Investere

6 Verdt inntektsstrømmer å sette på plass i 20-årene

6 Verdt inntektsstrømmer å sette på plass i 20-årene

Maksimere pengene dine. Vær forberedt på pensjonering. Lag gode, bærekraftige økonomiske vaner.

Du kan oppnå alt dette ved å legge ut et sterkt økonomisk fundament i 20-årene.

Siden du sannsynligvis bare begynner å utvikle gode penger vaner nå vil være mye enklere enn å prøve å endre dårlige vaner senere.

Her er seks inntektsstrømmer som du kan sette opp i 20-årene, som vil være til nytte for deg i årene som kommer.

For pensjon (passiv)

Du vet råd: jo tidligere begynner du å investere de færre pengene du må spare. Det er sant - sammensatt interesse vil fungere i din favør. Det er premisset bak det ultimateGuide til lagring for pensjonering.

Når du tenker på pensjon, er å spare på 20-tallet. Du trenger ikke bare å kaste bort mindre penger, men du vil også utvikle livslange penger vaner.

Her er tre vanlige måter å lagre for pensjonering.

Bidra til 401 (k)

Når du begynner å spare for pensjonering, jo lettere jo bedre. Og det kan ikke bli mye enklere enn å sette inn penger på 401 (k) planen på jobben.

Sett opp en avtale med finansiell rådgiver på jobb for å diskutere hvor pengene dine skal gå. Etter at du har plukket investeringer som passer dine behov, må du sette opp en prosentandel av lønnsslippet ditt som skal settes inn i din 401 (k) hver betalingsperiode. Hvis bedriften din tilbyr en kamp, ​​må du sørge for at du bidrar nok til din 401 (k) for å tjene hele selskapets kamp.

Åpne en Roth IRA

Hvis du er som meg og ikke har en 401 (k) plan å bidra til, er en Roth IRA et godt alternativ.

Du kan åpne opp en Roth IRA ved hjelp av en finansiell rådgiver, eller hvis du er komfortabel med å gjøre det, kan du åpne en på nettet selv. Med en Roth IRA har du endeløse investeringsalternativer. Dette betyr at det er viktig å gjøre din forskning om hvilke investeringer som vil falle sammen med dine planer.

Den gode tingen om en Roth IRA er at du legger skattede dollar inn på kontoen. Dette betyr at i pensjonsalderen blir du ikke beskattet av pengene du trekker ut.

Hvis du kan maksimere 401 (k) planen på jobben, kan du også åpne en Roth IRA.

Vet ikke hvor du skal begynne? Se denne videoen:Slik åpner du en Roth IRA på TD Ameritrade.

Invester i utbytte

Hvis du har det gøy å se på at pengene dine vokser i pensjonsregnskapet, kan du legge til noe utbytte som investerer i blandingen.

Utbytte utbetales jevnlig til aksjonærer som eier utbyttebetalingsselskapets aksje. Ikke alle aksjene betaler utbytte, men mange big-name selskaper gjør.

Den største appellen om å investere i utbytte er at du mottar en sjekk, vanligvis kvartalsvis, og hvis du kjøper nok utbytteaksjer, kan du supplere din inntekt nå og i pensjon.

Sjekk ut disse 10 kortsiktige investeringer for unge investorer.

For akkurat nå (aktiv)

Vi har dekket pensjon, men åpenbart må du først tjene penger før du kan investere det.

Her er tre måter å tjene penger nå, men husk at du har mange muligheter for å øke inntektene dine.

Velg riktig karriere

Å velge den riktige karrieren er sannsynligvis det viktigste som du kan gjøre rett ut av college.

Du vil ha en karriere du liker, men i tillegg til det må du tjene en lønn som er høy nok til å støtte deg selv.

Andre ting å vurdere er selskapets pensjons- og ytelsesplaner. Også, hvis du planlegger å bli hos ett selskap på lang sikt, må det være mulighet for vekst.

Start en sidehustru

Hvem sier din inntekt bør bare komme fra din dag jobb?

Det er mange unge som har slått sine sidebedrifter til store, millioner dollar-bedrifter. Dette kan ikke skje for deg, men å tjene penger på siden er aldri en dårlig ting.

Hvis du vil akselerere besparelsen din, investere, og delta i litt splurging, kan en sidestrøm hjelpe.

En sidevasling består av alt du gjør utenfor din dagjobb for å tjene ekstra penger. Mulighetene er ubegrensede.

Invester i fast eiendom

Jeg kjøpte mitt første (og eneste) flip-huset da jeg var 23. Jeg innrømmer: Jeg fikk ekstremt heldig.

Jeg fant en stjele på en foreclosure og siden det var flere bud på det, tilbød jeg et par hundre over spørprisen og fikk avtale. Huset var allerede fint med minimal reparasjon nødvendig. Jeg gikk inn, malte et par rom, og satte huset tilbake på markedet. Heldigvis solgte jeg huset veldig fort og gjorde en enkel fortjeneste på rundt $ 9000.

Jeg har holdt øye med hus i mitt område siden da, men har ikke kommet nær å finne en god del som jeg gjorde første gang.

Eiendomsinvestering kan være ganske risikabelt. Men belønningene kan også være enorme. Hvis du vil investere i fast eiendom, enten det innebærer å leie en bolig eller vende et hus, må du begynne å spare nå. På denne måten når det handler om en levetid, vil du være klar til å hoppe på den.

Sjekk ut disse måtene å investere i fast eiendom online for bare $ 5000 eller mindre.

Hva tror du?

Hvis du setter opp disse seks inntektskildene i 20-årene, kan de hjelpe deg med å starte på riktig fot økonomisk. Det viktigste er at du velger hva som passer best for deg og gir det alt.

Gjennomføring av gode økonomiske vaner i 20-årene kan spare deg fra livet for å bekymre deg for penger.

Hva tror du? Vil du legge til noe på listen?

Skrive Inn Din Kommentar