Penger

7 billige måter å kaste et fantastisk barns bursdagsfest på

7 billige måter å kaste et fantastisk barns bursdagsfest på


Mine gutter er fortsatt unge nok - de skal være ett og tre år i høst - at fødselsdager ikke trenger å være en stor avtale. I en alder der foreldre ofte bruker hundrevis av dollar (eller mer!) På bursdagsfest og utdype, Pinterest-inspirerte temaer, føler jeg seg presset til å sette på en stor ting for de små gutta.

Dessverre tillater ikke vårt budsjett ekstravagante kaker eller dyre steder. I stedet må jeg bli kreativ. Her er syv måter jeg har funnet på at jeg kan spare penger og fortsatt kaste flotte bursdagsfest for guttene mine.

1. DIY Dine invitasjoner

Du trenger ikke å være et kreativt geni for å lage dine egne bedårende invitasjoner. Etsy butikker tilbyr en rekke utskrivbare bursdag invitasjoner for bare noen få dollar som passer omtrent hvert tema.

Vil du spare enda mer? Bruk et nettsted som Evite til å sende elektroniske invitasjoner gratis.

2. Finn en rimelig plassering

Vi har et lite hus, og ideen om å underholde et dusin eller flere mennesker i vår begrensede plass gjør at jeg vil gråte. Men det betyr ikke at vi ikke kan ha en flott fest!

Fellesskapsområder, som fyrhus, lokale gårder og petting dyreparker, fellessentre, biblioteket, og til og med bassenger og parker, tilbyr rimelige alternativer for fester. Få noen telefonsamtaler, spør rundt og finn et sted som passer ditt budsjett.

3. Klipp listen

Det er normalt at hele familien skal være der når du feirer babyens første bursdag. Og din sosial femårige tror kanskje at hun trenger hele hennes barnehageklasse på sitt parti. Men en av de enkleste måtene å redusere bursdagsselskapskostnader er å holde din gjesteliste kort.

Feire med din nærmeste familie og gjør det til et spesielt, intimt parti. Eller la barnet ditt velge mellom fem og 10 venner å feire med. Hvis du bestemmer deg for å splurge på et eldre barns spesielle arrangementsfesten som go-cart racing eller bowling, begrenset antall gjester basert på budsjettet. Fortell barnet å velge sine to eller tre nærmeste venner for å dele sin spesielle dag.

4. Lag din egen kake

Enten du gjør det fra grunnen eller fra en boks, kan du lage en masse penger ved å lage din egen kake. De av oss som ikke er profesjonelle bakere, kan finne mange enkle dekorative ideer på Pinterest.

Hvis en kake virker for hard, er cupcakes perfekt løsning! De er bare den rette serveringsstørrelsen for de små, og de er enkle å dekorere i de fleste temaer bare ved å endre frostfarge og legge til noen dekorasjoner fra dollarbutikken.

5. Hopp over Goody-vesker

Disse bursdagsfestivlene stammer som regel opp i husene med billige plastleker. I stedet gi hvert barn en liten gave (bonuspoeng for å knytte den til temaet ditt) som du kan finne (eller lage) for et par dollar per gjest. Noen ideer: farge bøker og fargestifter, matchbox biler, lek deg eller hjemmelaget kake pops.

6. gang det riktig

Tidsfestet mellom måltider, slik at du ikke er forpliktet til å gi lunsj eller middag. I stedet tilbyr noen få morsomme fingermat som snacks.

Hvis du er den kreative typen, kan du lage snacks som følger festtemaet ditt. Hvis ikke, ost og kjeks, en fruktplate og litt veggies og dukkert vil gjøre de fleste barn like glade som en fancy spredning.

7. Gjør det raskt

Jo lengre partiet, desto mer skal du bruke på mat, aktiviteter og underholdning. Så hold tingene korte og søte for å spare penger - og hodepine. Yngre barn får overstimulert og overtired raskt. Hold partiene i maksimalt to eller tre timer. For eldre barn er fire eller fem timer en god grense.

I år legger jeg disse tipsene til handling for våre bursdagsfeiringer. Vi planlegger en fellesfest for våre gutter, siden deres fødselsdager er bare en måned fra hverandre. Vi vil få noen familiemedlemmer over for kake og is etter lunsj. Det vil bli ballonger å sprette rundt, kanskje noen streamers og noen gaver fra gjestene til guttene å åpne. Da er det tid for alle å gå hjem.

Det blir kort og søtt, men det er fortsatt en feiring for kiddos å nyte! Og som en bonus, vil jeg ikke være bekymret for at vi har busted vårt budsjett ved splurging på unødvendig dekorasjoner eller mat for en stor liste over gjester.

Hvis du holder disse tipsene i bakhodet når du planlegger neste bursdagsfest, kan du holde fast ved budsjettet ditt også. Som betyr at du også kan slappe av og nyte feiringen i stedet for å stresse om hvor mye du har brukt!

Din sving: Hvilke triks bruker du for å spare penger samtidig som du kaster fantastiske bursdagsfest for barna?

Ami Spencer Youngs er frilansskribent og yoga lærer, og hever karrieren sammen med to gutter under tre. Lær mer om livet hennes og hennes skriving på writingherlife.com eller på Twitter på @writingherlife.

Skrive Inn Din Kommentar