Tilbud

Få gratis penger - 12 trinn for å samle $ 1,765 fra disse selskapene

Få gratis penger - 12 trinn for å samle $ 1,765 fra disse selskapene

Hvem sier det er ikke noe som en gratis lunsj?

Hvert år gir bedrifter bort tusenvis av dollar i gratis penger og gavekort som en måte å markedsføre sine nettsteder eller produkter på.

Vi har satt sammen en liste over våre favoritter som vil gi deg mer enn $ 1700 i gratis penger akkurat nå.

Noen av dem trenger bare å fylle ut et skjema. Noen av dem tar litt mer innsats, men du kan enkelt slå ut alle disse om et par timer.

Hvordan få gratis penger

Uten videre ado, her er selskapene som gir ut gratis penger akkurat nå:

 1. 1. Automatiser dine besparelser med ekorn — $5

  Acorns er en enkel besparelses- og investeringsapp som rundler kreditt- eller debetkortkjøp opp til nærmeste dollar og investerer den digitale forandringen.

  Du kan koble appen til kreditt- eller debetkortet ditt og la det automatisk rulle opp alle transaksjonene dine, eller manuelt runde opp bare de du velger.

  Bidragsyter CJ Reid gjør sistnevnte, aksepterer roundups på mindre enn $ 0,50, for eksempel hans $ 3,60 kopp kaffe.

  "Avrunding opp 40 cent her og 25 cent der flytter meg raskt nok til $ 5, slik at jeg kan begynne å investere uten å sette meg inn i det røde," sier hun.

  Når rundkjøringene dine nås til $ 5, blir beløpet overført fra banken din til din Acorns-konto, og investert i din valgte portefølje.

  "Acorns gjør det enkelt å investere ved å fjerne ansvaret for å velge individuelle investeringer eller bekymre seg for bransjer," forklarer Reid. "Du trenger ikke noen tidligere investeringskunnskap eller historie."

  Og når du har automatisert prosessen, gjør Acorns investeringer din digitale forandring for deg.

  "Med en konservativ portefølje," reid sier, "jeg vendte $ 15 til $ 19 innen noen få uker."

  Du kan registrere deg og laste ned appen her.

 2. 2. Ta et bilde av kvitteringen din med Ibotta - $ 10

  Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

  Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i appen. Jordbær? Kryss av. Et øre av mais? Kryss av. Legg til hver tilbakebetalingstillegg til listen din i appen.

  Deretter handler du.

  Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

  Bam. Penger tilbake.

  Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element
  • 25 cent tilbake på jordbær
  • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks
  • $ 1 tilbake på en boks med te
  • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl

  Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen, og tjen penger tilbake!

  Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering. Les vår Ibotta-gjennomgang for alle detaljer.

 3. 3. Fullfør noen få undersøkelser - $ 5

  En rekke nettsteder vil betale deg for å lese annonsørens e-post, registrere deg for tilbud og ta undersøkelser.

  Vi har prøvd om en million av dem (OK ... vi har mistet tellingen), men det er bare noen få vi vil anbefale.

  MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling.

  Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.

 4. 4. Start Investing With Stash - $ 5

  Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

  Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

  Men stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

  Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

  Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

  Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

 5. 5. Ta denne 10-minutters undersøkelsen - $ 25

  JOANY er en helsevesenet concierge-tjeneste. Det hjelper folk å finne og sammenligne planer, søke etter leger og navigere i kompliserte medisinske regninger.

  For å imøtekomme kundene best, trenger du å svare på noen spørreskjema. Det tar mindre enn 10 minutter, med færre enn 50 (HIPAA-beskyttede) spørsmål.

  Hvis du møter disse kvalifikasjonene og fullfører undersøkelsen, vil du lomme $ 25:

  • Du kjøpte helseforsikring i 2017 gjennom statutvekslingen din, Healthcare.gov, en megler eller en plan, for eksempel Oscar eller Aetna.
  • Du mottar ikke helseforsikring gjennom din arbeidsgiver eller skole.
  • Du er ikke på Medicaid, Medicare eller VA helseforsikring.

  JOANY lover færre enn 50 spørsmål og mindre enn 10 minutter av tiden din. De fleste spørsmål er flere valg, noe som gjør det enkelt å svare. Dine svar er private og beskyttet under føderal lov.

 6. 6. Fjern ditt gamle CD-tårn - $ 5 +

  Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr betaler deg for dem!

  Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

  Vi snakket med en bruker, Gil Flores, som solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275 - et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

  Bare last ned appen og begynn å skanne strekkodene på mediene for å få umiddelbare anførselstegn. Det er helt gratis å bruke, du betaler ikke notering eller selger avgifter, betalingen er super rask og selv frakt er gratis.

  Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for din handlekurv!

 7. 7. Utvide dine besparelser med hovelse - $ 50

  Investering kan være en fin måte å dyrke pengene dine på, men har du nøye vurdert hvilke selskaper du er villig til å gå tilbake til? Deres moral og verdier? Du vil sannsynligvis ikke ønsker å investere i et selskap som ødelegger våre hav eller jukser systemet.

  Investeringspåvirkning er en enkel løsning. Det legger til et nytt lag av gjennomsiktighet for å investere. Ta Swell Investing, en SEC-registrert investeringsrådgiver.

  Swell tilbyr investorer (nybegynnere til avanserte) sjansen til å investere i høyvoksende selskaper forpliktet til å løse globale utfordringer. "Swell er bygget på en tro på at dagens største utfordringer vil resultere i morgendagens ledende bransjer," sier nettstedet sitt. Og det gjør cents - feil, følelse.

  Du kan starte med bare $ 50 og investere i porteføljer forpliktet til rent vann, null avfall, fornybar energi eller utryddelse av sykdommer, for å nevne noen. I tillegg får du en $ 50 bonus med koden PENNY.

  Porteføljene er ikke bare overskyet med disse god-gode navnene. Interesserte investorer kan få tak i hverandre for å lære mer om porteføljens trender, resultater og bedrifter.

  Swell har ingen handelsavgifter, prisnivåer eller kostnadsforhold. Det belaster en 0,75% årlig avgift - det handler om kostnaden av en kaffe ($ 3,75) per år hvis du investerer $ 500.

  Virkelig, innflytelse investerer er en solid måte å bidra til å takle verdens største utfordringer - mens du møter kanskje din største utfordring: å spare for pensjonering.

  Kom i gang med Swell by registrer deg med e-postadressen din her.

  Opplysning: Vi har et økonomisk forhold til Swell Investing LLC og vil bli kompensert dersom forbrukerne søker om en konto og / eller finansierer en konto med Swell gjennom lenker i innholdet vårt. Imidlertid er analysen og meningene som er uttrykt her, vår egen.

 8. 8. Registrer deg for en bankbonus - $ 150 - $ 200

  Vi har satt sammen en liste over favorittbankenes kampanjer skjer akkurat nå. Disse bankene vil betale deg opp til $ 300 bare for å åpne en ny konto!

  Det er opp til deg å bestemme hvordan du skal administrere flere bankkontoer. Noen av oss finner det nyttig å ha flere steder å holde pengene våre til forskjellige formål - vi er mindre tilbøyelige til å berøre det på den måten.

  Du kan alltid åpne en konto, samle bonusen og lukke den når du ikke lenger bruker den - bare vær sikker på at du leser detaljene og vet hvilke krav du må møte for å tjene bonusen.

 9. 9. Lei ut dine ekstra babyer med denne appen - $ 20 +

  Å reise med barn kan være givende, men også veldig utfordrende. GoBaby-appen tar sikte på å gjøre det litt lettere for foreldrene - samtidig som andre foreldre får muligheten til å tjene ekstra penger.

  Pakking og transport av baby ting over tvers av flyplasser, fly, tog og biler suger, og det kan til og med koste deg ekstra penger.

  Gjennom goBaby-appen skapte New York City-baserte mor til to Natalie Kaminski en forelder til foreldre, hvor foreldre kunne leie babyutstyr som barnevogner, bilseter og andre gjenstander fra lokale foreldre med det samme som reserve.

  Denne utvekslingen av Airbnb-stil for babyrekvisita er tilgjengelig i New York City, og lanseres snart i Boston, Miami, San Francisco og Chicago.

  Hvis du bor i en av disse byene, bruker du appen til å tjene penger på babyutstyret du allerede eier!

  Slik fungerer det:

  1. Last ned appen gratis her.
  2. Ta et bilde av elementet du vil leie ut. Legg til en kort beskrivelse, og sett prisen.
  3. Velg om du vil levere varen eller få leieren hente den opp.
  4. Gi varen til leieren, og få den tilbake innen planlagte datoer.
  5. Får betalt. Gjenta!
 10. 10. Registrer deg for et nytt kredittkort - $ 1.425

  En av de beste måtene for en Penny Hoarder å gjøre noen seriøse ekstra penger er å dra nytte av kredittkort påmelding bonuser.

  Selvfølgelig, for å få mest mulig nytte, bør du ha god kreditt, og betal kortet ditt fullt ut hver måned, slik at du ikke betaler interesse. (Tross alt, hver gang du betaler interesse, mister du noen av de positive effektene av bonusene.)

  For de som lurer på, her er hvordan åpning og lukking av kredittkort påvirker kredittpoengene dine (Hint: Du kan gjør det uten å forårsake for mye skade).

 11. 11. Få betalt for å ta undersøkelser - $ 5

  Du kommer til å være online uansett ... hvorfor ikke bli betalt mens du er der?

  PointClub er kjempebra fordi du får poeng for hver enkelt undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Når du tilfaller nok av dem, kan du løse disse poengene for gavekort til mange nyttige leverandører som Walmart, Amazon og PayPal.

 12. 12. Gjør din shopping via Ebates - $ 10

  Tro det eller ikke, noen nettsteder vil gi deg gratis gavekort bare for å registrere deg med dem.

  En av våre favoritter er Ebates, en cash back shopping site. Det gir bort $ 10 gavekort hvis du registrerer deg som nytt medlem og tjener din første tilbakebetalingsrabatt.

  Du kan velge et gavekort på $ 10 for Walmart eller $ 10 i Ebates kontanter for din neste shoppingtur på nettstedet.

  Å tjene gavekortet ditt:

  1. Registrer deg for Ebates her med din e-post eller Facebook-konto.
  2. Gjør ditt første kjøp gjennom nettstedet innen 90 dager, og bruk minst $ 25.
  3. Din konto vil bli kreditert med belønning poeng du kontanter inn for ditt $ 10 gavekort.

  Nyt gratis penger!

  Der har du det. Hvis du har fullført listen, har du nettopp gjort $ 1,700 i gratis penger.

  Ta gjerne av helgen.


Skrive Inn Din Kommentar