Banker

5 Studentlån Alternativer Revolusjonerende Student Gjeld

5 Studentlån Alternativer Revolusjonerende Student Gjeld

Historier om studielån og de vanskeligheter de oppretter for studenter, dominerer nyheten og drar på hjertet av det berørte Amerika. Hvis du er en student lån låner, eller en forelder av en studielån låner du forstår disse frustrasjonene på et personlig nivå.

Finansiering av høyere utdanning har ført til et ufattelig nivå av gjeld for studenter og deres familier, og har kastet økonomien vår på bunnen av en boble som vi aldri helt kan gjenopprette fra. Den gode nyheten er at fordi dette problemet har fått så mye oppmerksomhet de siste årene, har løsninger begynt å overflate.

Hvis du saddles med studielånsgjeld eller kjenner noen som er (eller enda bedre, kan være i nær fremtid), kan disse 5 alternativene til tradisjonelle studielån bokstavelig talt forandre løpet av livet ditt.

SoFi

SoFi har konsekvent vært en av de hotteste FinTech-oppstartene de siste årene. Dette skyldes i stor grad deres korstog for å forenkle låneprosessen.

SoFi tilbyr personlige lån og boliglån, men deres brød og smør er studielånet. De tilbyr Federal og private studentlån refinansiering, foreldre lån og foreldre PLUS lån refinansiering, samt MBA lån. De gjør det enkelt å søke om et lån med en enkel søknad som er fullført 100% gjennom deres hjemmeside. De tilbyr faste refinansieringsrenter som begynner på 3,5% og en 2,14% APR for en variabel rente lån.

Ifølge deres nettside er SoFi i stand til lagre deres student lån medlemmer i gjennomsnitt på $ 18,936. Miste jobben din? Ikke noe problem. Med SoFi, hvis du mister jobben, vil de midlertidig sette pause på betalinger og hjelpe deg med å finne en ny jobb. Alle vinner! Millennials elsker dette selskapet på grunn av deres uten problemer problemer og gjennomsiktig prisstruktur.

Se hvordan SoFi sammenligner seg med vårt studielåns sammenligningsverktøy. Du kan også sammenligne SoFi med andre långivere ved hjelp av Troverdig - hvor du kan sammenligne opptil åtte forskjellige studielånsfinansieringsselskaper.

Pave

Pave tilbyr ikke teknisk studielån teknisk, men de tilbyr overkommelig kreditt til enkeltpersoner basert på mer enn bare kredittpoengene dine. Hva dette betyr for en nyutdannet kandidat, er at du fortsatt kan kvalifisere for finansiering gjennom Pave selv om du blir slått av av en tradisjonell bank. Den ekstra fordelen er at du kan få betydelig lavere priser gjennom Pave enn du ville bruke et kredittkort.

Ifølge Pave "Vi begynner med å vurdere individets kredittpoeng og historie, og innlemme ytterligere faktorer som bruk av midler, arbeidshistorie, nåværende ansettelse, utdanning og fremtidige inntjeningspotensialer. Dette gir oss mange muligheter til å gjenkjenne hvor økonomisk ansvarlig en person kan være, og det er hvordan vi kan gi lavest mulig rente. "

Kraften til denne typen fleksibel finansiering er at mange studielåntakere ikke har råd til å betale sine studielån fordi de ikke har tilgang til rimelig kreditt for de andre områdene i sitt liv. For eksempel, hvis en nyere høyskole grad tar ut et auto lån, kan de forvente å betale mellom 5% - 8% på det lånet. De kan ha et 18% kredittkort APR, og et 21% personlig lån brukes til å kjøpe en ny datamaskin og en ny ferie. Med et Pave-lån kan alle disse ulike kredittkjøretøyene rulles inn i ett, med en lav rente på 5,99%.

Denne besparelsen frigjør en student låner for å fokusere sine økonomiske ressurser på å betale ned sine student lån gjeld. Sammenlign Pave til andre långivere ved hjelp av Troverdig - hvor du kan sammenligne opptil åtte forskjellige studentlånsfinansieringsselskaper.

WeFinance

Ved hjelp av crowdfunding og avansert teknologi, lar WeFinance enkeltpersoner muligheten til å sikre studentlånsfinansiering til priser og vilkår som de fastsetter.

Du vil opprette en profilside, og deretter fortell historien din og hvorfor du søker om finansiering. Potensielle långivere kan da bla gjennom profilen din for å finne ut om de vil investere i hele eller deler av målet ditt. Når målet for målfinansiering er oppfylt, gjennom en eller flere långivere, er finansieringskampanjen lukket, en enkel kontrakt er opprettet, og lånefondene sendes til bankkontoen din. For låntagere i studielån er dette en utmerket måte å refinansiere et eksisterende studielån eller få tilgang til ekstra studielånsfinansiering som ikke er tilgjengelig for deg på det private studielånsmarkedet.

WeFinance legger til en menneskelig berøring til studielånets utlånsopplevelse gjennom deres crowdfunding-modell. Du søker ikke på en ansiktsløs bank eller utlåner, men heller ditt hjerte ut til individuelle investorer som ønsker å samarbeide med deg for å nå dine mål.

Dette er også en mulighet for at du potensielt kan investere direkte i verdige låntakere, mens du får et lite overskudd på låneinteressen.

Best av alt tar WeFinance ingen gebyrer når du mottar eller foretar et lån. De tjener penger ved å henvise låntakere til ytterligere finansieringsbiler hvis deres lånebehov overstiger grensene for WeFinance-plattformen. Se hvordan WeFinance sammenligner med andre långivere på den troverdige plattformen.

13th Avenue Funding

13th Avenue Funding er et pilotprogram startet på Allen Hancock College i Santa Maria, CA. I et nøtteskall, lar dette programmet en student låne penger til å betale for utdanningen sin, og deretter betale disse midlene tilbake basert på en fast prosentandel av inntektene dine, forutsatt at de tjener minst $ 18 000 årlig.

Låntakere er kun pålagt å betale hvis de er ansatt, og finansieringen er lokal og samfunnsbasert, så det er uendelig fleksibilitet.

Pilotprogrammet på Allen Hancock College var en suksess med 4 studenter med vellykket mottak av disse tilskuddene og begynte å tilbakebetale gjeldene til en fast 5% av sin årlige inntjening. Dette programmet er bare i pilotfasen, men de ser aktivt etter partnere for å starte lignende programmer i samfunn på tvers av nasjonen.

Hvis dette er et program du er interessert i å finansiere eller motta en fordel av, kan du kontakte 13th Avenue Funding og be om informasjon om partnering med dem.

Purdue University "Back a Boiler" Program

Purdue Universitys "Back a Boiler" -program er et av de mest innovative studentfinansieringsprogrammene jeg noensinne har sett, og det hele startet på en høyskolekampus.

Ligner på 13th Avenue Funding-modellen, tilbyr Back a Boiler-programmet junior og senior Purdue University studenter muligheten til å motta midler fra Purdue Research Foundation i bytte for å signere en avtale om inntektsandel (ISA). Deltakerne vil da betale tilbake en fast prosentandel av inntektene i et spesifisert antall år. I hovedsak investerer Purdue University i fremtidens suksess for sine studenter.

ISA er ikke et lån, men et forskudd på fremtidig inntjeningspotensial som du kan trykke for å betale for college. Det er ikke gratis penger, men det er ingen renter belastet, så det kan være betydelig billigere enn tradisjonelle studielånsmuligheter.

Også når mottakeren vellykket foretar de nødvendige månedlige utbetalinger for den angitte kontraktsperioden Ingen ekstra betalinger kreves selv om de har betalt mindre enn det beløpet de har mottatt!

Bruk disse studentlån alternativene for å rømme din gjeld

Innovasjon og forandring er det vi trenger for å se en positiv endring i studielånets utlånslandskap. Alle 5 av alternativene ovenfor har begynt å flippe bort på den tradisjonelle modellen for studielånsutlån og tilbyr attraktive alternativer for studenter og deres familier.

Jeg håper at en av disse vil hjelpe deg på din reise for å unnslippe studielånets gjeld og nyte en lysere fremtid. Fremtiden er faktisk lyst for FinTech, og jeg kan bare håpe at når teknologien fortsetter å forfølge og sinne koker over på studentgjeldsnivå, blir den lidenskapen kanalisert til å skape bedre løsninger som fordeler oss alle!

Hvis du har erfaring med noen av disse programmene, gi oss beskjed i kommentarene!

Fotokreditt: tuk69tuk / 123RF arkivfoto

Skrive Inn Din Kommentar