Mat

National Pretzel Day er en ting. Her er 4 steder å få gratis Pretzels

National Pretzel Day er en ting. Her er 4 steder å få gratis Pretzels

Vi lever i en fantastisk alder for folk som elsker gratis ting. Og la oss være ærlige: Hvem blant oss elsker ikke en freebie?

Du kan få gratis ting på bursdagen din, gratis ting med e-postadressen din, til og med $ 900 for gratis kuponger. Og i dag er vi her for å fortelle deg: Freebies fortsetter!

Torsdag 26. april er National Pretzel Day. Og i den store tradisjonen med National Fill-in-the-Food Days, har noen selskaper besluttet å hjelpe deg med å feire ved å gi bort gratis prøver av dagens mat honoree.

Så kaste bort carb bekymringene og bli med oss ​​i å nyte denne deilig, deilig skapelse ved å slå opp følgende pretzel kampanjer.

Tante Anne's Pretzels

Registrer deg for Tante Anne's My Pretzel Perks app mellom 26. april og 29. april og få en kjøp en, få en gratis pretzel tilbud.

Finn BOGO-kupongen i belønningsdelen av mobilappen.

Appen kan hjelpe deg med å få freebies hele året også. For hver $ 1 du bruker, vil du tjene 10 poeng og komme nærmere innløsningen av et gratis pretzel.

Pretzelmaker

Pretzelmaker vil at alle skal holde kontakten på National Pretzel Day. Det er oppmuntrende kunder å følge dem på Facebook eller Instagram.

Bare vis en deltakende butikk som er sikker på at du følger dem på mobilenheten din når du kommer til disken og scorer gratis kostnaden.

Det er en grense på en gratis prille per person.

Wetzel's Pretzels

Wetzel's Pretzels gir også bort gratis pretzels, men i fjerde år sparker det opp et hakk.

Hvis du følger dem på Instagram og legger inn et bilde av ditt gratis nese med #nationalwetzelday hashtag, får du en innløsbar kode som er bra for en annen gratis brudepølse før 31. mai.

Philly Pretzel Factory

Du trenger ikke å gjøre noe for å få en gratis klemme på Philly Pretzel Factory på torsdag. Bare kom deg opp og de vil gi deg ditt kostnadsfrie tilbehør.

I tillegg mottar de første 100 gjestene i hver butikk også en kupong for et gratis pretzel hver dag for mai måned.

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt. Personaleforfatter Stephanie Bolling oppdaterte dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar