Penger

Denne nye rapporten om pensjonssparing bør være en oppvekkingsanrop for kvinner

Denne nye rapporten om pensjonssparing bør være en oppvekkingsanrop for kvinner

Oppmerksomhet, damer: Hvordan ser dine pensjonsbesparelser ut?

Hvem som helst? Hvem som helst? Bueller?

Jeg får det: Du er redd for å innrømme at besparelsene dine ikke er like robuste som det trolig burde være.

En ny rapport illustrerer dette problemet for amerikanske kvinner, men ikke med det formål å få oss alle til å føle seg dårlige.

Det er en motivator for bedre lagring og planlegging.

Transamerica's nye rapport "Seventeen Facts About Women's Retirement Outlook" trekker informasjon fra nonprofitets årlige pensjonsundersøkelse av arbeidere som hadde mer enn 4.000 respondenter.

Gruppen utgav bonusrapporten 1. mars for å korrespondere med National Women's History Month og International Women's Day 8. mars.

Fordi ingenting sier: "Jeg er hver kvinne," ganske som, "Ikke hver kvinne gjør en god jobb med å forberede seg på pensjonering."

Damer, hvorfor har du ikke fått din pensjonssparing i formasjon?

Først den alarmerende statistikken:

Bare 10% av kvinner undersøkt innrømmet at de er "veldig trygge" i "deres evne til å gå helt og holdent med en komfortabel livsstil."

I mellomtiden rapporterte 19% av mennene seg veldig, fordi menn. _ (ツ) _ / ¯

I tillegg har 64% av kvinnene ikke en reserveplan hvis de må pensjonere raskere enn de planla. Menn er heller ikke gode på dette: 57% rapporterte ikke å ha en reserveplan.

Den estimerte medianen for kvinners totale pensjonssparing for husholdninger er en dårlig $ 34 000, sammenlignet med $ 115 000 for menn.

I mellomtiden har de undersøkte kvinnene en estimert median $ 2000 i banken for nødsituasjoner, sammenlignet med estimert median på $ 10.000 i menns regnskap.

Damer, jeg forstår egentlig ikke den som jeg har vært forteller deg (spiss blikk) for å stoppe ditt sparespill for en stund nå. Hvis det bare er møl og støvbunn i nødfonden, har vi en veiledning for å få den i form.

Hvis du må gråte, gå utenfor

Sett bort Kleenex. Det er også gode nyheter i denne rapporten.

Det viser seg 72% av kvinnene er sparer for pensjonering gjennom en arbeidsplassplan eller utenfor arbeidet, og begynte å gjøre det i en medianalder på 28 år. Menn startet et hår tidligere, i mediealderen 26.

Godt arbeid, alle sammen.

Av de kvinnene som kan, deltar 75% av kvinnene i pensjonsplan gjennom arbeid, og bidrar median 6% av lønnen. Menn bidrar median 10%.

Transamericas rapport er ikke ment å skremme oss. Det er en våkneavtale for å minne kvinner om at det aldri er for tidlig eller sent å begynne å spare for pensjonering, selv om det bare er noen få dollar hver uke.

"Spar så mye du kan, og vite at både små og store mengder legges opp over tid," forteller Transamerica Institute president Catherine Collinson i rapporten.

Hva å gjøre i dag for en bedre pensjonering til slutt

Hvis du ikke sparer for pensjon, start ASAP.

Ikke sikker på hvordan du starter? US Treasury tilbyr myRA-kontoen, som du kan tenke på som en forgangsavgangskonto før du oppgraderer til en Roth IRA.

Hvis du er sparer (bra for deg!), ta noen minutter for å sjekke fremdriften din. Sparer du nok for dine forventede behov? Er du fornøyd med ditt bidrag gjennom et arbeid 401 (k)? Har du automatisert besparelsene til en IRA?

En annen strategi for kvinner: Forbered deg på sannsynligheten for at pensjonering ikke kan skje før du er langt forbi 65.

"Opprettholde evnen til å fortsette å jobbe i en siste alder av 65 år. Hold jobben dine ferdigheter oppdatert eller lære nye," skriver Collinson. "Mange arbeidsgivere, fellesskoler og ideelle organisasjoner tilbyr kurs i den nyeste teknologien og karriere. Nettverksgrupper tilbyr muligheter til å møte flere mennesker spesielt profesjonelle. "

Ved å ta vare på karrieren din, ser det ut til at du kan ha bedre sjanse til å ta vare på deg komfortabelt når det er (endelig) tid til å gå på pensjon.

Din sving: Sparer du nok for pensjonering? Damer, hva er din reaksjon på denne nye rapporten?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar