Penger

Slik får du betalt $ 50 for å skrive en gjestepost

Slik får du betalt $ 50 for å skrive en gjestepost

Det har vært mye skrevet på nettet, inkludert denne bloggen, om nettsteder som Associated Content og Demand Media. Problemet med disse nettstedene er at de bruker en inntektsdeling modell som betyr at de fleste vil aldri tjene mer enn en buck eller to for sin artikkel.

Vi vet at tiden din er mer verdifull enn det, så vi har satt sammen en liste over blogger som vil betale deg $ 50 eller mer for hver artikkel at du skriver for dem.

Gjesteblogging er ganske enkelt, og de fleste artikler trenger bare å være mellom 500-600 ord. Imidlertid har de fleste bloggere høye standarder, så du vil sørge for at du produserer ditt beste arbeid for å øke sjansene for at innlegget ditt vil bli publisert.

På listen ....

1. TheKrazyCouponLady.com - $ 50

Dette nettstedet ble grunnlagt av Heather Wheeler og Joanie Demer, som begge har omtalt på TLCs Ekstrem kupongering. De aksepterer artikler på et bredt spekter av emner, inkludert stil / mote, kupong, familie / foreldre og personlig økonomi. Damene garanterer at du vil høre tilbake fra dem innen 7 dager og vil motta $ 50 via Paypal hvis de velger å publisere artikkelen din. Du kan lese alle detaljene her.

Redaktørens merknad: TheKrazyCouponLady.com godtar ikke lenger forfatterbidrag.

2. OneSpoonataTime.com - $ 50

Dette nettstedet handler om å bygge online virksomheter. De leter etter artikler om video markedsføring, uvanlig blogging taktikk, og måter å skrive mer effektivt. Det er ingen begrensninger på lengden på artikkelen, og du vil bli betalt via Paypal etter at artikkelen din er akseptert og publisert. Du kan lese alle detaljene her. (Oppdater: OneSpoonataTime er ikke lenger aktiv.)

3. WritersWeekly.com - $ 60

Forfattere Ukentlig ble etablert i 1997, og det er en freelance skrive ezine og hub for alle ting som skriver. De betaler $ 60 for funksjonsartikler som er rundt 600 ord og $ 40 for å dele din suksesshistorie (~ 300 ord). Du kan lese detaljene her.

4. TutsPlus.com - $ 50

Tuts + beskriver seg som et opplæringssted med tusenvis av videoer, artikler og opplæringsprogrammer for å hjelpe folk lære nye ferdigheter. Opplæringen varierer fra å lage prosjekter for å lære å kode et nettsted. Hvis redaktøren velger å publisere artikkelen din, vil du bli betalt i begynnelsen av måneden etter at artikkelen din er akseptert. Du kan lese detaljene her.

5. MakeaLivingWriting.com - $ 50

En annen skriveblogg. Emner inkluderer blogging, tidsstyring, og hvordan du finner skrivejobber. Du kan lese detaljene her.

6. Patch.com - $ 50?

Patch er en del av AOL / Huffington Post-konglomeratet og deres fokus er lokalt innhold som er lokalt produsert. For eksempel har min bys Patch en artikkel om morsomme Halloween-aktiviteter i mitt område og en redaksjonell beslutning om avgjørelsen til vår avis om å endre navnet sitt.

Hvis du er interessert i å skrive artikler som det, må du starte med å kontakte byens lokale redaktør. Patch.com viser ikke sine priser, men jeg har hørt fra andre bloggere at de betaler rundt $ 50 per artikkel. Her er litt mer informasjon om deres program.

Oppdatering: 12/9/13: Jeg tror ikke Patch.com ansetter forfattere lenger. 🙁


Skrive Inn Din Kommentar