Penger

Trenger du en jobb? Disse 4 selskapene er ansettelsesarbeidere fra hjemmet akkurat nå

Trenger du en jobb? Disse 4 selskapene er ansettelsesarbeidere fra hjemmet akkurat nå


Redaktørens notat 8/12/16: Programmer er ikke lenger akseptert hos Sequoia Technologies, men vær ikke frykt! Det er mange andre fantastiske jobber fra hjemmet som er tilgjengelige på vårt nettsted! Pass på å abonnere, slik at du kan finne ut mer fjerntliggende jobber så snart vi legger inn dem.

Hvis du leter etter fleksibelt arbeid du kan gjøre fra hvor som helst, bør du sjekke ut disse interessante mulighetene vi fant!

Disse fire selskapene ansetter for enten deltids eller midlertidig arbeid fra hjemmet med en fleksibel tidsplan. Disse kan hjelpe deg med å tjene ekstra penger som en sidejobb, jobbe rundt barnehage eller til og med biff opp din travle inntekt.

Sjekk ut detaljene nedenfor - og vær sikker på å gi oss beskjed hvis du lander en av disse jobbene!

1. Bryt inn i Online Marketing

Online markedsføringsfirma Sequoia Technologies ansetter en deltids- eller opptaksnivå sosial mediekoordinator. En betalt praktikplass for samme stilling er også tilgjengelig.

Du vil jobbe 25-30 timer per uke og tjene ca $ 25 000 per år. Hvis du er student, er selskapet på utkikk etter en bedrift eller markedsføring som kan balansere denne mengden arbeid med skolen i høst.

Dette høres ut som en ideell mulighet hvis du vil bryte inn i sosiale medier markedsføring og blogging for bedrifter.

Jobben gir deg praktisk arbeid i bransjen, en fantastisk læringsmulighet og gjenoppbygger. Sequoia styrer sosiale medier og blogger for klientbedrifter, så du vil kjøre Facebook, Twitter og Pinterest-kontoer og mer.

Å søke: Skriv et følgebrev som demonstrerer kommunikasjonskoteletter og oppsummerer utdanningsveien og mål, erfaring og ferdigheter, samt hvorfor du vil ha jobben. Inkluder koblinger til en portefølje eller arbeidsprøver.

Send inn søknaden din her.

2. Kom inn på bakkeplan med denne transportoppstart

Du vil kanskje ikke høre om et annet rideshare-selskap - men hva om du kunne jobbe for en uten å forlate huset ditt?

Wingz, en peer-to-peer rideshare-tjeneste spesielt for flyplass-avgang og henting, er ansett en deltid, arbeids-hjemme-kunde suksess representant.

Du vil gi e-post, live chat og telefonkundeservice for å hjelpe både ryttere og drivere med kontoproblemer, planlegging, refusjoner og andre servicerelaterte spørsmål.

Stillingen er 16-20 timer i uken, hovedsakelig kvelder og helger. Kundeservice erfaring og skriftlig ferdighet er nødvendig, og en grad i markedsføring eller PR er et pluss, men ikke nødvendig.

Å søke: Fyll ut søknaden din her, inkludert ditt CV og koblinger til å skrive eksempler.

Bonus: Hvis du er interessert i en ny rideshare mulighet, kan du registrere deg her for å være en driver i Texas, California, Phoenix, Portland eller Seattle.

3. Arbeid når du vil, gjør online forskning

Er du en informasjonskonkus? Denne konserten kan være en morsom, interessant måte å tjene ekstra penger mens du lærer om en rekke nye emner.

Wonder hjelper kundene med å spare tid ved å gi forskning og ressurser til å svare på spørsmål som:

  • "Hva er markedsstørrelsen for mobilbasert mikrofinansiering i Afrika?"
  • "Jeg trenger en liste over 10 NYC-baserte sosiale medier firmaer med færre enn 10 personer."
  • "Hva er fem nye trender i online matbestilling?"

Wonder er å ansette frilansforskere til å jobbe hjemmefra og fullføre kundeforespørsler. Du bestemmer din egen tidsplan, velger hvilke og hvor mange forskningsforespørsler du har fullført, og få betalt per forespørsel.

Wonder sier "toppforskere kan tjene opptil $ 20- $ 30 per time."

Vi vet fra tidligere forsker og TPH-stabskribent Jamie Cattanach at den typiske betalingen er $ 13 og opp per forespørsel. Tiden det tar å fullføre forskningen, er opp til deg, men det kan bety at du gjør rundt $ 13 i timen.

"Du må fullføre et forskningsprosjekt gratis for å kvalifisere, og det handler om en to-timers investering," påpeker Cattanach. Men samlet, "Det er ikke dårlig. Og hvis du virkelig er interessert i å lære, er det fantastisk. "

Å søke: Start søknaden din her. Du fyller ut grunnleggende info og hvorfor du vil være forsker. Deretter fullfører du en prøveforskningsoppgave.

4. Hjelp lærere få barna spente på vitenskapen

Mystery Science (ikke å forveksle med Mystery Science Theatre 3000) er et utdannelsesfirma som gir "åpne og gå" leksjoner i vitenskap for grunnleggende lærere.

Det er å ansette en lærer suksess advokat for å gi støtte til lærere som bruker selskapets leksjoner. Du ville være - dette er så søtt! - "En støttende, responsiv venn for lærere som kommer ut for hjelp."

Du vil veilede lærere i å bruke tjenesten, samt svare på eventuelle konto og tekniske spørsmål, via e-post eller telefon. Du vil også rapportere kundekommunikasjon til gruppemedlemmene dine for å forbedre tjenesten.

Du kan jobbe hvor som helst, og dette er en heltidsposisjon for de neste to månedene i skolesesongen, med mulighet for å bli permanent.

En representant fra firmaet fortalte TPH-betalingen er omsettelig basert på erfaring, så nevner du prisen!

Å søke: Fyll ut søknaden din og legg ved CVen din her.

Lykke til, Penny Hoarders!

Din sving: Har du sett noen interessante jobb-fra-hjem jobber ansette i det siste?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar