Penger

14 Apps som hjelper deg å spare penger på gass

14 Apps som hjelper deg å spare penger på gass

Hvis du ser at dollarskilt trekkes fra bankkontoen din hver gang kilometeret ditt skifter til neste mil, er det - som de sier - en app for det. Faktisk er det flere.

Inspirert av Mashables 2012-liste over 9 Mobile Apps som hjelper deg med å finne billig gass, kombinerer vi en oppdatert og utvidet liste for å maksimere besparelsespotensialet. Disse appene hjelper ikke bare deg med å finne den billigste gass; de hjelper deg også med å planlegge den mest effektive ruten, forbedre bilens drivstofføkonomi og mer.

Fra gratisapper til betalte apper på alle de store smarttelefonplattformene, er du nødt til å finne minst en app som gir deg noen alvorlige besparelser ved pumpen.

1. Gass kompis

Finn nærliggende bensinstasjoner og deres nåværende priser, som rapportert av brukere, som inngår en ukentlig $ 250 gavekort giveaway for å bidra. Søk etter postnummer eller by og sorter stasjoner etter pris og avstand. For en gratis app, er det verdt å se, selv om det bruker-rapporterte aspektet tillater sporadiske prisfeil.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone, Android og Windows-telefoner

2. Gassguru

Med priser rett fra Oil Price Information Service, lover denne appen mer konsekvent nøyaktige data. Brukergrensesnittet er enkelt å bruke, og det forteller deg også hvilke restauranter, reparasjonsverksteder og andre virksomheter som ligger i nærheten av hver stasjon, for å hjelpe deg med å planlegge de mest effektive stoppene på dine reiser. Gassguruens hendige bokmerkingsfunksjon lar deg lagre informasjon for de stasjonene du besøker oftest.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone og Android

3. Waze

Oppdatert av sitt samfunn av brukere, gir Waze deg skoen på mer enn bare gasspriser. Det lar deg også vite den beste måten å komme deg til, uansett hvor du går, med sanntids oppdateringer om trafikkork, ulykker og farefare. Hvis du ønsker å spare tid og stress i tillegg til penger, er denne appen for deg.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone, Android og Windows-telefoner

4. MapQuest gasspriser

Finn nærliggende bensinstasjoner, sortert etter pris, og se hvor mye gass du må bruke for å komme dit. Du kan også se hvilke attraksjoner som ligger rundt bensinstasjonen av ditt valg.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: web

5. Kupongene App

Som navnet antyder, finner du massevis av flotte lokale kuponger med denne appen, inkludert de som du kan bruke på pumpen. Søk etter den billigste gass i området, se om stasjonen har kuponger du kan dra nytte av, og få kuponger for andre attraksjoner i området, som restauranter og butikker, mens du er på den.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone og Android

6. Bankrente kalkulator

Perfekt for de som liker å beregne sine besparelser til prosent, hjelper denne nettkalkulatoren deg med å avgjøre om det er egentlig verdt det å kjøre til den billigere bensinstasjonen. Plugg inn bilens bensintank kapasitet og gass kjørelengde, pluss gasspriser og avstander av to stasjoner, og kalkulatoren vil sammenligne nettobesparelsene dersom du kjører til stasjon A i stedet for stasjon B.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: web

7. AAA TripTik Mobile

Fantastisk for veiturer, denne appen viser deg dagens gasspriser og hjelper deg med å finne attraksjoner og severdigheter (inkludert AAA-godkjente hoteller og restauranter). Det gir også stemmeveiledede retninger og gjør det mulig for AAA-medlemmer å koble sammen med veibeskrivelse.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone

8. YP Lokale søk og gasspriser

Brakt til deg av de gule sidene, denne appen er også flott for reisende (samt de som summende om deres hjembyer). Koble til lokale bedrifter ved å gjøre alt fra å finne den billigste gassen til å bla gjennom menyer og bestille bord på restauranter.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone og Android

9. Route4Me

Kart det mest drivstoffeffektive kurset med denne appen, som hjelper deg med å planlegge ruter for maksimal gassbesparelse. Det hevder at retningene er 25-35% mer optimerte enn andre ruteplanleggere.

Pris: Gratis

Tilgjengelig for: iPhone og Android

10. SmartFuel

Finn bensinstasjoner langs ruten din, sorter dem etter pris eller avstand, og få veibeskrivelser. Denne appen er flott for folk som ofte er på vei og vil vite ikke bare hvilke stasjoner som er billigste, men også som er nær nok til å gjøre stasjonen der verdt sin tid.

Pris: $ 0.99 for en begrenset tid (normalt $ 2,99)

Tilgjengelig for: iPhone

11. Brensel Finder

I tillegg til bensinstasjonens priser, forteller denne appen deg også om de har fasiliteter som matmat, bilvask eller minibank. Funksjonen "På røyk" er flott for de tider du er på vei, og bensintankindikatoren svinger farlig nær "E" - det vil hjelpe deg med å finne nærmeste stasjon og koble til veishjelp hvis du ikke gjør det der i tide.

Denne appen får sine bensinstasjonpriser og steder fra GasBuddy-fellesskapet, men du får derfor en margin for brukerfeil.

Pris: $2.99

Tilgjengelig for: iPhone

12. Gassubby

Denne appen hjelper deg med å øke drivstofføkonomien din ved å beregne hvor mye kjørelengde du har klart fra tidligere tanker, med rapporter som dekker tiden mellom den nyeste fyllingen og første gangen du brukte appen. Det hjelper også med å spore bilens kjørelengde og vedlikehold, og sørger for at du ikke bare får god drivstofføkonomi, men også holder bilen i toppform. Det lar deg også lagre viktig kjøretøy info som din VIN og nummer plate nummer.

Pris: Gratis (eller $ 2,99 for den annonsefrie versjonen)

Tilgjengelig for: iPhone

13. aCar

Ganske Gubby, men for Android-telefoner. Spor bilrelaterte utgifter inkludert gass kjørelengde, reparasjoner og turer.

Pris: Gratis (eller $ 5,99 for bonusfunksjoner)

Tilgjengelig for: Android

14. Car-pal +

Som Gas Cubby og aCar, men for Windows-telefoner. Overvåk drivstoffeffektiviteten, følg vedlikeholds påminnelser og finn nærmeste bensinstasjon. Hold øye med gassutgiftene ved å logge hvor ofte du fyller opp og hvordan du bruker hver gang. Høy kudos for sitt brukervennlige grensesnitt.

Pris: $1.99

Tilgjengelig for: Windows-telefoner

Din sving: Hvilke andre apper bruker du til å kutte ned på gasskostnadene? Del dine favoritter i kommentarene!

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar