Pensjonering

Fire alternativer med 401k ved endring av jobber

Fire alternativer med 401k ved endring av jobber

I desember i desember, da jeg forlot min tidligere arbeidsgiver for å starte egen virksomhet, hadde jeg en viktig beslutning om å gjøre med hva jeg skal gjøre med min eksisterende 401k. Heldigvis, jeg var en finansiell planlegger, jeg visste nøyaktig hva jeg skulle gjøre, men mange andre som ikke er i yrket eller egentlig ikke har et godt grep om deres økonomiske situasjon, er kanskje ikke så heldige. Når du skifter jobber, kan beslutningen du gjør for å gjøre med din 401k være kostbar hvis feil beslutning tas. Det er viktig å vite de forskjellige alternativene du har på hva du skal gjøre med 401k når du forlater din nåværende jobb.

Cash Out 401k

Den eneste grunnen til at jeg har dette alternativet her, er fordi du ville bli overrasket over mengden folk jeg snakker med som velger dette alternativet. Den vanligste begrunnelsen jeg her, spesielt for 401k planer som har samsvar, er at det er "Selskapets penger" ikke "deres“. Wow! Er ikke den store resonnementet?

Ved å ta "Selskapets penger", er den personen fast med en 10% tidlig tilbaketrekkingsavgift pluss ordinær inntektsskatt. Vanligvis, når du kontanter direkte fra 401k, vil de holde 20% standard pluss 10% tidlig uttaksstraff. Tydeligvis var dette ikke retningen jeg skulle gå.

La 401k er der

Min forrige 401k på A.G. Edwards & Sons var en av de beste rundt. Jeg tror ikke jeg har sett en annen som hadde et så bredt utvalg av solide investeringsvalg. Jeg antar at man kunne ha gjort argumentet for å legge det der, men vurderer min omstendighet, det var sannsynligvis ikke den beste ideen. Med tanke på at jeg dro til jobb for en konkurrent, LPL Financial, var det definitivt mer sanselig å ta det med meg.

Jeg har hørt om tilfeller hvor folk har forlatt sine 401k med sine tidligere arbeidsgivere og har hatt problemer med å prøve å få tilgang til midlene etter en betydelig periode. Sannsynligheten for dette øker dersom din tidligere arbeidsgiver kommer under økonomisk tvang eller fusjonerer / blir kjøpt ut av et annet selskap.

Overfør 401k til en ny arbeidsgiver

De fleste har muligheten til å overføre den gamle 401k til sin nye 401k med den nye arbeidsgiveren. Tidligere har dette vært vanskeligere, men med de siste regjeringens endringer, er det mye lettere. Selv om dette kan være en god beslutning, avhenger mye av de nye alternativene som er i den nye 401k.

I mitt tilfelle, siden jeg egentlig startet min egen virksomhet, var dette ikke et alternativ for meg. Hva gjorde jeg? Les videre for å finne ut ... ..

Rull din401k inn i din egen IRA

Jeg ville hevde at dette ville være den mest fordelaktige tingen å gjøre. Ved å rulle over 401k til en IRA, vil du ytterligere diversifisere fra din nye plan, noe som betyr at du kan benytte ulike investeringsalternativer som utfyller hva du vil ha i din nye plan fremover. I tillegg til det har du også full kontroll over investeringsbeslutningene i planen, mens du i en 401 (k) er begrenset. Du har full regjering for å ta alle de beslutningene du vil, og du kan til og med søke råd fra en finansiell rådgiver for å hjelpe deg med hvilken investeringsretning du vil gå.

Skrive Inn Din Kommentar