Penger

Jeg logget på for å bli betalt for tekster fra gratis spising ... og her er hva som skjedde

Jeg logget på for å bli betalt for tekster fra gratis spising ... og her er hva som skjedde


Konvensjonell visdom sier at det ikke er noe slikt som en gratis lunsj - men Free Eats markerer seg som en enkel måte å tjene på.

Denne nysgjerrige penny hoarder (som alltid er ivrig etter å tjene ekstra penger) bestemte seg for å undersøke. Her er hva jeg fant ut.

Hva er gratis spiser?

Først av alt er det ingenting å spise. (Bummer, ikke sant?) Og med mindre du har ubegrenset tekstmeldinger i din trådløse plan, er det teknisk ikke gratis.

Free Eats er et selskap som betaler medlemmer for å ha annonser levert via tekstmeldinger til sine mobiltelefoner.

Det er enkelt, virkelig - bare registrer deg (du tjener en dollar), oppgi ditt aktive mobilnummer og motta tekster som inneholder annonser og lenker. Hver gang du får en Free Eats-tekst, tjener du et kvart.

Gratis Eats betaler umiddelbart via PayPal, men vær forsiktig - ditt nummer må være knyttet til kontoen for å unngå komplikasjoner og mulige tapte betalinger.

Hva er fangst?

Det hele høres ganske bra ut, ikke sant? Passiv inntekt, nesten ingen oppstartsprosess, og det er gratis - eller nesten gratis, med mindre du er overbetalende per tekstmelding.

Det er definitivt legitimt: Jeg har mottatt betaling til min Paypal-konto for å registrere og motta annonser umiddelbart, som lovet.

Problemet? Jeg har vært medlem i en uke og en halv - og jeg har bare mottatt en annonse.

Dette er et godt dokumentert problem. En av FAQ-postene på nettstedet deres er "Hvorfor har jeg ikke mottatt noen tekstmeldinger?"

Gratis Eats forklarer at de jobber for å vokse sin kundebase - selskapene som betaler gratis spiser for å sende deg sine annonser. Siden selskapet ikke har mange kunder, ikke forvent å gjøre mer enn et fjerdedel nå og da.

Når deres klientbasseng vokser, håper Free Eats å sende medlemmene en til to tekstmeldinger per uke. Men uansett hvor mange annonsører Free Eats kjøper, blir annonsene kuttet til to per dag, i henhold til deres nettsted.

Hva er Bedømmelsen: Er gratis spiser en svindel?

Hvis du har ubegrenset tekstmelding, er det ingen grunn til ikke å registrere deg for gratis spiser: det er gratis penger, og det leveres umiddelbart.

I tillegg, etter hvert som virksomheten vokser, du kan potensielt tjene mellom 50 cent og $ 3,50 i ekstra penger hver uke.

Forvent ikke store utbetalinger når som helst.

Din sving: Har du prøvd Free Eats? Hva syntes du? Vil du vurdere å registrere deg?

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar