Penger

Vil du snuggle med stranger for $ 40 / time? Det er hva denne kvinnen gjør

Vil du snuggle med stranger for $ 40 / time? Det er hva denne kvinnen gjør

Det er nok av kule titler verdt å skryte om i denne verden, men jeg fant en som ikke kan bli rivalisert.

Møte Samantha Varnerin - "Top Snuggler of Massachusetts."

Varnerin, 26, har vært en profesjonell snuggler i nesten et år. Hun har gjort et betydelig navn for seg selv og en god sideinntekt - noen ganger over $ 1000 i måneden.

Hva gjør en profesjonell cuddler akkurat?

Hold på hatter. Faktisk hold deg på alle klærne dine fordi dette ikke er det en av de jobber - alt klær forblir på.

Varnerin sammenligner hennes sidegig til massasje terapi. I stedet for å trene kinks i klientens rygg hjelper hun med å forbedre kundens stemninger gjennom snuggling. (Tenk: oksytocin)

Faktisk hadde hun en gang en klient spør henne Hvorfor han var så avslappet mens han snakket med henne mot kjæresten sin.

Varnerin har et svar: "Min teori er, når du er med en kjæreste du tenker," Åh, lukker pusten min? Tror hun at jeg er merkelig hvis jeg holder henne på en annen måte? Skal vi gjøre noe annet enn kosle? Skal jeg kysse henne? '"

Med en profesjonell snuggler kan kundene slå seg av.

"Det er bare å kose, og det er omfanget av det," sier hun.

Hvordan finner en profesjonell cuddler klienter?

Varnerin jobber gjennom et byrå, som hun heller ikke vil nevne. Hun har en online profil som forklarer hvem hun er og hennes interesser - litt som en dating profil. Hun legger også til flere detaljer, som hennes kjærlighet til anime og dans.

Varnerin sender deretter potensielle kunder et kort spørreskjema for å finne ut om klienten er den rette passformen.

"Noen ganger får jeg noen som liker," Jeg vil ha en massasje og å kose, "sier Varnerin. "Jeg er ikke en massasje terapeut. Jeg vil ikke være ansvarlig i tilfelle jeg knuser ryggen din. "

Når hun finner en god form, setter de to møtested og tid.

Klienter varierer i kjønn og alder. Varnerin diskriminerer ikke. Hun sier den beste, mest allsidige måten å beskrive sin typiske klient på, er ensom.

Etter hver økt ser hun kunders stemninger bedre. Og hennes klienter er ikke de eneste som føler effektene - Varnerin sier at hun også føler seg lykkeligere og mer helt etter en økt.

Hvordan holde seg trygg som profesjonell cuddler

En økt kan finne sted i en klients leilighet, hjemme eller hotellrom. Varnerin har selv fått noen kunder til henne leilighet.

Dette, sier hun, tvinger henne til å ta vare på seg selv og holde henne rent, en stor jobbkvalitet, etter hennes mening.

Men før du gispet (jeg gjorde) Snuggling byrået hun er med har en streng sikkerhetspolicy.

Hver gang Varnerin går inn i en økt, tekster hun sin veileder hvor hun er og hvor lenge sesjonen varer. Hvis veilederen ikke hører fra Varnerin når sesjonen avsluttes, kontakter han det lokale politiet.

Hun er sikker på å avsløre denne politikken med sine klienter før en økt begynner.

«Jeg er en ung kvinne, så da jeg først begynte, var jeg som: 'Hvordan gjør jeg dette og ikke løper inn i rare folk som kan prøve å skade meg?'" Varnerin sier. "Jeg fant ut raskt etter å ha gjort screeningen og alt det at det egentlig ikke er så mye av et problem, men hvis det er jeg, har jeg den sikkerheten der."

Ansvarsfraskrivelse avsluttet, begynner økten.

En innsiden ser på en profesjonell kokkesession

Varnerin starter vanligvis hver sesjon med en kort samtale - bare for å bli kjent med hennes klient.

"Andre mennesker kommer, og de sier bare," Jeg hadde bare en lang dag; kan jeg bare legge meg ned, og vi kan kose? "Og det er også bra med meg, sier Varnerin.

Når jeg tenker på snuggling, ser jeg den klassiske skjeposisjonen. Men nei, det er en hel verden av stillinger der ute ...

Under trening mottok Varnerin "The Cuddle Sutra", en bok med 50 illustrerte knuseposisjoner. Så noen ganger blir hun kreativ.

En av hennes favoritt måter å kose er å hvile ryggen mot en vegg eller headboard med klientens hode hviler i fanget hennes. Varnerin kjører deretter fingrene gjennom klientens hår.

Noen snakker i løpet av øktene. Varnerin sier at en av hennes klienter, som bare var litt yngre enn hennes far, hadde vært gjennom en situasjon som ligner på familien hennes hadde opplevd. Samtalen var øyeåpning for Varnerin, og hun ringte sin far etter å snakke.

(Snakk om hvilke, Varnerin fortalte foreldrene sine om hennes sideoppgave rett før jeg skrev denne artikkelen. De hadde en rekke spørsmål, men til slutt virket de OK med sin beslutning, rapporterer Varnerin.)

Det er ikke nødvendig å snakke i løpet av øktene, og Varnerin innser at hun ikke kan løse alles problemer.

"Folk kommer til å ha problemer som ikke nødvendigvis løses gjennom kosning, men du forventes ikke å løse dem," sier hun. "Du skal bare være der for dem - som en venn."

Noen tar en annen rute og sovner i løpet av øktene. Før du avgir en økt, setter Varnerin en alarm (ikke foghornen) på telefonen for å varsle klienter når tiden er over. Dette unngår vanligvis ubehagelig poking og prodding.

På slutten av en økt vil Varnerin spørre hvordan en klient føler seg. Hun lar dem få vite om de kan forlenge tiden, eller hvis hun har en annen klient som kommer snart.

"Vanligvis er de ute av døren om fem minutter," sier hun.

Hvor mye penger gjør en profesjonell cuddler?

Klienter betaler $ 80 en time og Varnerin tar hjem $ 40 av det.

Men øktene går vanligvis rundt en og en halv time. Hun jobber også med tips, som ikke er påkrevd, men vanligvis varierer fra $ 20 til $ 60.

Noen ganger har hun overnattinger, men timeprisen er lavere på grunn av tidsforlengelsen.

Og dette er ikke Varnerins heltidsjobb.

Hun jobber som byggeprosjekt ingeniør, men i det siste gjør rommet til å fungere om tre til fem timer i uka som en snuggler. Noen ganger jobber hun opp til 10 timer i uka.

"Det var interessant å se på min klientell vokse til det punktet hvor det er, «Å, jeg kan betale rent uten problemer med snuggling penger»" hun sier.

Hun bruker leien sin som referanse, men hun sier at hun kan bruke hennes ekstra penger mot reise eller takle studentgjelden sin.

En måned gjorde hun over $ 1000 - bare snuggling.

I de neste månedene planlegger Varnerin å forgrene seg og starte sin egen profesjonelle snuggling byrå, Snuggle With Sam. Detaljer er i verkene.

Slik starter du Professional Cuddling Side Job

Varnerin anbefaler ikke at du gjør det hun gjorde.

Hun hørte om den uvanlige jobben på en blogg og fulgte opp med et Google-søk. Varnerin oppfordrer imidlertid alle som er interessert i denne bransjen til å gjøre rikelig med forskning før de kontakter et byrå.

Og å bruke et byrå. Husk disse sikkerhetsprotokollene? De er på plass av en grunn.

Din tur: Vil du bli en profesjonell snuggler for å tjene en sideinntekt?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar