Liv

Denne tjenesten lar deg parkere gratis (og tjene alvorlig penger) når du flyr

Denne tjenesten lar deg parkere gratis (og tjene alvorlig penger) når du flyr

Flyplass parkering er notorisk pricy.

Og at leiebilen du henter når du kommer til reisemålet ditt? Vel, det er ingen liten bekostning heller.

Men hyppige (og sjeldne) flyers, glede: Et selskap som heter TravelCar ønsker å legge til litt penger tilbake i ferien budsjettet ved å eliminere de dyre parkeringsavgiftene og sette bilen på jobb til du.

Hvordan få bilen din til å tjene sin oppbevaring

Ideen bak denne innovative peer-to-peer-bil-delingstjenesten er trefoldig:

Hvis du godta å la bilen bli leid ut til andre reisende mens du er på ferie, vil du ikke bare score gratis flyplassparkering for hele reisen, men du kan også tjene penger når du kommer tilbake.

Hvis du foretrekker å ikke ha en annen utleier leie bilen din, kan du parkere i TravelCar-mye og betale en avgift som er betydelig lavere enn de fleste tradisjonelle flyplassparkeringstjenester.

Og reisende som ønsker å leie bil gjennom TravelCar, kan bestille en utleie for opptil 70% mindre enn de avgifter som konvensjonelle leiebilfirmaer krever.

Hvordan bildelingsplattformen fungerer

Å bli leid ut til andre reisende mens du er borte på din egen ferie, bilen din må møte noen få krav: Den må være mindre enn 10 år gammel, ha mindre enn 100 000 miles på kilometertelleren og bli registrert i U.S.

Du tjener penger for hver kilometer bilen din er drevet mens du er borte, og vil bli refundert etter henting på slutten av turen. Hvis din bil ikke av en eller annen grunn ikke blir leid ut under reisen, kan du fortsatt benytte deg av TravelCars gratis parkeringsprogram.

Hvis du er nervøs for å la noen kjøre barnevognen din mens du ikke er i nærheten, ikke vær: Bilen din er beskyttet mot tyveri og fysisk skade med $ 1 million i ansvarsforsikring.

Luksusbiler - i dette tilfellet, noe som er verdt over $ 40 000 - er ikke kvalifisert til å bli leid ut gjennom TravelCars utleieprogram, men du kan fortsatt ha en ganske billig flyplassparkering.

Kommer snart til en flyplass i nærheten av deg

Det Paris-baserte selskapet, som allerede opererer på 400 steder i 25 land, lanserte sine første amerikanske kontorer i Los Angeles, San Francisco og New York City tidligere i år. Selskapet har planer for en rask utvidelse i hele USA, og har allerede åpnet flere grener i flere byer over hele landet, inkludert Chicago og Orlando, Florida.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar