Liv

Her er hvordan vi remodelte hele vårt bad for under $ 500

Her er hvordan vi remodelte hele vårt bad for under $ 500

Min mann Thom og jeg eier et midcentury moderne hus som ble bygget tidlig på 1960-tallet.

Vi likte stilen og har forsøkt å være tro mot sin opprinnelse, oppdatering underveis ut av nødvendighet og valg. Interiøret er i trangt arbeid, og vi tenker vi kan selge huset de neste årene.

Vårt mesterbad ble et stort prosjekt. Det som startet som en rask og billig repainting av veggene og skapene snøballet inn i en ombygning, det er en renovering, hvis du vil bli teknisk.

Da jeg tømte hvert skap og skuff, kastet gamle lotioner og crusty, utgåtte reisestørrelsesprodukter, misnøye satt inn. Innsidene av skapene hadde vann og rust flekker fra rør som tidligere hadde lekket.

De var ekkelt. Hvis jeg gikk inn i andres bad og så gjennom sine skap (som noen av oss gjør), ville jeg føle meg dårlig for dem. Og dette var min baderom.

Det var klart at mer enn bare maleri trengte å bli gjort. Vinylflisegulvet var gammelt og kjedelig. Toalettet var en vannkledende modell fra 1970-tallet. Rabatterte dusjdusjer ble brukt som gardiner som hang fire tommer over gulvet. Kranen ble korrodert. Det var ikke nok skapplass.

På badet var skriking for en makeover.

Jeg var fast bestemt på å få en ny uten å bruke $ 2.500 som HomeAdvisor anslår å være den lave enden av et bad remodel.

Heldigvis, min mann og jeg er erfarne do-it-yourselfers, og jeg har en tendens til å jage ned et produkt for å oppdage den absolutt laveste prisen.

Toning Down the Pink: $ 60

Maleri mesterbadet var en utfordring. Bordplaten og dusjkabinettet med innebygd sete hadde 4 x 4 tommer lys laks-rosa flis med tilfeldige aksenter av svart.

Det var kult et dusin år siden, men det er så mange flere forskjellige valg i flisemarkedet i dag. Jeg ville ha valgt å gjøre om det hvis vi hadde budsjettet - men det gjorde vi ikke.

Jeg kunne ha gått nøtter og spilte opp rosa, noe som gjorde det til å ligne et feminint 1950-talls kitsched-out pulverrom. Det ville vært morsomt, men ikke bra for videresalg. Jeg valgte varierende grays med aksenter av hvitt og svart, alt for å tone ned rosa.

Grå og hvite er populære farger for bad akkurat nå, ifølge National Kitchen and Bathroom Association. Jeg valgte en varm mørkegrå halvglans for skapene og en mørk varm hvit for veggene. Samlet var vår regning for maling ca $ 60.

Klær opp i skapene: $ 21

Før vi maler skapene, trengte vi å gi dem en god og hard utseende. Den flisete, hvite kryssfinér-bygningen under en lang benkeplate lignet noe fra en osteaktig motell. Vi så på å bytte skuffer og dører fra IKEA eller Lowe. Igjen var det utenfor budsjettet.

Våre eksisterende skuffer og dører hadde en scalloped trim som aldri gikk med stilen til huset. Min mann trakk den av, slik at skuffene og dørene var flate, og slipt dem til de var glatte.

Han fant flat, lager furu trimme med litt avrundede hjørner som var omtrent $ 1 per fot, kuttet den til størrelse med en hogge sag og festet dem til skuffer og skap dører med ferdig negler.

Dette gjør to ting: det gir skuffen detaljene og gjør kryssfiner ser større. For å glatte ut endene, brukte han Bondo, et bilstoff fyllstoff. Han anslår at trimmen sannsynligvis koster $ 18 og neglene var $ 3. Han hadde allerede Bondo, men selger på Amazon for rundt $ 12.

Bygg en annen kabinett: Omtrent $ 115

På badet manglet lagringsplass, og det er en lang, vanskelig tur til hoved gangen når du oppdager at du ikke har toalettpapir.

I begynnelsen tenkte vi på å få en av de over-the-toalett lagringshyllene, men de synes ikke å holde mye. Pluss, hyllene var åpne, noe som gjør at alle dine personlige produkter kan ses.

I stedet brukte Thom ca $ 100 på treplanker på Home Depot og bygget et flytende skap over toalettet som holder alle våre badsprodukter diskret. Vi malte den i det samme mørkegrå som forfengelighetskapasitetene.

For et fint, rent, moderne utseende, erstattet vi de rustede skaphengene med satin nikkel; Det er en av de små rettene som gjør stor forskjell når du renoverer et rom. Jeg fant satin nikkel skap og skuffen trekker / håndterer på Amazon for rundt $ 15 (prisene svinger).

Gå for Bargain Flooring: Omtrent $ 76.73

Våre bad er merkelig konfigurert - det var en del av et merkelig tillegg gjort av en familie med 12 barn (Brady Bunch doblet) på 1970-tallet. Det har ikke mye gulvareal, noe som betyr at erstatning av flisen ikke ville koste for mye hvis vi gjorde det selv. Så, Thom slo opp den gamle svart-og-hvit-kompositten.

Vi fant 12 × 12-tommers glidende porselenfliser på Lowe's i varm lysgrå for ca 93 cent per kvadratmeter og kjøpte 75 fliser. En pose av mørtel koster 6,98 dollar, og den totale kostnaden av gulvet (inkludert mørtel) til 76,73 dollar. På tre kvelder la Thom flisen.

Få en ny til deg John: $ 40

Da ting begynte å forme seg, så var vårt gamle toalett ser ganske trist ut. Jeg søkte CraigsList og fant en nymodell Kohler at en kvinne i nærheten solgte for $ 50 fordi hun renoverte hennes bad og ønsket en enda nyere modell.

Vi tilbød $ 40, som hun aksepterte. Etter at vi hadde renset den slanke, vannsparende Kohler utendørs (bare for å være sikker, den var allerede ren), installerte Thom den.

Skinn opp vasken med en ny kran: $ 77.67

Thom fjernet vasken - en fryktløs oval, drop-in porselen modell - og ga det grundig rengjøring.

Jeg fant en vakker, moderne Kohler Alteo børstet nikkelkran på Amazon Warehouse Deals for $ 77,67, som var ca $ 38 av vanlig pris.

Elementer på Amazon Warehouse Deals spenner fra skadet til like-nytt-men-ompakket; alle elementene jeg kjøpte var i utgangspunktet nye. Som en bonus kunne jeg bruke et $ 80 Amazon-kort jeg handlet på på CardPool.

Erstatt gammel maskinvare: $ 52.20

Vi endte opp med å male døren og fylte i gamle håndklehyllehullene, noe som medførte at nye var i orden.

Jeg kjøpte to håndklærholdere og en matchende toalettpapirholder på Amazon Warehouse Deals for $ 17,40 hver.

Gardiner og benk: $ 43,99

I et fortsatt forsøk på å spille ned den rosa flisen, erstattet jeg gardinteppet med egnede gardiner fra IKEA. De hvite og sorte tropiske trykte Avsiktlig gardinene var en stjele på 24,99 dollar per par.

I stedet for å hindre de 98 tommers lange gardinene, reiste vi stangen opp, noe som umiddelbart gjorde rommet ser større ut. Jeg la til en matchende rundskuff i svart for benkeplaten (som dekker mer av den rosa flisen).

Mens jeg så på IKEA, så jeg en fin bjørkbenk, Molger, som var en avtale på $ 39, og ville gi en spaaktig atmosfære på badet. Jeg passerte men så etter det på CraigsList. Resultat: Jeg fant en i nærheten, allerede samlet for $ 19. En annen $ 20 lagret.

Et nytt bad

Med DIY know-how og forsiktig shopping, renovert vi vårt master bad for rundt $ 486.59.

Ja, det var tidkrevende, involvert mye hardt arbeid og tok lengre tid enn om vi hadde hatt fagfolk, men jobbet, men vi sparte penger. I tillegg er det fint å sitte på min nye trone, nyt vårt mesterverk og vet at vi gjorde det selv, på det billige.

Lisa Taylor har skrevet blant annet for About.com, TheSpruce.com, Houzz.com og The Los Angeles Times. Lærernes barn, hun vokste opp med å tenke frugality og DIY var dyder og er ganske fornøyd med CraigsList-kommoden. Dette skremmer sine rike slektninger, de med de snakkende, japansklagde toaletter.

Skrive Inn Din Kommentar