Virksomhet

Betaler for selvstendig næringsdrivende forsikring

Betaler for selvstendig næringsdrivende forsikring

Tidligere hadde jeg skrevet om hva jeg måtte vurdere å få helseforsikring da jeg offisielt ble selvstendig næringsdrivende. Å betale for helseforsikring når du er selvstendig næringsdrivende er vanskelig, men noen ganger er det vanskelig å finne en helseforsikringsselskap. Staff skribent Miranda Marquit tilbyr sine to "cent" som frilanser.

En av utfordringene forbundet med å jobbe for deg selv er å skaffe tilstrekkelig helseforsikring. Fordi vårt samfunn forbinder helseforsikring nært til sysselsetting, er frilansere og andre selvstendig næringsdrivende ansvarlige for egen forsikring, og det kan bli kostbart. Det er imidlertid muligheter. Det er mulig å finne helseforsikring når selvstendig næringsdrivende. Du må kanskje trenge litt kreativ.

Kjøper individuell helseforsikring

En måte at arbeidsgivere får lavere priser er ved å ha en stor gruppe mennesker som kjøper forsikring. Du kan faktisk finne gruppepolitikker rettet mot enkeltpersoner. Du er plassert i en gruppe, med andre personer som søker forsikring, og premie er satt basert, delvis, på din tildelte gruppe. Jeg fant rimelige forsikringspriser ved å handle på HealthInsurance.org. Dette nettstedet gir deg sammenligninger av ulike planer, slik at du kan velge mellom en rekke individuelle og familieplaner med forskjellige deduksible coverasjer og premier. Hvis du eier en liten bedrift, kan du også gå til dette nettstedet eller lignende nettsteder for å finne gruppesikring og småbedriftsforsikring som passer dine behov.

Det er verdt å merke seg at du kan ta et skattefradrag for helseforsikringspremier som du betaler mens du er selvstendig næringsdrivende, og noen av dine andre medisinske utgifter kan være berettiget til skattefradrag. En kunnskapsrik skattemessig kan hjelpe deg med å finne ut hva som er fradragsberettiget.

Helse sparekonto

Et annet alternativ er å få en høyt fradragsberettiget helseforsikringsplan og koble den sammen med en helse sparekonto. En helse sparekonto opererer på en lignende måte som en IRA. Det er en investering, og du tjener en avkastning. Bidrag til en helse sparekonto, og inntektene dine, kommer med en skattefordel opp. Pengene kan trekkes tilbake for å betale for en rekke helsemessige kostnader, fra sambetaling til forskrifter til spesialistbesøk. Pengene dine rulles over år til år, så det er ikke en siste øyeblikk for å tilbringe på slutten av året. Den høye fradragsberettigede planen vil bety mer ut av lommekostnader, men premien din vil bli mye lavere. Mange selvstendig næringsdrivende får den høye fradragsberettigede planen til å sikre seg mot langsiktig sykdom og katastrofe, og deretter bidra til en helse sparekonto ved å bruke disse pengene for lommekostnader.

Helsevesen Reform: Statlig utveksling

Om noen år har du et annet alternativ for selvstendig næringsdrivende forsikring. Som en del av den nye helsevesenets reformregning vil det bli satt opp statlige helseforsikringsutvekslinger. Fra og med 2014 kan små bedrifter og selvstendig næringsdrivende (i tillegg til andre som ikke kan få sykeforsikring på jobben), kunne gå til disse utvekslingene og sammenligne helseforsikringsplaner, og velge mellom en rekke rimelige alternativer . Hvis du faller innenfor inntektskravene, vil du få et tilskudd for å hjelpe deg med å betale for din helseforsikring.

Med kostnader stiger, og sannsynligvis fortsetter å stige, betaler det seg for deg å studere dine alternativer og se etter en fungerende måte å kjøpe helseforsikring på. For selvstendig næringsdrivende synes en kombinasjon av individuell helseforsikring og en helse sparekonto å fungere godt - forutsatt at du kan sette nok til side i kontoen din for å dekke lommekostnader som følger med høyt fradragsberettiget.

Ønsker du å sammenligne helseforsikringsplaner? Prøv å bruke eHealthInsurance. Deres nettsted kan skryte av at det bare tar 11 minutter å finne en helseplan for deg. Klikk her for mer info.

Skrive Inn Din Kommentar