Penger

Sett ditt kjæledyr til å jobbe for deg

Sett ditt kjæledyr til å jobbe for deg

Hvis du finner ut at din elskede Fido eller Fluffy har en naturlig evne til å handle, vil du kanskje vurdere å sette dem på jobb for deg. Selv om det kan ta litt tid og og krever mye innsats fra din side, er det mulig å få kjæledyret til neste stjerne av favorittmerket. Enda bedre, kjæledyret ditt kunne bli kastet som et familiemedlem for neste store TV-show eller film!

Prepping ditt kjæledyr for Hollywood

Det første omtanke om hvorvidt kjæledyret ditt vil være egnet for stardom, er å evaluere hans temperament. Er de komfortable med fremmede? Hva med lyse lys, folkemengder og mye bevegelse rundt dem? Hvordan oppfører de seg med andre dyr rundt?

For å bli vurdert for enhver rolle på TV, må dyret være godt trent i alle aspekter av grunnleggende lydighet. For hunder betyr dette at du kan sitte, bli, hæl, snakke og til og med hoppe. For katter handler det mer om dyret som interagerer med mennesker og dyr på en vennlig og innbydende måte. Selvfølgelig, hvis du er i stand til å trene katten din for å gjøre spesielle ting (for eksempel kanalisering av hans indre Mr. Jinx fra Meet the Parents), vil dette definitivt hjelpe kattens sjanser til å bli kastet. Når du har det grunnleggende nede, fortsett å lære dyrene dine større, bedre triks.

Du vil også vurdere din egen tidsplan og livsstil ettersom Hollywoods krav er svært variabel. Det blir tider når du blir ringt inn for et øyeblikk, det vil være lange dager på settet (hvis du selv får lov til å være der), og du må virkelig forstå alle kjæledyrs manerer og signaler så Du kan hjelpe hvis det er noen problemer.

Utover det grunnleggende

Når du har trent på kjæledyret ditt og er sikker på at de ville være komfortable med miljøet i et Hollywood-sett, må du bevege seg utover det grunnleggende. Dette kan omfatte å lære hundens spesielle triks som å hente flere ting, gjenkjenne navnene på vanlige husholdningsartikler eller til og med å lære dem å være en messenger.

Du bør også nøye vurdere helsen til kjæledyret ditt og vurdere om det kan reise, at dets vaksiner er oppdaterte og at det alltid er godt preparert og klar til å gå.

Få kjæledyret ditt på kameraet

Det er mange ressurser for å finne kjæledyrstøping muligheter. En av de mer kjente alternativene er Animal Planet Casting Couch hvor du kan søke om ulike TV-programmer. Du vil ikke få penger på denne måten, men du vil få kjæledyret ditt på kameraet og ha mye mer eksponering. Det finnes også en mengde selskaper som imøtekommer dyr på film og på utskrift, som for eksempel Hollywood Paws og mange uavhengige selskaper som tilbyr kjæledyrrepresentasjon.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar