Penger

Fitness Writers: Få din Zen på å jobbe hjemmefra som en Yoga Blogger

Fitness Writers: Få din Zen på å jobbe hjemmefra som en Yoga Blogger


Snakk om en fleksibel skriveoppgave.

Cody, Inc. søker etter en ekstern kontraktskriver for sin yogablogg. Det er en ettårig kontraktsstilling som er ekstern, men du har regelmessig kontakt med deres Seattle-baserte markedsføringsteam, inkludert en innsjekking hver tredje måned.

I denne skrive-fra-om-stillingen, Du vil bli forventet å bidra med to planer (aka treningsøkter) per måned, samt 12 blogginnlegg, alle skrevet i selskapets stemme. En yoga- eller treningsakkreditering og WordPress-opplevelse er å foretrekke for denne stillingen.

Jeg har kommet ut til selskapet om lønn og vil oppdatere innlegget når jeg hører tilbake.

For å søke, send Cody ditt CV, brev og en til tre eksemplarer av skrivingen din. Hvis de tror du kan passe bra, vil Cody be deg om å skrive to korte oppgaver: en kreativ skriving og en teknisk skriving for å sjekke ut dine ferdigheter og evne til å følge en stilguide.

Hvis denne jobben ikke passer best for deg, ikke glem å sjekke ut vår side på Facebook. Vi legger nye muligheter der hele tiden.

Freelance Health & Fitness Writer på Cody, Inc.

Ansvaret inkluderer:

  • Hver måned skriver du en til to planbeskrivelser (aka treningsøkter) og 12 blogginnlegg som bruker Codys selskapstemme. Det er ukentlige tidsfrister for dine bidrag.
  • Du vil jobbe med Cody-redaktører på stedet og gjøre revisjoner basert på tilbakemelding. Når du er ferdig, forbereder du innholdet for publisering til WordPress.

Søkere til denne stillingen må ha:

  • Utmerket forskningsferdigheter. Du bør kunne finne pålitelige, ekspertkilder som passer for et profesjonelt treningssted.
  • Selv om du jobber eksternt, forventes du å være i jevnlig kontakt med Codys lag i Seattle, så god kommunikasjonsferdighet er nøkkelen.
  • Du liker fitness og holder opp med nyheter i bransjen. Å være en sertifisert yoga eller fitness profesjonell er nyttig.
  • Du har muligheten til å være fleksibel med tidsfrister og endre prioriteringer når det gjelder prosjekter.

Fordelene inkluderer:

  • Stillingen har potensial til å bli fornyet etter at en års kontrakt er oppe.

Søk her for Freelance Health & Fitness Writer på Cody, Inc.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Har du en god jobb mulighet du vil dele? Send henne epost på [email protected]

Skrive Inn Din Kommentar