Penger

Ansette nå: Nestle Waters trenger folk til å jobbe hjemmefra i 3 stater

Ansette nå: Nestle Waters trenger folk til å jobbe hjemmefra i 3 stater

Når jeg hører Nestle, Jeg tenker på Nesquik.

Du vet - det sjokoladepulver som du ville røre inn i melk for å lage en drikke så middelmådig det tjente bare å skjule behovet for en sjokolade-tilstøtende godbit uten å være deilig eller eksternt tilfredsstillende? Yeah, de tingene.

Men Nestle Waters (en divisjon av Nestle som produserer Nestle Pure Life, Zephyrhills, Perrier og din fave S. Pellegrino, blant annet) er det vi faktisk er her for å snakke om.

Akkurat nå, Nestle Waters Hyr folk til å jobbe hjemmefra som kundeservicerepresentanter i tre stater over hele USA (og fordelene er ganske søte).

Arbeid hjemmefra for Nestle Waters

Nestle Waters søker kundeservice representanter til jobbe hjemmefra i Massachusetts, Rhode Island og Texas.

Som kundeservicerepresentant svarer du på spørsmål fra kundene, svarer på produkt- og serviceforespørsler og løser faktureringsproblemer.

Du svarer på innkommende anrop fra både bolig- og næringslivskunder, og vil være opptatt av å håndtere vanskelige kundeproblemer samtidig som du opprettholder en positiv holdning og vennlig forbindelse med kunden.

Du bør ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent og minst ett års erfaring i en kundeservicestilling. Du bør være tilgjengelig for å jobbe mandag til fredag, kl. 11.30 til 8.00, pluss roterende lørdager.

Opplæring er på stedet (i enten Coppell, Texas eller Raynham, Massachusetts, avhengig av hvor du befinner deg), og foregår mandag til fredag ​​fra kl. 8 til 4:30 for tre uker.

Etter det vil du jobbe helt hjemmefra, så du trenger et stille, distraheringsfritt hjemmekontormiljø.

Betalingen er $ 14,30 per time med potensial til å tjene månedlige ytelsesbaserte bonuser på opptil $ 500.

Og som om det ikke høres bra nok alene, Du kan også være kvalifisert for noen ganske søte fordeler, inkludert medisinsk, tann- og synsforsikring (etter 30 dager), betalt ferie, syke dager og helligdager, skolepenger, foreldrepermisjon - og mye mer.

Klikk her for å søke om denne jobben.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som vår Jobs side på Facebook for å være i løkken!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar