Penger

6 måter å tjene på "gjenbruk og resirkulering"

6 måter å tjene på "gjenbruk og resirkulering"

Vi er for øyeblikket midt i å pusse opp leiligheten vår, så de siste månedene har jeg skuret internett på jakt etter kule møbler / tilbehør. Jeg har spesifikt vært på utkikk etter oppussede gjenstander fordi jeg er en stor fan av gjenbruk og gjenvinning av gamle ting; ikke bare for å spare penger, men fordi jeg synes det er en fin måte å legge til noen tilpassing til innredningen din.

For noen måneder siden opprettet jeg en bokmerkemappe og har lagt til ting jeg likte. Admittedly, mange av tingene i bokmerkemappen min er litt geeky, men hei - det er det jeg liker! 🙂

Da jeg begynte å lese gjennom mappen min i helgen, skjedde det for meg at folkene som gjorde og solgte disse tingene, tjente bra penger til å gjøre det i det minste å skille søppel inn i dekor. Jeg ønsket å dele noen av de kule tingene jeg har funnet, og forhåpentligvis inspirere noen av dere til å lage noen av dine egne pussede gjenstander for å selge for ekstra penger.

1. Filing Cabinet Planter

Denne gamle arkivskapet var kjøp for $ 10 og gjenskapt til en nydelig blomsterplanter. Skaperen, Chad Kelly, så en på et lokalt barnehage for $ 600 og bestemte seg for å lage sin egen. Hvor kult er det?

Takk til DesignShare for ideen og bildene.


Etter

2. Kassettbåndskap

Har du noen gang lurt på hva med alle de gamle kassettbåndene? En nederlandsk designer, Patrick Shuur, ble 918 av sine gamle kassetter til et veldig spiffy skap som dobler som romdeler. Takk til DesignBoom for å dele dette.

3. Nintendo Game Clock

Går dette tilbake minner, eller hva? Denne kule lille klokken blir solgt på Etsy av selgeren kalt GeekGear. De blir solgt for $ 17,99, noe som er ganske bra fortjenestemargin vurderer de gamle nintendo spillene kan kjøpes for et par dollar. Jeg elsker det!

4. Diskettpenneholder

Denne blyantholderen blir også solgt på Etsy for $ 5,99. En flott måte å gjenbruke de gamle diskettene du ikke kan bruke lenger. Sjekk det ut her.

5. Badekar

Denne sofaen ble opprettet av et europeisk firma kalt Reestore, og det er laget av et gammelt klo fot badekar. De selger for 1850 pounds, som er over $ 3000 dollar. Ikke en dårlig fortjeneste for et gammelt badekar!

6. Macquarium

For det siste trodde jeg at jeg ville legge til et skamløst lite plugg for meg selv. Jeg skrev om min gamle Macquarium-virksomhet for noen måneder siden, og jeg tror fortsatt det er en god bedrift hvis noen vil stjele det for seg selv. 🙂


Skrive Inn Din Kommentar