Penger

Denne generasjonen må spare mer for pensjonering. (Hint: Det begynner med en "M")

Denne generasjonen må spare mer for pensjonering. (Hint: Det begynner med en "M")


I følge denne pensjonskalkulatoren blir jeg blakk når jeg er 75 år gammel.

OK, så det er bare hvis jeg fortsetter å spare for pensjonering i samme hastighet for resten av karrieren min.

Men det er ganske stressende å tenke på å spare nok for en realistisk pensjon. Og mens jeg ikke er det ganske som stresset som min kollega, det kanskje vær fordi jeg bare lever i en tilstand av fornektelse.

Men det ser ut til at jeg ikke er den eneste.

Ifølge den siste pensjonsforsikringsundersøkelsen fra Forskningsinstituttet for lønnsomhet, 63% av arbeidstakere i alderen 25 år og oppe som beregnet deres pensjonsmål, sa at de ville trenge å spare mindre enn $ 1 million ved den tid de pensjonere. En veldig sparsom 21% sa at de ville trenge å spare mindre enn $ 250.000.

Millennials vil trenge å spare mer for pensjonering

Konvensjonell visdom anbefaler å spare mellom $ 1 million og $ 1,5 millioner for å pensjonere seg komfortabelt. Og mens ikke alle må treffe dette referanseporteføljen, må de kommende årtusende pensjonister spare litt mer enn de som har gått foran oss.

Problemet er at tusenårene og Generation Xers (og alle som følger) kommer til å gå glipp av noe som våre foreldre og besteforeldre er avhengige av: Sosial sikkerhet.

Det er en uunngåelig sannhet - Forsikringspenger utløper raskere enn vi kan fylle dem på. Faktisk er det anslått at fordelene i år 2034 vil bli redusert med om lag 25%. Og mens den modellen, som fungerer på rundt 75%, vil være bærekraftig i en stund, er det ingen konkrete opplysninger om hvordan systemet vil utvikle seg fremover.

Men vi hopper over å spekulere på hvordan våre barnebarn vil leve når de pensjonere (de vil flyte rundt i plastbobler fordi vi har ødelagt planeten, så hva skal de bry seg om?), og bare fokusere på den 25% reduksjonsfiguren.

I 2016 var den gjennomsnittlige månedlige trygdeytelsen $ 1360. Hvis vi tar 25% av det nummeret, kommer vi til en $ 340 reduksjon i fordelene. Dette betyr at i hvert år med pensjonering, lever vi på fremtiden tilsvarende $ 4,080 mindre enn pensjonister lever på nå. Og vurderer at de fleste bruker rundt 20 år i pensjon, det er et underskudd på rundt $ 81 600.

En annen ting som vil påvirke hvor mye du trenger å spare? Folk begynner å leve lengre og sunnere, og det er en god sjanse for at noen av oss vil overleve våre pensjonsregnskap - spesielt hvis de er under det million-dollar-merket.

Så hva er tusenårsdagen å gjøre?

Bunnlinjen: Millennials må spare mer penger for pensjonering.

Hvis du er bekymret for dine egne midler, starter du faktisk planlegger pensjonen din. Jeg er fast i leiren "det kan ikke skade å overslagge", så jeg liker å blåse opp tallene mine juuuust litt for moro av det. Dessuten vet jeg at når jeg utvikler seg i karrieren min, får jeg muligheten til å legge til litt ekstra til pensjonskonto hver måned.

Deretter åpner du en avgangskonto og gjør en vane med å bidra - selv om du starter med bare $ 5. Hvis du ikke har 401 (k) gjennom arbeidsplassen din, er det et godt alternativ.

Uansett hva du gjør, ikke slå deg ned for å være en del av de to tredjedelene av amerikanerne som ikke sparer for pensjonering i det hele tatt.

Det eneste verre enn å snu 65 og bekymre seg for ikke å ha nok penger snu 65 og bekymre seg for å ha Nei penger.

Din sving: Vet du om du sparer nok for en stressfri pensjon?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar