Liv

Vil du hjelpe lærere med sine klasserom forsyninger? Her er hva du kan gjøre

Vil du hjelpe lærere med sine klasserom forsyninger? Her er hva du kan gjøre

Du kjenner de personlige spørsmålene som nettsteder spør når du registrerer deg for en konto slik at de kan bekrefte identiteten din hvis du noen gang trenger å gjøre endringer?

Noen spør etter navnet på kjæledyret ditt eller byen der du ble født, men et av de vanligste spørsmålene er, "Hva er navnet på din favorittlærer?" Det er et populært spørsmål fordi lærerne gjør en dramatisk innvirkning på livet til så mange mennesker.

En av mine lærere sendte et essay jeg skrev til rektors kontor for publisering i skolepapiret. Resten, som de sier, er historie, siden jeg nå lever som en forfatter.

Lærerne er rett og slett fantastisk. dessverre deres klasserom forsyning budsjetter er ikke.

I stedet for å la elevene gå uten grunnleggende som blyanter og notatpapir, bruker mange lærere sine egne penger på skolelever for sine klasserom.

Det ville bli ansett som en søt gestus hvis lærerne var trillionaires, men virkeligheten er gjennomsnittslønn for barnehage, grunnskole og lærere er bare 56747 dollar. De fleste lærerlønnene er betydelig lavere.

"Jeg lager litt under $ 35 000 i året, og det er før skatt og forsikring og ting, og så bruker jeg om to grand per år i klasserommet mitt for å gjøre barna mine vellykkede," fortalt Teresa Danks, Oklahoma-skolelærer, NPR.

Den slags utgifter var uholdbar for Danks, så hun begynte å begynne med panhandling for å skaffe penger til skolelever.

Lærere er ikke bare kjempebra. De er rett og slett uselvisk.

4 måter å donere skoleleveranser på

Ønsker du å hjelpe lærerne til å belaste kostnaden for klasseromsartikler? Her er noen alternativer.

1. Hvis du har noen få dollar til overs, vurdere å støtte et klasserom gjennom DonorsChoose.org.

Noen prosjektdonasjoner går mot grunnleggende nødvendigheter som stoler, mens andre bidrar til å finansiere teknologiinnkjøp for å forbedre læring i klasserommet.

Du kan velge hvor donasjonspengene dine går etter emne, aldersgruppe, ressurstype og mer. Noen prosjekter trenger så lite som $ 28 for å møte deres mål.

2. Organiser en donasjonstjeneste til skolen med dette gratis verktøyet. San Bernardino County Sheriff's Department samlet nesten 1000 gjenstander under en nylig donasjonsdrift, inkludert blyanter, ryggsekker, markører og saks.

3. Handle for barnas skoleleveranser hos forhandlere som kjører buy-one-get-one-free salg, da doner de gratis elementene til skolen sin.

4. Hvis du allerede har øremærket penger til familiens skolelever, kan du prøve disse pengene sparingstipsene for å komme inn under budsjettet. Bruk resterende penger til å kjøpe ekstra forsyninger for å donere.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun savner fortsatt hennes Trapper Keeper og troll dukke blyant topper.

Skrive Inn Din Kommentar