Investere

Hvordan Skatter på Cryptocurrencies Like Bitcoin Work

Hvordan Skatter på Cryptocurrencies Like Bitcoin Work

Etter hvert som den nye skatteregningen har kommet for å virke, lurer mange Bitcoin-investorer nok på hva som vil skje med sine Bitcoin-gevinster når det gjelder skatter.

Det er store endringer for Bitcoin-investorer. Rapportering av gevinster vil være nødvendig, men det vil ikke være lett å spore dem.

I denne artikkelen vil vi gi deg detaljer om å betale skatt på Bitcoin.

Hvordan det pleide å fungere

Det store flertallet av Bitcoin-investorer har ikke betalt skatt til skattemyndighetene. Faktisk fant IRS at kun 802 personer som bruker Coinbase, en cryptocurrency broker, arkiverte skjema 8949 for 2015 for aktivitet knyttet til Bitcoin.

En populær taktikk har vært utnyttelse av 1031 utvekslinger. En 1031 utveksling lar investorer utveksle en eiendom for en annen av samme type. For eksempel kan du bytte ut Bitcoin til Litecoin, unngå skatt gjennom 1031-utvekslingen.

Evan Fox, skatteansvarlig ved New York regnskapsfirma Berdon, sa: "Noen tror," jeg tar min bitcoin, som IRS har ansett å være eiendom, bytte den til en annen eiendom og gjøre det av investeringsårsaker " så det høres ut som om det kan være en 1031-utveksling. Jeg tror det er en strekning. "

Som vi ser, har skattemyndighetene fanget på denne taktikken.

Hvordan det vil fungere siden den nye skatteregningen

Den nye skatteregningen lukker 1031-smutthullet. Suzanne Walsh, en partner i advokatfirmaet Murtha Cullina, nevnt til Fortune magazine, "Skatteloven i Sec. 13303 endrer IRC § 1031 (a) (1) for å slette "eiendom" og erstatte den med "fast eiendom" ...

Så kan du se at nå kan jeg ikke lenger ta den posisjonen min Bitcoin til Litecoin utveksling var like snill en under Sec. 1031, og jeg må gjenkjenne gevinsten når jeg gjør det. "

IRS har effektivt tatt bort enhver sjanse for at kryptokurver kan klassifiseres som eiendom for skatterapportering. I stedet er de nå en investering og behandlet som sådan for skatterapportering.

1031 utvekslinger er nå for det meste begrenset til eiendomsmeglingstransaksjoner.

Sporing av Bitcoin Transaksjoner for Skatterapportering

Nå som Bitcoin og andre cryptocurrency transaksjoner skal rapporteres for skatt, har cryptocurrency investorer et nytt problem på hendene.

Hvordan administrerer du alle disse kryptokurstransaksjonene for skatterapportering?

De fleste investorer har ikke detaljert transaksjonsregistrering for en kryptokurrency som viser sine gevinster og tap, mye færre poster for alle de andre kryptokurvene de handler i. Det er trods alt vanlig å bytte ut Bitcoin til andre valutaer som Litecoin eller selv Bitcoin Cash.

Årsaken til at rapporteringen er så vanskelig er at kryptokursinvestorer ikke mottar 1099 skjemaer. I det minste ikke ennå.

1099 skjemaer sendes ut av meglerhus og viser et sammendrag av gevinster og tap for investeringer. Disse skjemaene sendes til kunder og IRS.

Mangler 1099, investorer må nå holde styr på alle sine transaksjoner og kjøre alle sine gevinster og tap beregninger.

IRS vil sikkert gjøre det samme og har spesiell programvare for å holde følge med alt.

Tredjeparts tjenester begynner å komme på nettet for å hjelpe cryptocurrency investorer. En slik tjeneste er Bitcoin Skatt, opprettet i 2013. Tjenesten kan spore transaksjoner for alle kryptokurverter. Bitcoin Skatter beskriver prosessen som bare tre trinn:

  1. Importer transaksjoner
  2. Beregn gevinster og inntekt
  3. Filbeskatning

Bitcoin Skatt har hjulpet kunder i USA, Canada, Storbritannia, Australia, Tyskland og andre land.

I tillegg kan en skattemessig også hjelpe med skattemessige problemer i forbindelse med kryptering.

Langsiktig og kortsiktig skatt

Langsiktig og kortsiktig gevinst gjelder fortsatt for kryptokurver. Husk at de blir behandlet på samme måte som aksjeinvesteringer.

For kryptokurver du har holdt i ett år eller mindre, blir gevinster behandlet som kortsiktige. Dette betyr at du betaler din vanlige skattesats på disse gevinster.

For kryptokurver som holdes i mer enn et år, blir gevinster behandlet som langsiktige. Disse gevinster blir beskattet til lavere priser. Priser varierer fra 0% til 20%, med 20% gjelder for høyinntektstakere.

Konklusjon

Mens skatterapportering er ganske løs når det gjelder kryptokurver, er det ikke lenger tilfelle.

Går videre med den nye skatteregningen, vil alle bli forventet å betale skatt på krypteringsverdier, akkurat som de gjør for gevinster på aksjer.

Mangler 1099-tallet, forventes investorene å rapportere seg selv til IRS. Hvis du skal handle cryptocurrencies, er det best å finne noe programvare som kan spore detaljene i transaksjonene dine.

Å forsøke å sette dem sammen etter faktum i slutten av året vil være nesten som et oppdrag umulig.

Det er programvare tilgjengelig for å hjelpe med oppfølgingen av krypteringstransaksjoner. Vi har ikke brukt slik programvare og kan ikke kommentere deres pålitelighet.

Et alternativ er å bruke en skattemessig profesjonell. Selv om det kan koste langt mer enn å bruke programvare.

Investerte du i kryptokurver i fjor?

Skrive Inn Din Kommentar