Penger

American Express er ansatt Arbeider-fra-hjem-reiseledere - Søk nå!

American Express er ansatt Arbeider-fra-hjem-reiseledere - Søk nå!

Var du et reisebyrå før flere og flere begynte å bestille reise online?

Har du glipp av å hjelpe folk å planlegge ferier i livet?

Da kan du være interessert i denne nyheten: American Express leier a arbeid-hjemme-reise rådgiver.

Du trenger erfaring i reiselivsbransjen og må kanskje jobbe med noen vanlige timer. Men hvis du er lei av å gå inn på et kontor, kan det være en god opptreden for deg.

Hvordan jobbe hjemmefra for American Express

Som hjemmebasert reiseleder vil din hovedoppgave skape "minneverdige reiseopplevelser" for kortinnehavere ved å tilby kunnskapsrik og rådgivende tjeneste basert på egne erfaringer og ekspertkunnskap i reiselivsbransjen.

For å være kvalifisert, du må ha minst to års erfaring med å selge innenlands og internasjonal reise, med en sterk bakgrunn i internasjonal air booking. AmEx foretrekker også kandidater som har erfaring i et call center og med bil- og hotellbestilling.

Du trenger kundeservice, kommunikasjon, tidsstyring og salgsfunksjoner, samt kunnskap om både etablerte og nye innenlandske og internasjonale destinasjoner.

Søkere kan leve i en hvilken som helst stat unntatt Alaska - men hvis du bor innenfor 35 miles av en av selskapets call centers (Lawrenceville, Georgia, Phoenix, Arizona, eller Sunrise, Florida), vil du bli pålagt å jobbe på stedet.

Fordi anropssentrene er åpne døgnet rundt, kan timene dine være wonky. Ifølge noteringen, Nye leieavtaler vil motta skift etter kl. 12.00. på hvilken som helst dag i uken.

Ingen ord på lønn (jeg oppdaterer deg hvis jeg hører tilbake!), Men hvis du jobber hjemmefra, vil AmEx tilby høyhastighets internett og landbasert telefontjeneste.

Tror det lyder som en god passform? Klikk her for å lære mer.

Din sving: Er du et tidligere reisebyrå? Vil du søke om denne jobben?

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar