Liv

Spar på svart fredagstransport: 5 rimelige måter å komme til dine favorittbutikker

Spar på svart fredagstransport: 5 rimelige måter å komme til dine favorittbutikker

Hvor mye penger planlegger du å bruke denne svarte fredagen? Nesten $ 400, hvis du er en gjennomsnittlig amerikansk.

Disse fantastiske avtalene er tidsbestemt rett til å spare deg for en fin del av forandring på ferien shopping. Men selv om du er nøye med å budsjettere den årlige handelen, Det er en kostnad du kanskje har oversett: transport.

Når transport er et skjult hodepine

Med mange store kollektivtrafikksystemer som kjører begrensede timer eller lukket helt for feriehelgen, kan Black Friday reise stave trafikkork og ulykker.

Så vi har satt sammen denne listen over fem måter å spare tid, penger og sunnhet på transport denne svarte fredagen.

1. Handle på nettet i stedet for i butikken

Velkommen til fremtiden, hvor du kan få ganske mye hver avtale du ser annonsert i butikkene online. Dette betyr ingen linjer og ingen trafikk.

I tillegg kjøper du gjennom Swagbucks eller Ebates vil gi deg den beste cashback avtale tilgjengelig på kjøpene dine.

Men vi vet at noen av dere ser frem til den svarte fredagens galskap. Hvis du er På vei til personligheten, er følgende tips for deg:

2. Carpool med venner

Tenk på de latterlige linjene du vil vente på: Hvis hvert eneste medlem av køen kjørte sitt eget kjøretøy, ville det ikke være et stort sløsing med gass og tid?

Selv om du bare tar en venn med deg denne svarte fredag, vil du spare penger på gass og skape 50% av utslippene du ville ha tatt to biler.

3. Rideshare

Har du ikke din egen tur? Ikke noe problem.

Rideshare-apper som Uber og Lyft tillater deg å dele kostnadene med vennene dine, så du trenger ikke å bekymre deg for IOUs eller som har den riktige endringen. Du vil definitivt spare tid på parkering og stress på å navigere i pakkede gater.

I tillegg gir noen kjøpesentre incitamenter for kjøpere å komme ut og bruke penger. I fjor, The Grove i Los Angeles tilbød kunder gratis Uber-tjenester, forutsatt at de brukte $ 450 eller mer på deres utflukt - noe som ikke er mye høyere enn det nasjonale gjennomsnittet de siste årene.

Selv om Uber nektet å kommentere og Lyft ikke tilbyr noen landsdekkende Black Friday kampanjer på dette tidspunkt, nevnte Paige Thelen of Lift Passasjerer kan få en tur opp til 60% mindre enn vanlig i byer der Lyft Line er tilgjengelig (San Francisco, Los Angeles, New York, Austin og Boston).

Som bringer oss til vårt neste punkt ...

4. Få gratis turer

Selv om noen transittmyndigheter kaller det avsluttes for hele Thanksgiving-helgen, tilbyr andre spesielle eller utvidede tjenester for å oppmuntre kunder til å sette pengene tilbake i lokaløkonomien.

For eksempel kjører Spokane, Washington a gratis bussprisdag på svart fredag, og ryttere nyter en vanlig hverdagsplan.

Ta kontakt med din lokale transittmyndighet, kjøpesentre og samfunnsarrangører for å se hvilke insentiver som tilbys. Du kan bare score en søt avtale.

5. Bli kjent med offentlig transport

Vet hva som er ikke en god utgift av tid og penger? Fottur ned til bussholdeplassen eller t-banestasjonen bare for å lære din planlagte transportmiddel går på en annen tidsplan.

Her er scoop på Black Friday transport i utvalgte amerikanske byer:

NYC: Det er ikke planlagt noe spesielt, men New York vil opprettholde sitt rykte med offentlig transport, 24/7.

Boston: Boston berømte T vil kjøre sin vanlige hverdagskalender denne Black Friday.

Philadelphia: Ifølge SEPTA, City Transit, samt Frontier, Victory Divisions og Norristown High Speed ​​Lines vil operere på en Modified Weekday Schedule.

Washington DC: Nasjonens hovedstad vil også drive en vanlig hverdagsplan.

Miami: Det vil være en vanlig ukedagstransport tidsplan - og fortsatt varm, for å starte opp! - for Miami-Dade County.

San Fransisco: Halleluja! På svart fredag ​​håndheves valgte parkeringsbilletter ikke. Hvis du drar bilen, ser du på en vanlig hverdagsplan.

Fremfor alt, vær trygg der ute - økt trafikk og groggy morgentid skape et godt miljø for økte ulykker.

Din sving: Hvordan kommer du rundt denne svarte fredagen?

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann "penny hoarder" ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.


Skrive Inn Din Kommentar