Penger

7 Brilliant Hacks for å hjelpe deg med å tjene mer penger på å kjøre med uber

7 Brilliant Hacks for å hjelpe deg med å tjene mer penger på å kjøre med uber

Vi har alle sett artiklene om eliten noen som kontanter i store som Uber-driver-partnere.

En mann lager $ 252 000 i året, i stor grad ved å selge smykker til sine passasjerer mens han kjører. Andre drivere finner kjøring med selskapet betaler bedre enn mange jobber på oppføringsnivå.

Fordi du er en uavhengig entreprenør, er det ingen reell garanti på hvor mye du kan gjøre. Men vi kan fortelle deg at gjennomsnittlig Uber-driveren gjorde $ 568,39 per uke i desember. *

Egentlig, vi vil bare vite hva det egentlig er å kjøre med uber - og hvordan å tjene mest mulig penger.

Journalist Emily Guendelsberger døde dypt inn i livet til en kjøreraksjonsdriver som hun ble en undersøisk sjåfør med Uber i Philadelphia i 2015. Hun skrev om hennes opplevelser i Philadelphia (nå avsluttet) bypapir.

I Guendelsberger måned på jobben plukket hun noen tips og triks som kan hjelpe deg med å tjene mer penger som en Uber-driver-partner.

Hva selskapet forteller deg om å være en vellykket Uber-driver

Guendelsberger trening for UberX besto av en 13-minutters video som gikk over hvordan man kan tilby god service og motta femstjerners vurderinger fra passasjerer.

Tipsen innebar å åpne bakdøren til folk, gi kaldt flaskevann og ha ekstra telefonladere på plass for passasjerer å bruke. Videoen understreket også betydningen av å se profesjonell og viste til og med at stjernen i videoen valgte dyre slips å bære mens du kjørte folk rundt i byen.

Imidlertid fant Guendelsberger enda flere måter å kontanter i kjøring med Uber. Her er strategiene hun anbefaler fra sin tid på jobben.

1. Hold snacks og vannhendig

Når du skal være på vei i flere timer, er det viktig å sørge for at du har alt du trenger for å være komfortabel.

Guendelsberger anbefaler at du har snacks og vann i bilen din - men ikke for passasjerer. Hun foreslår å holde deg godt matet og hydrert mens du jobber, så du trenger ikke å kaste bort tid og penger på takeaway.

2. Kjenn de lokale badene

Omgå tilgjengelige toalettfasiliteter i områdene du vanligvis kjører. Guendelsberger legger vekt på behovet for å finne offentlige bad med gratis parkering, noe som kan være vanskelig å finne i sentrumsområder. Hun fant Whole Foods og forstad Starbucks å være noen av hennes beste spill rundt Philly, med gratis parkering og ulåste toalett.

Selvfølgelig vil hvert område ha forskjellige alternativer, men sørg for at du vet hva som er rundt før du desperat trenger å bruke et toalett.

3. Ikke følg flokken

Guendelsberger fant at hun tjente mer penger ved å ignorere de anbefalte tider og steder hvor etterspørselen etter turer var sannsynligvis høy.

Dette er områder som populære morgenpendlingsruter, travle lørdagskvelder og stadion når et Flyers-spill akkurat var ferdig.

Hun fant at hun faktisk tjente flere penger ved å ignorere disse hot spots. Når sjåførene flocket til et anbefalt område, ville Uber's surge prissetting - premiepriser basert på mangel på drivere i et område - redusere, noe som betyr at de sjåførene ville tjene mindre for hver tur.

4. Kjør opp Surge Fares

For å dra full nytte av overspenningspriser anbefaler Guendelsberger at systemet spilles litt.

Hun foreslår at du logger deg ut av driverprogrammet før du kan forutse økningspriser, for eksempel når stengene lukkes. I Philly fant hun 2 am til 2:30 a.m. det var en stor tid for økeprising, da drikkere fant veien hjem for natten.

Hun anbefaler å logge seg ut av driverprogrammet rundt kl. 1:50 og så venter 15 minutter og logger inn igjen for å dra nytte av bremsepriser.

Logging ut reduserer antall drivere i området og driver opp prisene. Det forhindrer deg også på å få en pris, for eksempel 1:55, og savner ut av overspenningspriser.

5. Ikke kjør rundt uendelig

Kjører rundt i sirkler i et forsøk på å komme seg til et område der Uber vil pinge deg for å hente en bilpris, kommer ikke til å gjøre mye mer enn å legge til slitasje på kjøretøyet ditt, Guendelsberger fant.

Hun anbefaler å stikke til et sentralt område og unngå forstedene hvis det er mulig.

Hvis du kjører kilometer og miles for å nå noen, er det en god sjanse at du vil kjøre mye lenger for å møte dem enn du vil avslutte å ta dem. Du kan ikke fortelle hvor en rytter ønsker å gå til du plukker dem opp. Dette betyr vanligvis at sjåfører ender med å tape penger på et langt unna billettpris.

Hun sier også at hvis du kjører en lang vei for å plukke noen opp, kan de bli kjedelige og avbryte turen eller finne en annen måte å komme til deres destinasjon.

6. Ikke Chase Surge Fares (men hvis du gjør det, prøv denne hacken)

Guendelsberger fant racing til et surge fareområde aldri panned ut for henne. Andre sjåfører ville også gå til dette området, og økningsprisperioden ville være over da hun nådde den.

Men hun har et tips for de som ønsker å kapitalisere på prissvingninger: Logg ut av driverprogrammet og logg inn i passasjersappen til du kommer til bølgeområdet, Logg deretter ut av passasjerprogrammet og tilbake til føreren en.

Hvorfor virker det? Uber beregner overspenningspriser basert på forholdet mellom personer med passasjer-appen som er åpen for førerprogrammet i et område til enhver tid.Denne hacken svinger systemet litt, slik at appen tror du er en passasjer som ser etter en tur i stedet for en sjåfør klar til å tilby en.

7. Bruk Uber Passenger App

Passasjerprogrammet hjelper deg med å utnytte noen funksjoner som ikke er tilgjengelig på driverprogrammet. For en, kan du se hvor andre drivere er, som hjelper deg med å velge områder uten mye konkurranse.

For eksempel var Guendelsberger en gang på et stadion etter et spill og hadde det vanskelig å få noen forespørsler fra appen.

Hun logget på passasjerappen og fant seg omringet av andre drivere. Så kjørte hun rett og slett til den andre siden av stadion og fikk raskt melding om en tur.

Hun fant også passasjerappen for å ha mer oppdatert informasjon om bremsepriser enn driverprogrammet, som syntes å ha en forsinkelse på noen få minutter.

Klar til å komme i gang med Uber? Her er lenken for å registrere deg.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar