Tilbud

Johnson & Johnson eller Starbucks kan skylde deg penger. Slik sjekker du

Johnson & Johnson eller Starbucks kan skylde deg penger. Slik sjekker du

Å få en sjekk i posten blir aldri gammel.

Denne måneden fikk jeg en $ 16-sjekk fra et Stevia In The Raw-klassesaksjonsoppgjør, og jeg vil ikke engang redusere min reaksjon - jeg var begeistret!

Ok, jeg vet hva noen av dere tenker .... "Du ble begeistret over $ 16?"

Selvfølgelig! Hver ekstra dollar hjelper familiens budsjett.

For å hjelpe til med å legge til budsjettet ditt også, kom denne måneden opp med seks nye klassesaksjonsoppgjør for mine Penny Hoarder-venner. Jeg kvalifiserte for tre av dem, og jeg er glad for å høre hva du ender med å arkivere for!

La oss hoppe rett inn

1. Friske melkprodukter

Hvis du kjøpte melk, kremost, rømme, yoghurt eller andre ferske melkeprodukter de siste 13 årene, kan du få penger fra en prisfastsetting.

Søksmålet anklaget den nasjonale melkprodusentens føderasjon, så vel som Dairy Farmers of America Inc., Land O'Lakes Inc. og andre, om å konspirere sammen for kunstig å oppblåse prisen på melkeprodukter.

I følge klageaksjonen gikk melkeprodusentene inn for å redusere melkeforsyningen og dermed eliminere konkurransen ved å slakte malkekyr i tidlig besetning.

Melkebøndene ble enige om å betale 52 millioner dollar for å avgjøre påstandene, og bosetningsadministratoren vil utbetale en andel av pengene til hvert klassemedlem som sender krav.

Det faktiske beløpet som hver person mottar, vil avhenge av hvor mange melkeprodukter de kjøpte og det totale antall kravskjema arkivert.

Du trenger ikke å angi kvitteringer, men du må ha kjøpt ferske melkeprodukter i ett av følgende tilstander: Arizona, California, District of Columbia, Kansas, Massachusetts, Michigan, Missouri, Nebraska, Nevada, New Hampshire, Oregon, Sør-Dakota, Tennessee, Vermont, West Virginia eller Wisconsin.

Klassemedlemmer er pålagt å sende inn et kravskjema innen 31. januar 2017.

Finn ut om du kvalifiserer her.

2. johnsons sengetid bad

Har du kjøpt noen Johnsons Bedtime Bath-produkter fra 1. juli 2010 til 31. august 2016? I så fall kan du få opptil $ 30.

En søksmål for saksbehandlingen anklaget selskapet for å feilt annonsere sine barnesengprodukter som "klinisk bevist" for å hjelpe babyer til å sove bedre.

Saksøkerne hevdet at de fulgte "den 3-trinns nattlige rutinen" anbefalt av Johnson & Johnson "over en periode" med sine barn, men produktene "hjalp ikke sine barn sover bedre".

Klassemedlemmer som sender inn et påmeldingsskjema kan få $ 3 for hvert Johnsons Bedtime-produkt de kjøpte.

De som kan gi kvittering med deres kravskjema, kan kreve opptil 10 varer og motta maksimalt $ 30. Hvis du har kjøpt Johnson's Bedtime-produkter i løpet av ovennevnte periode, men ikke kan levere bevis for kjøp, kan du fortsatt kreve opptil fem varer for totalt $ 15.

De forbrukerne som er interessert i å sende inn krav til Johnson's Bedtime Bath-klageoppgjør skal gjøre dette innen 28. april 2017.

Mer informasjon er tilgjengelig her.

3. Nvidia GTX 970 grafikkort

Hvis du kjøpte noen Nvidia GTX 970 grafikkort fra 1. september 2014 til 24. august 2016, kan du motta $ 30 per enhet.

Nvidia-søksmålet hevdet at grafikkortprodusenten feilaktig annonserte lagringsegenskapene og operasjonelle ytelsene til GeForce GTX 970 GPU.

Saksøkerne som innleverte Nvidia-klageaksjonen påstod at GTX 970 GPU var feilrepresentert som å kunne "(1) operere med en full 4 gigabyte video-random-tilgangshukommelse, (2) har 64 gjengi utgangsprosessorer, og (3) ) har en L2 cache kapasitet på 2 megabyte, eller utelatt materielle fakta motsatt. "

Imidlertid sier saksøkerne at i stedet for 4 GB video random access minne, grafikkortet operert på 3,5 GB med en egen 0,5 GB spillover. Og i stedet for de 56 utgangsprosessorer som GeForce GTX 970 annonserte, inneholdt den faktiske enheten 64 ROPs.

Klassemedlemmer må oppgi kvittering eller annet kjøpsbevis med deres kravskjema. Det er imidlertid ingen grense for antall krav du kan sende inn.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må du sende inn et kravskjema og kjøpsbevis innen 30. november 2016.

Klikk her for mer informasjon.

4. Starbucks frokostsmørbrød

Har du kjøpt enten en redusert fett kalkunbacon frokostsandwich eller en pølse og cheddar frokostsmørbrød i en California Starbucks butikk i fjor? I så fall kan du få 25 cent per smørbrød fra denne bosetningen.

Starbucks klassesøksmål anklaget kaffegiganten for å vise prisen på redusert fett kalkunbacon sandwich som $ 3,45 og pølse og cheddar sandwich som $ 3,25, men lading $ 3,75 og $ 3,45, henholdsvis, i registret.

California Starbucks kunder som brukte sin Starbucks Rewards konto for å kjøpe frokostsmørbrødene, trenger ikke å sende inn et krav eller kjøpsbevis. De mottar automatisk en elektronisk kupongkode.

De som kvalifiserer for oppgjøret, men ikke bruker en Starbucks Rewards-konto for å foreta sine kjøp, må gi kvittering sammen med et kravskjema for å motta 25 cent per vare.

Hvis du er et klassemedlem, men ikke kan gi kvittering og ikke brukte en Starbucks Rewards-konto i forbindelse med ditt kjøp, Du kan fremdeles sende inn et kravskjema senest 22. desember 2016 for å motta en 50-prosent Starbucks-butikkredit. Hei, det er bedre enn ingenting!

Lær mer her.

5. SiriusXM Satellite Radio

Hvis du kjøpte eller leide et kjøretøy med en SiriusXM salgsfremmende prøve og mottok et telemarketinganrop fra satellittradioselskapet for å prøve å få deg til å abonnere, kan du få $ 5 til $ 15 eller tre måneders fri tilgang til SiriusXMs Select-tjeneste.

Søksmål mot SiriusXM hevdet at selskapet brukte et automatisk telefonoppringingssystem for å ringe bilkjøpere som hadde en gratis prøveversjon av satellittradietjenesten, og oppfordret dem til å betale for et abonnement. Søksmålet påstod at dette brøt forbrukerloven om telefon.

Sirius ble enige om å betale 35 millioner dollar for å løse påstandene, noe som gjør det til en av de største TCPA-bosetningene til dags dato.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må du sende inn et kravskjema innen 26. november 2016, og velg enten en kontantutbetaling eller gratis satellittradisjonstjeneste i tre måneder.

Finn ut mer informasjon her.

6. Optisk Disk Drive Indirekte Kjøper

Har du en datamaskin, spillkonsoll eller videokamera med en optisk diskstasjon? I så fall kan du få $ 10 per kjøretur fra et klasseprosessoppgjør.

Den prosedyre for optisk diskstasjon hevdet at Sony, Hitachi-LG Data Storage, Panasonic Corp. og NEC Corp. Var engasjert i en prisfastsettingskonspirasjon som førte til at forbrukerne betalte mer for de elektroniske enhetene enn de burde ha på et konkurransedyktig marked.

For dette oppgjøret trenger ikke klassemedlemmer å fremlegge noe kjøpsbevis, men de må sende inn et kravskjema senest 1. juli 2017.

Klikk her for å lære mer.

Din tur: Skriver du krav på noen av disse bosetningene?

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktøren av TopClassActions.com.


Skrive Inn Din Kommentar