Banker

6 akademikere deles hvordan de unngår student lån gjeld

6 akademikere deles hvordan de unngår student lån gjeld

Drømmer du om å gå på college uten å ta på noen gjeld? Eller trenger du bare litt inspirasjon for å slutte å ta ut så mange lån?

Uansett, jeg har noe spesielt for deg i dag!

Vi gikk på oppdrag for å finne ut nøyaktig hvordan noen studenter kan oppgradere uten noen gjeld, mens andre ender med fjell med studielån. Så vi spurte et enkelt spørsmål , Hvordan har du unngått studielån i college?

Her er seks av de fantastiske svarene vi fikk.

Michelle Smith

Vel, du kan definitivt si jeg er en heldig, men å komme deg gjennom skolen uten gjeld er noe som mange mennesker kan gjøre hvis de legger litt innsats.

Det hele startet da jeg var i videregående skole, når du er student på en offentlig videregående skole i Arizona, er du tvunget til å ta en standardisert test kalt AIMS-testen. Det var ganske enkelt, med en feil, passere eller overskride skala systemet, og det testet bare deg i matte, lesing og skriving. Hvis du ikke klarte noen del, ble du tvunget til å ta den igjen, men du kunne velge å ta testen igjen for å prøve å overstige i alle 3 kategorier; Fordelen er at du vil motta gratis undervisning fra noen i delstaten Arizona universitet i opptil fire år hvis du overgikk utfordringen og behold gode karakterer. Etter å ha tatt testen to ganger, fullførte jeg endelig dette målet.

I tillegg har jeg også søkt om FAFSA hvert år. Jeg kommer fra en lavere inntektsfamilie, uten høyskolefond lagret for meg eller potensiell økonomisk hjelp fra foreldrene mine. Mens det var flott at jeg hadde fått undervisning, var det bare en del av studiekostnadene. Det var fortsatt bøker å kjøpe, leie for å betale og mat å spise. Så, snart etter søknad fant jeg ut at med en blanding av gode karakterer og kommer fra en lavinntektsfamilie i stedet for mellomklassen var veldig gunstig.

Mens alle vennene mine tok ut tusenvis av dollar i lån, mottok jeg hvert år universitetsbidrag som var ca $ 1000 (tildelt for de med gode karakterer), og jeg fikk også pell grant (behovsbasert), som kan være opp til $ 5000, hvert år for mine første tre år med høyskole. Så jeg brukte disse pengene realistisk for levekostnader.

Jeg var også servitør gjennom mine fire år med college. Arbeid ca 15-20 timer i uken i løpet av høgskolen. Dette ga meg virkelig muligheten til å bruke penger. Ved mitt fjerde år på college endret min familie økonomiske inntekter og jeg var ikke lenger kvalifisert for pell-stipend, men foreldrene mine gjorde fortsatt ikke nok penger til å hjelpe meg med skolen på noen måte. Så i stedet for å velge et lite lån bestemte jeg meg for at jeg bare ville jobbe flere timer og leve så billig som mulig.

Hvis jeg skulle anbefale råd til alle som prøver å komme seg gjennom college uten lån, ville det definitivt være at de trenger å få gode karakterer i videregående skole, og fortsett å få gode karakterer på college. Det er så mange stipendier for gode karakterer, så å ha det aktivet kan virkelig hjelpe deg. Sørg også for å søke FAFSA hvert år så snart som mulig, helst før 14. februar hvert år. Alle pengene som FAFSA tildeler søkere, er førstegangstjenesten, så jo lenger venter du jo raskere at noen andre kan få de pengene. Så til slutt vil jeg anbefale å få en deltidsjobb fordi hvis du prioriterer akkurat der, er det masse fritid på college.

Bridget Cramer

Jeg fikk min bachelorgrad på nøyaktig fire år.

Å vokse opp, det var aldri en hemmelighet at jeg ville være ansvarlig for å betale min egen vei gjennom college. Jeg startet baby-sitter da jeg var ung tenåring. Fra begynnelsen av 16 år jobbet jeg med to sommerjobber.

Da jeg kom på college jobbet jeg 20-30 timer per porsjon og bartending. Gjør dette, jeg var i stand til å betale for hele min høyskole karriere i kontanter.

Jeg betalte pålydende for min undervisning fordi foreldrenes inntekt forhindret meg fra å få tilskudd. Fordi jeg forlot høyskolenes gjeldsfrie, kunne jeg kjøpe mitt eget hjem uten en medsigner i 25 år. Jeg har ikke eksakte tall, men jeg vil oppfordre at min høyskole tuiton koster $ 30.000.

Layton Cox

Mitt navn er Layton Cox. Jeg har uteksaminert fra University of Arizona med null student lån gjeld i 2013.

Jeg vokste opp i Texas, og siden jeg var liten, stresset foreldrene mine viktigheten av en høyskoleutdanning. Når jeg blir en junior i videregående skole, reiste vi over hele landet til flere universitetsstudier for å bestemme hvor jeg ønsket å gå på skole. Jeg reduserte listen ned til to skoler: University of Arizona og Texas Christian University.

University of Arizona ga meg et akademisk basert stipend på $ 10.000 / år. Dette gjorde praktisk talt min out-of-state undervisning i in-state undervisning. Dette var avgjørende for hvilken skole jeg dro til.

Under min freshmen år tok jeg ut noen få lån fra min far til å betale for skoleutgifter. Jeg ville ikke begynne å jobbe mitt første år på college, men jeg visste at jeg måtte betale ham.

Mitt sophomore år overbeviste jeg min far om å betale nedbetalingen på et hus som lovet ham at jeg ville fortsette med boliglånsbetalinger. Dette var i 2010. Eiendomsmarkedet, spesielt i Tucson, hadde falt og var en brøkdel av hva det var i 2007. Vi var i stand til å kjøpe et 3 soverom 2 badhus ca 4 miles fra campus for rundt $ 100k. Han betalte $ 20k på nedbetalingen og resten var opp til meg.

Mitt opprinnelige mål for huset var å leie ut de ekstra soverommene for å dekke kostnadene ved boliglånet og deretter bare kysten.Men å være utleier er ikke lett. Jeg kjempet for å finne pålitelige og troverdige romkamerater. Dette var en følelsesmessig, fysisk og økonomisk belastning.

I løpet av de neste to årene måtte jeg ta opp flere andre jobber for å dekke senleie, tomme soverom og de gjentatte tomme somrene (studentene bor ikke i byen hvis de ikke trenger det, enda mindre av dem betaler leie i sommer).

Jeg jobbet som en bondebutikk megler i et år, jeg jobbet som boliglån banker for en stund, jeg jobbet selv i studentregeringen for å samle inn en lønnsslipp gjennom universitetet også. Til slutt begynte jeg å interning på firmaet jeg er i dag.

I september 2013 solgte jeg huset mitt for rundt $ 150.000. Etter å ha tilbakebetalt min fars sikkerhetsdepositum og de små lånene jeg tok fra ham i begynnelsen av min kollegiale karriere, kom jeg på topp om $ 30.000.

Slik betalte jeg for college. Gjennom en heldig tidsbestemt eiendomsinvestering og mange lange timer å finne romkamerater og jobber i en bondebutikk. Jeg var heldig. Hvis eiendomsmarkedet fortsatt hadde gått ned i stedet for opp, ville jeg ikke kunne skrive denne historien i dag.

Jeg vil aldri anbefale noen betale for college på denne måten. Det var mye arbeid og søvnløse netter. Det var dager da min boliglånsbetaling ville slå min konto, og jeg ville ha mindre enn $ 5 for å få meg til neste lønningsdag. Jeg ble en stor fan av hermetisert tunfisk og ramen nudler. Heldigvis overlevde jeg. Jeg er glad for at det fungerte, men jeg ville aldri gjøre det igjen.

Nå er jeg fortsatt i Tucson. Jeg jobber som investeringsrådgiver (ironisk huh?) Og senker den $ 30.000 i nedbetalingen for leiligheten jeg bor nå. Jeg lærte mye utenfor klasserommet som har hjulpet meg i dag, og det meste kom fra det fordømte huset.

Tiffany Mason

Som undergrad deltok jeg på Empire State College hvor jeg hadde hovedfag i Human Development med en konsentrasjon i psykologi. Fordi jeg nylig giftet meg, visste jeg at jeg ikke ville ta ut et stort fettlån for å komme gjennom college.

Jeg gjorde mye forskning på nettet for ulike stipendier og stipend. Jeg så på fristene for hvert stipend / stipend og sørget for at jeg sendte alle nødvendige krav. Jeg var i stand til å motta Pell Grant, TAP-NYS Tuition Assistance Award og stipend fra militæret. Jeg søkte også på FAFSA hvert år.

Mitt råd for deg ville være å gjøre din forskning og se etter måter å betale din høyskole gjeldsfri. Det er mulig. Jeg er et levende eksempel på kraften til å gjøre din forskning og ha høyskole betalt for.

Koble med Tiffany - TiffanyMason.com

Nick Niehaus

Jeg ble uteksaminert fra Washington University i St. Louis i desember 2009.

Jeg hadde tre stipendier, en fra skolen, Bright Flight fra Missouri, og et National Merit stipend fra Boeing. Mine besteforeldre hadde et fond som bidro til å betale noen, foreldrene mine betalte en del og jeg betalte resten med penger jeg tjente på å utføre en internship med College Works Painting for alle 4 års skole.

Nick's Company - Case Coolie

Michael Clarke

Jeg uteksaminert i 2011 med en grad i landskapsarkitektur og en minor i miljøgartneri fra University of California Davis. Jeg tilbrakte nesten to år på to sørlige California samfunnsskoler og tre år på UC Davis. Jeg var i stand til å unngå å ta ut studielån ved å kjøre min egen plenpleievirksomhet mens han var på felleskolen.

Da jeg overførte til Davis, var jeg i stand til å holde virksomheten i gang samtidig som jeg søkte om tilskudd og stipend som dekket hovedparten av min undervisning. I løpet av sommeren hadde jeg også en betalt internship med HDR Arkitektur og Engineering.

Opplæringen steg dramatisk da jeg startet Davis i 2008 fra omtrent $ 1400 per kvartal til rundt $ 3 400 per kvartal i 2011. Men hvert år søkte jeg om tilskudd som dekket økningen. Jeg deltok også i flere ekstracurricular prosjekter for belønninger. Etter oppgradering har jeg siden brakt min virksomhet til kommersiell skala og kan si det ikke å ha hundre tusen dollar i studielånsgjeld har hjulpet meg enormt med å fremme karrieren min.

Michael's Company - MGS Landscapes

Tre kraftige Takeaways

Har du lagt merke til et felles tema i disse utrolige historiene? Stipend, stipend, og deltidsarbeid er nøkkelen til å oppgradere fra høyskole gjeld gratis.

Jeg håper dette innlegget oppfordrer deg til virkelig å ta deg tid og søke om så mange stipend og stipend som du muligens kan. På toppen av det finner du en eller annen type arbeid - enten det er lønnet praktik eller en deltidsjobb eller din egen sidevirksomhet, og bruk inntektene dine til å betale for undervisningen.

Mens du bestiller fra college uten gjeld, er det ikke lett å få det til å gi deg økonomisk suksess i det lange løp!

Hvilke takeaways fikk du fra dette innlegget?

Skrive Inn Din Kommentar