Penger

PayPal ønsker å hjelpe deg med å investere penger hver gang du handler på nettet

PayPal ønsker å hjelpe deg med å investere penger hver gang du handler på nettet

Du er kjent med PayPal. Heck, det er en god sjanse for at du har brukt den hvis du noen gang har kjøpt noe på nettet. Tross alt har den store plattformen for digital betalinger nesten 220 millioner aktive brukere, ifølge Wall Street Journal

Med PayPal kan du sende eller motta penger i 25 forskjellige valutaer. Du kan kjøpe en blender på eBay, en DVD på Amazon eller hjemmelaget såpe på Etsy.

Nå legger PayPal til en ny tjeneste.

Det vil hjelpe deg med å investere.

Det går sammen med Acorns, den populære smarttelefonappen som investerer din reservebytte for deg. Når du kobler appen til et debet- eller kredittkort, rundlegger du kjøpene dine til nærmeste dollar og trekker din digitale forandring til en investeringskonto.

Fra begynnelsen av 2018 er PayPal Legge til evnen til å sette penger fra PayPal-kontoen din til Acorns lave, automatiske investeringsporteføljer. Du kan konfigurere en Acorns-konto direkte fra PayPal.

Når du logger deg på PayPal-kontoen din, kan du gå til din Acorns-konto rett fra PayPals startskjerm. Du kan overføre midler, overvåke dine investeringer, foreta uttak og administrere kontoen din fra PayPals nettsted og mobilapp.

PayPal investerer i Robo-Investing

Hvorfor gjør PayPal dette?

Det ønsker å hjelpe brukerne med å spare enklere og skape langsiktige økonomiske planer. "Dette gir deg en enda enklere måte å spare og investere penger på for å lede sunnere økonomiske liv," sa selskapet da den kunngjorde flytten.

Dessuten gjør det ikke vondt at PayPal har investert flere millioner dollar i Acorns og eier det nå.

Acorns, som har 2,4 millioner brukere, er en av en rekke konkurrerende robo-investing apps - som stash, Clink eller better - som er rettet mot årtusener som ønsker en enkel spare- og investeringskonto de kan operere fra sine telefoner.

Faktisk kaller CNBC Acorns "den nye årtusinske investeringsstrategien."

Du kan få Acorns automatisk å rulle opp alle dine kjøp og investere den digitale endringen, eller du kan manuelt rulle opp bare visse typer transaksjoner. Fordi pengene kommer ut i trinn på mindre enn $ 1, er du mindre sannsynlig å få innvirkning på bankkontoen din.

For en konto med en balanse under $ 5000, er Acorns månedlige avgift $ 1 pluss 0,5%.

Hvor investerer Acorns pengene dine?

Du svarer på noen få spørsmål i appen for å opprette en finansiell profil. Acorns bruker det til å bygge investeringsporteføljen, som spenner fra en "konservativ" blanding av statsobligasjoner til en "aggressiv" blanding av aksjer.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han må lagre flere ekorn for vinteren.

Skrive Inn Din Kommentar