Banker

Hvordan RePAYE Endrer Student Loan Tilbakebetaling til det bedre

Hvordan RePAYE Endrer Student Loan Tilbakebetaling til det bedre

Du har kanskje hørt - studielån er veldig vanskelig å betale tilbake. Sjokkerende, ikke sant?

Av flere grunner enn du kunne passe inn i en artikkel, er eliminering av høyskole gjeld en kamp for en stor del av amerikanerne. Studenter som uteksaminert i 2015 er den mest gjeldsbelagte av noen utdannelsesklasse noensinne, med gjennomsnittlig over $ 35 000 av gjeld per kandidat. Neste års utdannelsesklasse forventes å overstige det.

Heldigvis, betaler tilbake at gjelden kan få litt enklere for mange amerikanere.

RePAYE, et nytt betalingsalternativ for låntakere av føderale studielån, ser ut til å utvide omfanget av mennesker som drar nytte av regjeringens tidligere Pay As You Earn (PAYE) -plan. Hva vil dette bety for at studentene sliter med å betale sine lån? Les videre for å finne ut.

Hva er RePAYE?

RePAYE er ikke det første inntektsbaserte tilbakebetalingalternativet som tilbys av den føderale regjeringen, men det vil hjelpe flere mennesker enn noen plan før den. Det er en forlengelse og tillegg til Pay As You Earn (PAYE) -planen, som bare var tilgjengelig for de som var nye låntakere etter oktober 2007, og som fikk sitt første lån etter oktober 2011.

RePAYE-alternativet er tilgjengelig for alle føderale studielån unntatt foreldre PLUS og Perkins lån. Dette inkluderer direkte subsidierte og ikke-subsidierte lån, direkte PLUS-lån til studenter og direkte konsolideringslån. Selv om barnet betaler på foreldrenes PLUS-lån, er de fortsatt ikke berettiget til RePAYE eller mange andre tilbakebetalinger.

De som er kvalifiserte og velger RePAYE, vil ha sine månedlige innbetalinger satt til 10% av deres skjønnsmessige inntekter. Regjeringen definerer skjønnsmessig inntekt som forskjellen mellom inntektene dine og 150% av de føderale fattigdomsretningslinjene for din familie størrelse.

Fordi planen er basert på inntekt, er RePAYE sannsynligvis ikke et program som høye inntjenere som ingeniører, leger og advokater vil dra nytte av. For lavinntjenere med store utbetalinger kan RePAYE imidlertid være en frelser.

Vil dette hjelpe meg?

Hvis studielånene dine kom fra en privat utlåner, bli ikke spent ennå. Dette programmet vil bare være til nytte for studenter som har føderale studielån. De med private lån er kun berettiget til tilbakebetaling av opsjoner gjennom deres spesifikke utlåner. Men hvis du vil ha en lavere betaling på ditt private lån, kan du se på refinansiering. Sammenlign alternativene dine på Troverdig.

Den gode nyheten er at RePAYE vil være i stand til å hjelpe nesten 5 millioner kandidater som ikke kunne delta i lønnsalternativet som kom før. Ideelt sett vil dette tillate dem å foreta jevne innbetalinger i stedet for å misligholde eller måtte utsette sine lån.

Alternativer som RePAYE kan være bra for studenter som ikke har råd til å gjøre betalinger på standardplanen, men hvert forslag har en ulempe. En av downsides av RePAYE og andre inntektsbaserte opsjoner er at studentene vil betale mer i renter i løpet av lånet.

Derfor bør studentene forsøke å holde seg til standardplanen hvis de har råd til det. Betalingene kan være vanskelig å lage først, men å holde en beskjeden levestandard etter at du har gått ut på college, vil gjøre en betydelig forskjell, og disse utbetalingene blir bare enklere med lønnsøkninger.

De med ustabile lønninger kan holde seg til RePAYE-planen og foreta ekstra utbetalinger når kontantstrømmen er bedre. På den måten sparer de penger på renter i løpet av lånet mens de ikke trenger å bekymre seg for å holde opp med utbetalinger de ikke har råd til.

RePAYE og PSLF

For de som er berettiget til Public Service Loan Forgiveness Program, er RePAYE et godt alternativ. Det tillater nyutdannede å gjøre de minste utbetalingene mulig mens de venter på at deres lån skal tilgis. Sjekk om du er kvalifisert for programmet her.

I motsetning til standardbetalingsplanen har RePAYE en 20-årig låneperiode. Etter 20 år vil gjenværende saldo, hvis noen, bli tilgitt. Det er også viktig å huske at de som bruker RePAYE i 20 år, må betale skatt på beløpet tilgitt. Det kan være en stor overraskelse, så planlegg deretter.

RePAYE er kanskje ikke en helhetlig løsning på amerikansk studentgjeldepidemi, men det er en betydelig forbedring i forhold til den tidligere Lønnsplanen. Samlet sett er RePAYE gode nyheter for millioner over hele landet og et skritt i riktig retning for å takle forbrytende lån på studentlån over hele landet.

Skrive Inn Din Kommentar