Penger

Reiser på et budsjett? 8 triks for å spare penger på mat

Reiser på et budsjett? 8 triks for å spare penger på mat

Woohoo! Du har din store tur alt planlagt: du har bestilt flyet ditt, funnet et flott hotell og oppdaget mange flotte aktiviteter. Men, som mange reisende, kan du ha glemt å budsjettere for en stor turkostnad: mat.

I motsetning til shopping eller attraksjoner, er mat et absolutt essensielt. Men å spise ute kan ta en stor bit ut av reisebudget ditt. Hva er en sulten reisende å gjøre?

Følg disse åtte reglene, og du kommer hjem med mat i magen og penger i lommeboken din.

1.Book Lodging som inkluderer et kjøkken eller måltider

Dette er en no-brainer: ved å bestille et sted å bo som tilbyr et kjøkken, er du ikke tvunget til å spise alle dine måltider ute. I stedet kan du kjøpe dagligvarer og lage enkle, budsjettvennlige måltider. Du kan også holde sunne snacks, som epler og gulrøtter, friske i kjøleskapet ditt. For å finne leiligheter eller herberger med kjøkken, sjekk ut Airbnb eller Hostelworld.

Hvis du vil at noen skal lage mat for deg, er det mange alternativer for å bo på hotell. Hva med å se etter et klostreopphold, språkskole eller kulturelt hjemsted? Ikke bare vil disse innkvarteringsalternativene hjelpe deg med å bli mer integrert i lokalt liv, du vil også spare en masse penger.

2.Gå på en mattur

Dette er en av de første tingene jeg gjør når jeg besøker en ny by. Du har rett: matturer koster penger, men kunnskapen du får mer enn gjør opp for det. (For ikke å nevne at de er et blast!) Matturer er spesielt nyttige når du reiser til et nytt land, og er ikke sikker på hva de lokale spesialiteter er.

Hvis det er en god mat tur (se på Yelp eller TripAdvisor for anbefalinger), vil din guide vise deg tonnevis av lokale avtaler du aldri har funnet på egen hånd. Etter turen vil du vite hvor du skal dra, hva du skal bestille og hvor mye det skal koste - noe som vil spare deg for stor i løpet av din tid der.

3.Spis hvor lokalbefolkningen spiser

Kardinalregelen om å spise mens du reiser: ikke spis på hovedgaten eller i nærheten av turist-hotspots. Det er der du finner den laveste kvalitet og høyest priset grub. Gjør alt du kan for å finne ut hvor lokalbefolkningen spiser - og gå dit.

Faste alternativer inkluderer bondemarkeder, gatemat (de beste!) Eller lokale fastfood kjeder. Du kan også prøve EatWith; Selv om det ikke nødvendigvis er billig, kan denne nyskapende oppvarmingen starte deg med en middag som er tilberedt av en lokal vert.

4.Gå til Student Neighborhood

Hvilket segment av befolkningen er kjent for å være blakk og hating matlaging? Studenter.

For billig mat, spis nær det lokale universitetet; du er bundet til å finne budsjettvennlige restauranter og skrikende tilbud. På enkelte steder (tenk: Europa), kan du til og med kunne spise på universitetets kafeteria. Det blir ikke gourmet, men det vil være rimelig.

5.Sett sammen en piknik

Selv om piknik er morsomt hjemme, nyter jeg dem enda mer når jeg reiser. Det er fordi de gir deg muligheten til å tilbringe tid ute og folk ser - for en mye lavere pris enn å sitte i en trendy kafé. Alt du trenger er litt brød, ost og frukt (eller hva de lokale ekvivalenter er), og du har deg selv et fylt måltid å nyte i parken.

Den beste delen? Mange fremmede land har ikke åpen containerlovgivning, så du kan ta med litt vin eller øl - du er på ferie, tross alt!

6.Hit Up Happy Hour

Mange mennesker går til happy hour i hjembyene, men fullstendig forlater ideen når de er på vei. (Kanskje fordi de ikke virker, de tror de fortjener det ikke?)

Selv om begrepet happy hour ikke eksisterer i alle land, er det levende og godt i USA. Forretter er ofte sterkt nedsatte - og noen ganger enda gratis med en drikkevarebestilling. For å finne gode happy hour tilbud, prøv en app som Happy Hour eller Happy Hour Finder.

7.Bære dine egne snacks

Enten jeg reiser eller ikke, har jeg alltid snacks i posen min. Dette sikrer at jeg ikke blir for sulten og ender med å splurging på dyr mat jeg egentlig ikke vil ha.

Du vil møte mange uventede vendinger mens du reiser, og du kan ikke alltid spise når du tror du skal. Noen nøtter, granola barer eller tørket frukt er alt det vil ta for å tide deg over når linjen til museet er mye lenger enn forventet.

8.Planlegg for en fancy måltid

Alt som blir sagt, anbefaler jeg fortsatt å planlegge for et fint måltid i ditt reisemål. Merk jeg sa plan, og ikke bare spise. Gjør din forskning for å finne ut hvilket sted som er verdig til dine hardt opptjente penger. (Pass på at den har det lokale kjøkkenet - du trenger ikke å spise meksikansk mat i Thailand!)

Jeg liker å bestille dette måltidet for den siste natten av oppholdet mitt. Å ha denne spesielle utflukten å se frem til, gjør det lettere for meg å spare penger i løpet av resten av turen min - og forventningen gjør maten smaken så mye mer deilig!

Din sving: Hvordan sparer du penger på mat mens du reiser? Er det noen tips vi savnet?

Skrive Inn Din Kommentar