Investere

Hvordan investere i NEO (og er det egentlig mer enn en kryptokurrency?)

Hvordan investere i NEO (og er det egentlig mer enn en kryptokurrency?)

NEO er mer enn en kryptokurrency. Det er faktisk et økosystem eller grunnlaget for en smart økonomi, som NEO legger den. Hva betyr alt dette nøyaktig og hvordan investerer du NEO?

I denne artikkelen vil vi grave mer på hva NEO er, hvordan det er forskjellig fra andre kryptokurver som Ethereum, Ripple og Electroneum og hvordan investere det.

Husk at å investere i kryptokurrency er iboende risikabelt. Før du vurderer å investere i NEO eller annen kryptokurrency, sørg for at du fullt ut forstår risikoen og vet hvordan systemet fungerer før du begår noen kapital.

Hva er NEO?

NEO ble grunnlagt av Da Hongfei. Det er en kinesisk cryptocurrency. Avhengig av hva Kina gjør med restriksjoner på kryptokurver, kan dette gi NEO og kant over konkurransen.

Som nevnt ovenfor og ved NEO, er det "Et åpent nettverk for smart økonomi." For å gjøre dette arbeidet har NEO et komplementært token som kalles GAS. Ok, før dette blir for forvirrende, la oss slå det ned.

Mange har beskrevet NEO som Ethereum of China. Når det gjelder Ethereum, har det også et token som heter Ether. Ethereum er nettverket og Ether brukes til smarte kontrakter og transaksjoner.

Det ligner på NEO. NEO er nettverket og GAS er token for å gjennomføre kontrakter og transaksjoner.

NEO har blitt populært, og det har til og med ført til at noen utvekslinger bruker NEO som en basismynt, akkurat som BTC og ETH er basismynter på mange utvekslinger.

Hvordan er NEO forskjellig?

Måten NEO er satt opp, NEO gir eierandel (dvs. eierskap) eller stemmerett. NEO er for eierskap og gass er for drift.

Også GAS er et utbytte av NEO. GAS er distribuert til å betale og kjøre smarte kontrakter. Avgiften er proporsjonal med databehandlingsressursene som forbrukes av kontrakten.

NEO og GAS transaksjoner er billige. Mynttransaksjoner tar rundt 24 sekunder, sammenlignet med en 1/2 time for Bitcoin BTC. NEO kan håndtere høyere transaksjonsvolumer enn BTC og ETH. Ved sammenligning av transaksjoner per sekund:

NEO = 1000 TPS

ETH = 20 TPS

BTC = 7 TPS

Kilde: https://howmuch.net/articles/crypto-transaction-speeds-compared

Som du kan se, har Ripple fortsatt kryptokanalen, men NEO er ikke langt bak, spesielt i forhold til andre som Bitcoin Cash, Litecoin og Dash.

En av hovedgrunnene til at NEO er raskere, er fordi den bruker DBFT, som står for "Delegated Byzantine Fault Tolerance." BTC og ETH bruker bevis på arbeid ved gruvedrift. DBFT er flott for finansielle transaksjoner. Når du får en bekreftelse, bekreftes det innen få sekunder.

Hvis du vil ha en visuell oversikt over prosessen, har stateofneo.com en flott infografisk omtale det.

Hvordan investere i NEO

Du kan ikke kjøpe NEO direkte. I stedet er det en runde måte å kjøpe NEO på. Strømmen ser slik ut: Kjøp BTC gjennom Coinbase og overfør deretter til Cryptopia, hvor du kan kjøpe NEO med BTC.

La oss gå gjennom prosessen i detalj.

1. Opprett en kryptopia-konto

Det første du må gjøre er å sette opp en Cryptopia-konto.

Kryptopia er et populært valg fordi det tillater krypto-til-kryptotransaksjoner fra selskaper som Coinbase. Det er viktig å merke seg at du ikke kan sende penger til kryptopia. Du må gå til Coinbase -> Exchange (Cryptopia) -> NEO.

Så, du trenger alltid to kontoer:

  1. Kryptopia: som du kan registrere deg her
  2. Coinbase: Coinbase gir deg $ 10 i gratis Bitcoin når du registrerer deg og legger inn $ 100 eller mer

Forhåpentligvis endres dette snart, men så går det i dag.

2. Kjøp bitcoin eller eter på Coinbase

Når du har konfigurasjon av Cryptopia-konto, må du kjøpe Bitcoin eller Ether on Coinbase.

Det er veldig enkelt å gjøre når du har et Coinbase-kontooppsett. Du går rett og slett til Kjøp / Selg-siden og skriver inn informasjonen. Deretter vil din Bitcoin være i lommeboken din, og du kan flytte til trinn 3.

3. Overfør Bitcoin To Cryptopia

Når du har din Bitcoin eller Ether i Coinbase-kontoen din, kan du overføre den til Cryptopia. Dette er også ganske enkelt å gjøre.

I din Cryptopia-konto, gå til balansen din og deretter lommebøker og du kan se alle de forskjellige myntene du kan holde i kontoen din.

I vårt tilfelle overfører vi over Bitcoin, så klikk på Bitcoin, og du vil se en Wallet-adresse generere. Her ser det mest ut som:

Når du har den adressen, går du tilbake til Coinbase, velger "Kontoer" og deretter "Send". Du får se denne skjermen komme opp der du kan sende Bitcoin til adressen generert i Cryptopia:

4. Kjøp NEO

Når du har din Bitcoin på kontoen din på kryptopia, kan du endelig kjøpe ETN.

I din Cryptopia-konto, utfør NEO / BTC (eller NEO / ETH) utvekslingen.

Når du plasserer handelen din, vil den dukke opp i din Cryptopia-konto.

Siste tanker

NEO er en avansert cryptocurrency, som gir et nettverk for identifisering av digitale eiendeler, smarte kontrakter og en måte å transaksere via GAS-token. Det er i hovedsak som den andre generasjonen av Ethereum.

NEO er også en kinesisk kryptokurrency, noe som kan gi den en fordel dersom den kinesiske regjeringen bestemmer seg for å begrense kryptokurver.

Hvem vet hva som skal skje i cryptocurrency-rommet. Investering i NEO er veldig risikabelt, og du bør være oppmerksom på det. Det kan imidlertid også være svært lukrativt hvis det er utbredt adopsjon.

Skrive Inn Din Kommentar