Penger

Trenger du å betale ned kredittkort gjeld? Digit har en ny funksjon bare for det

Trenger du å betale ned kredittkort gjeld? Digit har en ny funksjon bare for det

Hvis du noen gang har brukt Digit-appen, vet du allerede hvor fantastisk det er å hjelpe deg med å spare penger uten å føle at du har ofret noe i det hele tatt.

Nå vil den bruke sine pengerbesparende krefter for å hjelpe deg med å betale ned ditt kredittkortgjelds fjell raskere enn du trodde du kunne med en ny funksjon som kalles Digit Pay.

Hvis du allerede bruker Digit, kan du ikke se Digit Pay umiddelbart Selskapet lanserte tillegget tirsdag og vil sakte rulle det ut til alle sine brukere i løpet av de neste månedene.

Ifølge et blogginnlegg som annonserer den nye funksjonen, bruker folk ofte sine Digit-besparelser til å betale ned gjeld, så det er bare fornuftig å tillate oss alle å betale gjeld innenfor appen.

Hvis du aktiverer Digit Pay, vil det sette bort litt penger for å sette mot kredittkortgjelden. Du bør fortsatt gjøre din normale månedlige kredittkortbetaling. Denne funksjonen hjelper deg bare med å betale ned gjelden raskere og sparer interesse samtidig.

Når funksjonen er tilgjengelig i appen din, vil Digit fortsatt analysere kostnadene dine slik at det alltid må hjelpe deg med å spare uten å føle at du ofrer.

Hvis du aldri har brukt Digit, kan du laste den ned nå. Appen er gratis de første 100 dagene. Hvis du elsker det, kan du beholde den for $ 2,99 en måned etter det.

Desiree Stennett er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar