ennå, årlig avgift for alle disse kortene ville trolig tørke ut et flertall av bonusene opptjent.

Ser det ikke ut som en sløsing med tid til deg?

Vurder hvordan Spark Cash Business Credit Card fungerer i stedet:

  • Tjen 2% kontant tilbake på hvert kjøp, hver dag
  • Få en $ 100 kontantbonus - bare bruk $ 1000ved kjøpinnen de første 3 månedene
  • Motta en $ 50 kontantbonus ved å registrere deg for ett eller flere ansattekort
  • Nyt prisvinnende småbedrifter kundeservice
  • $ 0 intro årlig avgift for det første året; $ 59 etter det
  • Løs inn kontantbelønninger når som helst, for noe beløp, selv sette opp automatisk innløsning
  • Tjen ubegrensede kontantbelønninger som ikke utløper

Det er et enklere program med en belønningsgrad som er over gjennomsnittet.

Lav årlig avgift

Årlige avgifter graver inn i verdien av pengene tilbake belønninger. Høye årsavgifter gjør noen virksomhetsbelønninger kort ikke verdt å ha - du ville nesten aldri tjene nok belønninger for å overvinne en årlig avgift på flere hundre dollar.

Dette kortet vinner i denne kategorien også. Det er ingen årlig avgift for det første året. Etter det er det bare $ 59. Det er veldig lite så langt som virksomheten kredittkort årlige avgifter gå.

Med en årlig avgift på $ 59 og en premie på 1%, må du bare bruke $ 5,900 i det andre året for å betale for årlig avgift. (For ikke å nevne den $ 150 du får når du møter kvalifikasjonene i det første året.) De fleste bedrifter bruker mer enn det uansett, og du vil tjene belønninger på toppen av det.

Bunnlinjen

For bedriftseiere som ønsker et enkelt, men givende kredittkort, vil Capital One Gnist Cash Business Credit Card er et av de beste kredittkortene du kan ha. Med en lav årlig avgift, muligheten til å få $ 150 i bonus kontant tilbake, og en flott 1% kontant tilbake rate på alle utgifter, er dette kortet lett å administrere og belønnes av. Åpne en konto hos Capital One i dag. Synspunktene til kommentarene nedenfor er ikke godkjent eller bestilt av bankannonsøren eller denne nettsiden.

Skrive Inn Din Kommentar