Penger

Rare business # 3: "hvordan tjene penger å lære videospill leksjoner"

Rare business # 3: "hvordan tjene penger å lære videospill leksjoner"


Velkommen til fredag! Dagens rare virksomhet er noe for deg store barn. Jeg vil introdusere deg til Tom Taylor (ingen forhold til denne forfatteren). Tom er en scrawny, 23 år gammel, high school dropout som tjener seks figurer i året å spille videospill fra hans hjem i Sør Florida. Han er ansett som en profesjonell video gamer og gjennom hele året deltar han i turneringer over hele verden hvor vinnerne tjener store lønnsslipp.

I 2005 startet Tom Gaming-Lessons.com, en markedsplass for Tom og andre profesjonelle spillere å tilby veiledningstjenester til amatørspillere. Nettstedet regner seg som et sted for spillere å få en-mot-en-time med en profesjonell og leksjonene er "i en ånd av golf og tennis instruksjon."

Veiledning gjøres via telefon eller spillhodesett, noe som betyr at verken instruktøren eller studenten må forlate stuen. Tom har tjent en svært variert gruppe klienter fra studenter til kjendiser. Han belaster opp til $ 65 i timen.

Virksomheten oppnådde raskt en forsideartikel i Wall Street Journal, hundrevis av nye kunder og noen få konkurrenter.

Ønsker du å starte coaching?

Enten du er på den profesjonelle videospillkrets eller ikke, kan det være noen muligheter for deg å starte din egen videospill coaching service. Et nytt nettsted som heter Gamer Coach, lar deg begynne å selge veiledningstjenester til villige studenter over hele verden. En av deres karakteristiske studenter er en videregående opplærer hvis profil hevder at han tjente $ 700 i forrige uke, og ga lekene i videospill.

Det er gratis å lage en profil på Gamer Coach, og du har til og med muligheten til å skrive ut reklamemateriell som visittkort for å gi potensielle studenter. Nettstedet tar seg av betalingsprosessen og hjelper med å sette opp veiledningsavtalen. De tar en 15% provisjon som mellommannen.

Selv om nettstedet hevder at du ikke trenger å være en videospillekspert for å bli en trener, kan det være nyttig hvis du kan komme forbi den første verden på Mario.

Hva tror du? Vil du noen gang vurdere å gi videospill leksjoner?

Skrive Inn Din Kommentar