Investere

6 Langsiktige spareplaner som gir gode finansielle centre

6 Langsiktige spareplaner som gir gode finansielle centre

Ifølge en undersøkelse utgitt av Federal Reserve tidligere i år, har opptil 46 prosent av amerikanske voksne ikke ekstra $ 400 for å dekke en nødsituasjon.

Mens denne bekymringsfulle statistikken delvis skyldes fattigdom og lav lønn, er også dårlig utgifter og sparevaner skyld.

Når vi ikke sparer nok penger på kort eller lang sikt, er vi nødt til å kjempe når det gjelder å dekke et nødhus eller auto reparasjon, uventede medisinske regninger eller andre økonomiske overraskelser som oppstår.

Derfor er alle - og jeg mener alle - Må gjøre å spare penger som en prioritet. Du tror kanskje du ikke har råd til, men jeg kan forsikre deg om at du egentlig ikke har råd til det heller.

Mens arbeidstakere fra tidligere generasjoner var i stand til å stole på pensjoner for å dekke pensjonen, er dagens ansatte i stor grad alene. Og selv om folketrygden fortsatt er løsningsmiddel, vil jeg ikke regne med å få full fordel når du når pensjonsalderen.

I tillegg trenger vi alle en viss kontantbeholdning - kontanter for å dekke en bilreparasjon slik at du kan få den til å fungere i neste uke, kontanter for å betale den medisinske regningen, slik at datteren din kan ha operasjon og penger til å betale for college, hjelpe til å betale for et bryllup, eller dekke utallige andre økonomiske ansvar vi står overfor.

Hvor mye penger skal du spare for å finansiere dine langsiktige mål?

Men hvor mye skal du spare? For mange år siden var det vanlig å anta at vi alle skulle spare minst ti prosent av inntektene våre for pensjon og fremtid. Men i dag er det ganske vanlig å jobbe for å spare minst 15 prosent og forhåpentligvis mer.

Som finansiell rådgiver forteller jeg alltid klientene mine om å spare minst 20-25 prosent av inntektene sine på pensjonskontoer og kontantbesparelser. Å spare så mye kan virke galt for noen mennesker, men i mine øyne er dette det du trenger å gjøre for å forberede deg på de vanskelige realitetene i dagens verden. Hvis du ikke sparer for deg selv og din egen fremtid, hvem er det?

Hands-down, den beste måten å formulere - og holde fast med - langsiktige økonomiske planer er å sette mål og vurdere dem ofte. Jeg er stor tro på å ha livstids-, treårs-, ettårs- og 90-dagers økonomiske mål. Jeg pleier å vurdere mine 90-dagers mål hvert kvartal for å sikre at jeg er på vei med mine lengre synsmål.

Hvis du prøver å øke besparelsesraten din, kan du skape mål du kan "sjekke inn med" er et smart trekk. Hvis du sparer 10 prosent av inntektene dine over pensjonskontoer og kontanter og ønsker å øke det over tid, kan du starte med å skyte for en 15 prosent besparelse innen 90 dager. Innen ett år, prøv å skyte for 20 prosent eller 25 prosent.

En enkel måte å gjøre dette på er å øke arbeidsbidragspensjonene for pensjonskonto gradvis over tid - si hver 60 eller 90 dager. Du kan ikke engang merke til den ekstra prosentdelen som er tatt fra lønnsslippet ditt, men de ekstra midlene vil legge opp og øke din formue på en stor måte.

Når det gjelder kontantbesparelser, må du ta en litt annen tilnærming. Siden det er lett å kaste bort ekstra penger du har på din brukerkonto, foreslår jeg alltid at du automatisk vil ha automatisk månedlige uttak flyttet til langsiktig sparingskonto. Ved å betale deg selv først - og gjøre det automatisk - kan du vokse nestegumentet ditt over tid uten å være fristet til å bruke eller kaste bort ekstra penger.

Langsiktig spareplaner som gir gode økonomiske centre

Hvis du er en langsiktig leser av denne nettsiden, vet du allerede hvor viktig pensjonsbesparelsen er for din økonomiske fremtid. Uten en ordentlig finansiert pensjonskonto, er du bestemt til å jobbe lengre enn du vil og sliter økonomisk i alderdom. Med mye penger investert, derimot, kan du potensielt pensjonere tidlig, nå dine livs "bøtte liste" mål, og pensjonere med mindre stress og mer trygghet.

Utover pensjonering skjønt, trenger du pengerbesparelser for alle livets utfordringer - og livets utgifter. Her er noen fantastiske langsiktige spareplaner som noen kunne ha nytte av:

Langsiktig spareplan # 1: Betal av forbruksgjeld

Mens du betaler ned gjeld ikke nødvendigvis "sparer", er det store fordeler som kommer fra å dumpe dine høye forbrukers gjeld for godt. Mens nesten alle gjeld du har, burde være på huggblokken, bør du begynne med å fokusere på høy rente kredittkort gjeld og personlige lån først, så andre gjeld som bilbetalinger og studielån.

{Bonus Tips: Hvis du sliter med gjeld med ekstremt høy rente, se nærmere på null prosent balanse overføre kredittkort som lar deg betale ingen interesse i opptil 21 måneder.}

Uansett hvilke gjeld du trenger å takle, betaler du dem for godt, vil hjelpe din økonomi enormt. Uten de månedlige gjeldsbetalingene, har du mer penger å spare og investere hver måned.

Og med mer kapital tilgjengelig for å spare og investere, vil du kunne vokse rikdom til en mye raskere pris. I tillegg vil du unngå den virkelige rikdemorderen på bordet - kredittkort og gjeldsbetalinger du lager.

I slekt:

  • Online verktøy som hjelper deg å komme seg ut av gjeld

Langsiktig spareplan # 2: Bygg ditt nødfond

Husk hvordan nesten halvparten av amerikanerne ikke har råd til en $ 400 nødsituasjon? Stol på meg, du vil ikke finne deg selv i den leiren. Når en nødssituasjon treffes og du ikke har penger til å dekke den, er det lett å komme opp med å falle bak på dine andre regninger, eller verre, ta på ny gjeld. Den beste måten å unngå disse problemene er å ha et nødfond å falle tilbake på.

De fleste finansielle rådgivere foreslår å holde 3-6 måneders utgifter på plass for nødsituasjoner, og jeg pleier å være enig. Når du starter dine langsiktige spareplaner, må du sørge for å legge til et beredskapsfond til listen. For å komme i gang, finn ut hvor mye du trenger å lagre. Så kom opp med en dollarfigur du må sette til side hver måned. Til slutt, gjør det automatisk og fortsett å spare til du når målet ditt.

La oss si at de månedlige utgiftene dine ligger på rundt $ 3000 per måned. Hvis du vil spare opp tre måneders utgifter ($ 9000) i løpet av de neste 24 månedene, må du spare $ 375 per måned.

Uansett hva målet ditt er, er den beste måten å oppnå det på å komme i gang tidligere heller enn senere. Og når det gjelder langsiktige spareplaner, er det få strategier som kan slå med å ha en fullt lager nødfond.

Langsiktig spareplan # 3: Spar opp nedbetalingen for et hjem

En annen langsiktig spareplan som kan hjelpe deg med å komme videre, sparer opp betalingen for ditt eget hjem. Å gjøre det kan hjelpe din økonomi på mer enn én måte. For det første kan du spare penger ved å spare opp en stor forskuddsbetaling for et hjem. Og når du låner mindre for hjemmet ditt, får du en lavere månedlig betaling og betaler mindre interesse hver måned.

For det andre kan du spare på minst 20 prosent som en forskuddsbetaling for hjemmet ditt, for å unngå kostbare private boliglånsforsikringer eller PMI. Denne "forsikringsdekning" kan koste opptil 1 prosent av hjemmet ditt verdi hvert år, men uten noen reell fordel for deg. For eksempel kan PMI på et hjem på $ 200 000 koste opp til $ 2000 per år, eller $ 166 per måned. Ved å sette ned minst 20 prosent, kan du unngå PMI helt og lagre pengene i stedet.

Langsiktig spareplan # 4: Spar for å oppgradere kjøretøyet ditt

Mens du kanskje allerede har en bil du elsker, vet vi alle at det ikke varer evig. Hvis du leter etter en annen langsiktig spareplan for å bli begeistret, er det et ekstra alternativ å vurdere å ha et "nytt bilfond".

Ved å etablere dette fondet, kan du spare opp for det uunngåelige - dagen din bil dør eller kostnadene ved reparasjoner blir uholdbare. Med et bilfond som vokser i banken, trenger du ikke å stresse når det gjelder å erstatte din tur med et nytt eller brukt kjøretøy.

I tillegg til ditt nye bilfond kan du også vurdere å registrere deg for et belønningskort som gjør det enda enklere å spare. GM BuyPower-kortet er et tydelig eksempel på et kort som virkelig kan hjelpe til med dette. Med dette kredittkortet i lommeboken din, tjener du 5 prosent inntekt på den første $ 5000 du bruker hvert år.

Utover det, vil du tjene 2 prosent tilbake på hvert kjøp du lager. Inntektene dine utløper aldri, og poengene dine kan innløses mot et kvalifisert nytt Chevrolet-, Buick-, GMC- eller Cadillac-kjøretøy. Les her for å lære mer om GM BuyPower kredittkort.

Langsiktig spareplan # 5: Spar enda mer penger for pensjonering

Hvis du finansierer din arbeidsstøttede eller personlige pensjonskonto religiøst, og har enda flere penger å stoppe, kan du vurdere å åpne en tradisjonell eller Roth IRA. Med en tradisjonell IRA er dine bidrag sannsynligvis fradragsberettiget på skatter. Du må imidlertid betale inntektsskatt på uttakene dine når du når pensjonsalder og begynner å bruke kontoen din.

Med en Roth IRA, derimot, er bidragene du lager i dag laget med etter skatt. På baksiden blir pengene dine skattefrie før pensjonering, og du må ikke betale inntektsskatt på uttakene dine etter alder 59 ½, enten.

Som en ekstra bonus, kan du trekke din Roth IRA bidragene når som helst før pensjonsalderen uten å betale en straff. Du vil legge merke til jeg sa bidragene og ikke inntjening. Hvis du vil trekke inn inntekten før pensjonsalderen, må du betale en straff og skatt for å starte opp.

I stor grad tror jeg Roth IRA er en smart ide for alle som har inntekt som gir dem mulighet til å bidra. Tross alt, å ha litt skattefri inntekt i pensjon vil trolig få deg til å føle deg som et geni nedover linjen!

I slekt:

  • Beste steder å åpne en Roth IRA
  • 7 ting du må vite om Roth IRA-reglene

Langsiktig spareplan # 6: Få ditt "Frihetsfond" i rekkefølge

Hvis du har resten av dine langsiktige spareplaner i orden, bør et "frihetsfond" være det neste målet på listen din. Mens dette fondet vil se annerledes ut for alle, bør det fylles med nok penger for å gi deg friheten til å gjøre det du vil ha i livet.

Husk hvordan jeg foreslo at du angir dine livsmål? Uansett hva de er, er ditt frihetsfond det som vil tillate deg å oppnå dem. Når dine økonomi- og besparingsmål er i orden og blir fullt finansiert hver måned, kan du bruke ditt frihetsfond til å begynne å spare for det du vil ha i livet - enten det er friheten til å ta en sjanse, økonomisk frihet til å slutte jobben din, eller friheten til å ta en fantastisk tur i livet. Når det gjelder ditt frihetsfond, er du bare begrenset av dine drømmer og mengden penger du kan spare opp!

Siste tanker

Mens du finner ut hvor du kan investere dine langsiktige besparelser, kan det være en utfordring, det er mange forskjellige mål å spare for hvis du virkelig tenker på det. Og med penger i banken for å finansiere disse målene, vil du være i den beste posisjonen for å dekke en krisekostnad, pensjonere tidligere og leve livet til drømmene dine!

Hvis du sliter med å finne ut hvordan du fordeler dine langsiktige besparelser, ikke glem å sette deg ned og lage en liste over kortsiktige og langsiktige mål. Når du gjør det, vil riktig plan for pengene dine trolig komme sammen på egen hånd.

Ikke glem - dette er livet ditt og dine Penger vi snakker om Når det gjelder hvordan du skal bruke og spare, er det ikke noe viktigere enn dine egne mål og drømmer!

Skrive Inn Din Kommentar