Penger

6 Uber-drivere som lager opp til en ekstra $ 450 / uke som setter sine egne timer

6 Uber-drivere som lager opp til en ekstra $ 450 / uke som setter sine egne timer

Siden dagen jeg ble 16 - etter at jeg nesten ikke hadde bestått testen for å få min lisens - har jeg elsket å skyve inn i førersetet på bilen min.

Selv om morgenen, blant trafikken og uopphørlige røde lys, anser jeg det som "min tid" å tenke, nippe kaffe og hente på min favoritt podcaster.

Så hvis noen fortalte meg at jeg kunne tjene ekstra penger ved å bare kjøre rundt i byen, ville jeg scoff. Aldri.

Men det er mulig med Uber - den populære turen som vi alle sannsynligvis har hørt om (bortsett fra min 89-årige Mimi som spurte meg hva alt oppstyret var om dagen).

Jeg har brukt det nok til å komme fra punkt A til punkt B, men aldri virkelig vurdert hvor mye disse sjåførene tjener - og hvor lett det er å navigere.

Bli kjent med disse 6 Uber-partnerdriverne - og hvordan tjene penger som dem

Jeg har nylig koblet til seks Uber-drivere fra hele landet, hver med en annen historie å fortelle - og en annen grunn de kjører.

For noen er det ikke ekstra penger; Det er et levebrød i en nedadgående spiralsøk. Andre kjører med et håp om å unnslippe vanskelige tider. For andre er det en morsom sidegig - en måte å møte venner på, opprettholde reisemidler og, kjør.

Den eneste tingen disse personene har til felles, skjønt? De gjør noen seriøse penger - og de elsker det. Pluss, de alle fortalte meg å registrere seg for å kjøre med Uber var ganske enkelt. Noen gjorde det utelukkende på telefonene sine.

Før du dykker inn, er det verdt å merke seg at gjennomsnittlig Uber-sjåfør har gjort $ 568,39 per uke i desember. * Inntektene beregnes ved å legge til grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphøpet, og Uber tar betalt avgift.

OK. La oss akselerere videre.

Mary England, 28, Baltimore, Maryland: $ 450 / uke, deltid

Mary England er ulikt de fleste. Hun elsker kjøring - spesielt i byen.

"Jeg finner faktisk at blodtrykket mitt avtar så snart jeg kommer inn i grenser. Jeg er en bypike, hva kan jeg si! "Skriver hun i en melding.

For England er kjøring med Uber en ideell måte å hjelpe til med å brenne sin virksomhet, Uncustomary - et nettsted fullt av gratis ressurser for å hjelpe andre å bygge et lykkelig liv fullt av selvkjerning. Der skriver hun om sine personlige og faglige erfaringer, inkludert hennes egen kamp med psykisk sykdom.

Bortsett fra planlagte avtaler og arrangementer setter England sine egne arbeidstimer, noe som gjør Uber til den perfekte måten å få ekstra penger til å betale for forretningstjenester.

Hun kjører ca 15 timer i uken og anslår at hun gjør om $ 20- $ 30 i timen, inkludert tips (som ikke er nødvendig).

England mistenker at tipsene kommer fra hennes innsats for å gå utover for å gi passasjerene en positiv opplevelse.

"Jeg dekker ut bilen min!" Skriver hun. "Jeg dekorere den med blinkende lys, blomster og ferie-tema dekorasjoner og har mange ting for passasjeren å ta del i som godteri / mynter / tannkjøtt, en skattekasse å velge en premie ut av, bøker å lese, en liste av ting å gjøre i Baltimore ... "

Slik replikerer du Englands suksess: Når du har registrert for å være en Uber partner driver, jazz opp bilen din. Plukk opp en Strøm av batteri- eller soldrevne lys for mindre enn $ 10. For et personlig preg, skriv ut en liste over anbefalte restauranter, barer og attraksjoner i ditt område.

Nureka Chapman-Henderson, 41, av Humble, Texas: $ 100 / week, deltid

I 2005 ble denne moren fra fem tvunget fra hennes hjemby New Orleans etter at orkanen Katrina ødela sitt hjem.

Nureka Chapman-Henderson bor nå i Humble, Texas, hvor hun regjerer som kokk / eier av NuRekas Gumbo og Gritz. Hun jobber hardt for å betale regningene - enda mer sist så lenge hun går gjennom en skilsmisse.

Chapman-Henderson hørte først om Uber fra barna hennes som brukte tjenesten. (De er 16, 17, 18, 20 og 22.) Med sitt travle liv ble hun tiltrukket av konsertens fleksibilitet.

Chapman-Henderson kjører ikke for ofte (tenk: barn, restaurant), men hun tjener fortsatt rundt $ 100 per uke.

"Jeg slår på Uber-appen når jeg kjører ærend," sier hun. På den måten kan hun tjene ekstra penger mens hun allerede er ute og om.

Hun har planer om å øke den $ 100 per uke til omtrent $ 100 per dag når hun finner tiden.

Hun registrerte seg ved å bruke bare hennes mobiltelefon og var på vei innen en uke.

Slik replikerer Chapman-Henderson suksess: Kjører rundt i byen med en liste over ærend å takle? Hvis du befinner deg i et spesielt opptatt område, slår du på Uber på. Sjansen er at noen trenger en tur - og det kan hjelpe deg med å betale en del av din ukentlige dagligvareregning!

Pat Young, 48, Holiday, Florida: $ 450 / uke, heltid

Kjører til Uber holder Pat Young, en farmasøyt, flytende i et oversvømmet marked.

"Jeg kunne ikke finne jobb," sier han. "Jeg trengte å finne arbeid."

På et tidspunkt hadde Young fem apotekslisenser for fem stater - bare håper å finne en jobb. "Det er for mange farmasøyter, noe som resulterer i et oversvømt marked."

I et forsøk på å supplere sin engangsrike inntekt bestemte Young seg for nesten et år siden å kjøre med Uber. Innen noen få dager etter at han meldte seg, tok han opp passasjerer.

Han kjører ca 30-40 timer i uken og klarer å gjøre alt fra $ 250 til $ 450 i uken, noe som hjelper sin andre halvdel å betale regningene.

Hans favorittdel er å møte nye mennesker og ikke ha en fast tidsplan. Han jobber døgnet rundt, "noen ganger tidlig om morgenen tar folk til flyplassen og noen ganger tar folk hjem fra baren sent på kvelden," sier han.

Uansett passer det til ham før han kan finne mer permanent arbeid.

Slik replikerer Youngs suksess: Hvis du er som ung og har en vanskelig tid å finne en heltidsjobb, er Uber en god måte å kompensere inntektene dine. Ta litt tid om morgenen for å skure jobboppføringer, og klikk deretter veien. Hvis du ser noen "Nå ansette" skilt mens du kjører med Uber, må du skrive dem ned.

Naif Bartlett, 24, Columbia, Missouri: $ 300 / week, deltid

Naif Bartlett, en 2014-utdannet ved University of Missouri, navigerer i det noen ganger rotete, for det meste sjarmerende vannet med å være en uber-driver i en høyskoleby.

Han tok først opptaket mellom jobbene, så Uber var hans primærinntekt i nesten to måneder.

Bartlett var overrasket over hvor mye penger han gjorde - bare i helgene.

"Jeg skal bare gjøre helgkvelder. Og selvfølgelig, tørstige torsdager. Noen ganger Fieldhouse onsdager. Columbia drikker mye, OK? "Skriver han i en melding til meg.

Men som en ivrig Tigers fan, han aldri (noen gang) kjører på en gameday. Det er glede av Uber - å sette din egen tidsplan. Og for Bartlett elsker han også å møte nye mennesker.

«Jeg henger sammen med noen mennesker nå som jeg møttes med kjøring, og jeg har tonnevis av morsomme historier som involverer drunkne mennesker og ville netter,» sier han.

Midt i moroa har han banket litt alvorlig sideinntekt - opp til $ 300 i to dager med kjøring. En natt gjorde han mer enn $ 80 fra en tur; disse gutta var i byen på besøk og kunne ikke bestemme hvor de ønsket å gå (pluss en prisøkning var i kraft).

Selv om Bartlett nå har en heltidsjobb som grafisk designer for Veterans United Home Loans, kjører han fortsatt. Han trakterer de ekstra pengene inn i besparelsene og reisemidlene.

Eller, før han slår på stolpene selv, skal han gjøre en eller to uber-rides for å betale av stolpen sin for natten.

Slik replikerer Bartlett suksess: Bartlett har en stor personlighet, og fordi han kjører i en høyskole ned, strømmer han av energien til passasjerene. Han banker store tips ved å samhandle med ryttere - til og med få venner på veien. Ikke vær redd for å utløse en samtale, det kan bety du tjener mer penger.

Tabitha Scott, 37, Chicago, Illinois: $ 300 / week, deltid

Tabitha Scott foretrekker å beordre rattet fra rundt midnatt til 8:00 - "for en eller annen merkelig grunn", sier hun.

Det er stille da, og trafikken er ikke så ille som hun leverer folk hjemme fra en natt på klubben.

Om dagen er Scott en heltidspesialist for Chase Bank. Det er hennes jobb å trene alle innkommende hyringer, som hun har gjort i 8 år. Men da hennes romkamerat begynte å kjøre for Uber, var Scott fascinert av ekstrainntektene.

Nå kjører Scott rundt 20 timer - alle i helgene - og gjør opp til $ 300 hver uke.

Hun liker at hun kan jobbe når og hvor hun vil. Hun bruker ekstra penger til å betale regningene sine.

Slik replikerer du Scotts suksess: Se etter unormalt opptatte lommer med forespørsler. Scott foretrekker å kjøre sent på kvelden, som fungerer for henne, fordi folk drar til rides hjem fra lange netter på klubben. Du kan også ta med noen vannflasker for å hjelpe dine ryttere å ha en mindre hungover morgen ...

Wesley Siau, 52, av Easley, South Carolina: $ 100 / uke, deltid

Tilbake i juli var Wesley Siau ny på massasje terapi scenen. Han hadde nylig mottatt lisensen og jobbet for å bygge en kundebase.

For å supplere hans håpfulle nye inntekt valgte han å kjøre med Uber i sin lille South Carolina-by - rett på kanten av Greenville.

Mellom massasje avtaler, ville han slå på appen og "gjøre noen løp," sier han. Siau likte ikke å jobbe med en fast tidsplan og bare kjørte som han var fornøyd med.

Selv om Wesley Siau ikke lenger kan kjøre med Uber på grunn av helseproblemer, mistenker han at han i gjennomsnitt er rundt $ 100 per uke.

Han planlegger å plukke opp konserten igjen så snart han er bedre.

Slik replikerer Siau suksess: Håper å starte din egen virksomhet eller venture inn i et ukjent felt? Selv i en mindre by, tillot Uber Siau å få føttene på bakken som en massasje terapeut - mens du aldri går glipp av en lønnsslipp.

Forholder du deg til noen av disse historiene? Vil du tjene ekstra penger? Registrer deg som en Uber-partnerdriver.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar