Liv

Hvordan spare penger på våren

Hvordan spare penger på våren

I løpet av de neste ukene vil studentene bli glede av å forlate campus for en ukes lang passasje: Spring Break.

Spring Break skal være en tid til å oppdatere etter finalen og den vinterblåen. Men ofte kan det brukes som en grunn til å gå vilt og blåse alle pengene dine. Men en uke er ikke verdt å gå inn i gjeld for.

Hvis du planlegger noe for Spring Break, her er måter å spare penger på.

Ta en Staycation

I stedet for å reise til Cancun, hvorfor ikke bli hjemme og utforske byen på en ny måte? I stedet for å bruke penger på kostbar flybillett, vær lokal og nyt alt du ikke har tid til å gjøre fordi du alltid er opptatt med å studere eller i klassen. Gå se litt levende musikk eller prøv noen nye restauranter. Kjør sykkelen din gjennom byen eller gå i et nytt nabolag. Nyt å sove og slappe av på egen tid.

Gå på en tur

I stedet for å fly et annet sted, gå på en biltur. Nåværende gasspriser er på heltid lav, så hvorfor ikke dra nytte av dette? Utforsk nærliggende stater, gå på camping, og forestill deg at du er et Kerouac-tegn i På veien.

Couchsurf

Hvis du planlegger å reise et annet sted, bør du vurdere Couchsurfing. I stedet for å bruke penger på dyre hoteller eller overfylte vandrerhjem, nyt en mer intim og vennlig opplevelse med en lokal. Couchsurfing lar deg bli med en vert gratis og surfe på sofaen. Det er en fin måte å redusere kostnader, møte nye mennesker og få din egen guide.

Ta med din egen mat

Enten du bor hos noen andre, eller bor i et herberge med kjøkken, kan du spare mye penger ved å lage mat hjemme for minst 2 måltider på dagen. Reise kan raskt bli dyrt hvis du spiser ute tre måltider om dagen. Vurder å bringe øyeblikkelig havregryn, granola barer og trail mix. Til lunsj kan du gjøre noe som smørbrød. På den måten kan du spare penger til middag og ikke bruke alle pengene dine på mat.

Begrens drikkingen

Jeg vet jeg vet. Spring Break er som den offisielle høyskole drikkeferien. Men å drikke for mye er ikke bra for helsen din, dine beslutningsprosesser eller lommeboken din. La oss innse det, alkoholholdige drikker er ikke billig. Ikke bare det, men du kan gjøre noen dyre feil når du drikker det som gjør natten enda dyrere. Så, drikk ansvarlig og moderat.

Hold deg til et kontantbudsjett

Hvis du virkelig vil begrense utgiftene dine, skjul debet- og kredittkortene og ta med en tildelt kontanter med deg for Spring Break. Tenk på hvor mye du har råd til å bruke og hvor mye du vil bruke? Hva er et behagelig nummer som ikke vil skade deg senere, men kan fortsatt gjøre det mulig å ha det gøy?

For de som kommer til å påbegynne våren vårbrudd, bruk disse tipsene for å spare penger og være økonomisk ansvarlig. Din bankkonto vil takke deg senere.

Hva er dine Spring Break-planer?

Skrive Inn Din Kommentar