Penger

En ny rapport inneholder en sjokkerende bit av gode nyheter om våre sparevaner

En ny rapport inneholder en sjokkerende bit av gode nyheter om våre sparevaner

Har du vondt om helsen til nødfonden din? La denne siste rapporten inspirere deg til å gjøre mer - eller bare la deg klappe deg selv på baksiden, fordi det hele kommer til å bli bra.

Bankrate er siste finansiell sikkerhetsindeks viser at vi får bedre og bedre forberedelser på uventede utgifter.

En og en og en halv prosent av respondentene rapporterte å ha seks måneder eller mer av utgifter tucked i et nødfond, og 17% sa de har tre til fem måneder av utgifter stashed away.

Denne gangen i fjor viste undersøkelsen at 28% hadde seks eller flere måneders kostnader i besparelser.

Tusenår, du gjør det bra. Egentlig.

Mens 31% av de voksne som har et tilstrekkelig beredskapsfond kan virke lavt, er denne satsen grunn til optimisme. "Det er den høyeste Bankrate har sett i de syv årene vi har spurt om det," forklarer Bankrates Amanda Dixon i rapporten.

I mellomtiden rapporterte 28% av de siste årene at de ikke hadde noen nødsparing, mens i år kun 24% av de undersøkte innrømmet det samme.

Forrige års rapport brøt ut utdanning og opptjeningsnivåer, som bare virkelig viste det ingen er så god til å redde for nødstilfeller som de ønsker å være.

I år, fordi vi ikke har gjort nok intergenerasjonell bickering, sammenlignet Bankrate årtusiners sparsommelighet med baby boomers '.

Generasjonene er nakke og nakke når det gjelder å ikke ha noen nødsituasjon midler, så ingenting å være stolt av der.

Men når du ser på respondenter som har noen nødfonde lagret, skjønner du hvor godt tusenårsdager gjør. Tjuefem prosent av tusenårene har tre til fem måneders nødfonde, mens 23% har seks eller flere måneders verdi lagret. Når det gjelder baby boomers, har 38% seks måneder eller mer av nødfonde, som bør overraske ingen, med tanke på at de har fått mer tid til å spare.

Samlet sett er Financial Security Index opp 3 poeng fra denne tiden i fjor til 106,7. Indeksen tar hensyn til arbeidssikkerhet, nettoverdi, komfortnivåer med besparelser og gjeld, og respondenters samlede økonomiske situasjoner i betraktning. En hvilken som helst score høyere enn 100 indikerer "styrking av økonomisk sikkerhet."

Slik øker du ditt nødfond akkurat nå

Gjør artikler som denne deg nervøs? Ja meg også. Og jeg er den ene skriving dem.

Hvis nødfonden din ser mindre enn sunn, husk, det er alltid en god tid å spare. Ingen mengde er for liten.

Hvis du trenger det, kan du lure deg selv ved å sette opp automatiske overføringer fra kontoen din til en sparingskonto angitt for nødutgifter.

Det kan også være nyttig å snakke om din nødsparingstiltak med en villig (eller motvillig) ansvarlig partner. Dette kan være din betydelige andre, en beste venn eller til og med en medarbeiderfortroende som har lignende økonomiske mål.

Jo mer du snakker om dine besparelsesmål, jo mer spent vil du være om å gjøre fremgang. Din ansvarlighet partner vil også være glade for deg.

Når du har sparet flere måneders utgifter, Ikke rør den. Beundre saldoen, og nyt deg i den fortsatte besparelsen.

Men ikke ta penger ut av kontoen din, med mindre en "krisepost" er uventet, presserende og nødvendig. Ikke en av tre. Ikke to av tre. Alt ovenfor.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar