Penger

Lei klærne dine online for ekstra penger

Lei klærne dine online for ekstra penger

Av en eller annen grunn holder klesskapet seg fortsatt på drakten jeg hadde på seg for nesten 10 år siden. Det kommer aldri til å passe igjen, men en kombinasjon av latskap og følelser har hittil holdt det fra landing på en Goodwill-rack.

Hvis du er som meg og har et skap fullt av ting du ikke har på deg, hva vil du tenke på å leie klærne dine ut til fremmede? Vi har allerede vist deg hvordan du skal leie hagen din og hvordan du skal leie skapet ditt, så hvorfor ikke innholdet i skapet også? 🙂

Her er bare noen få nettsider for å komme i gang ...

SnapGoods.com -

Dette er definitivt det mest kjente selskapet i online utleiearenaen. SnapGoods lar deg liste nesten hva som helst å leie, inkludert klærne dine. Og den beste delen? De har en garanti. SnapGoods garantert at hvis noe går galt, blir varene dine reparert eller erstattet - i tillegg vil de gi en midlertidig erstatning til varen du har lånt eller leid ut er fastsatt.

Ulempen med SnapGoods er ment å bli brukt som en lokal leietaker, noe som betyr at eieren og leietaker må bo i samme by. Hvis du bor i en liten by, er det kanskje ikke mange andre som bruker nettstedet.

DressVault.com -

Dette firmaet spesialiserer seg på å la kvinner leie en kjole fra samlingen, men de har et forum hvor kvinner kan leie, bytte og selge kjoler som selskapet kanskje ikke tilbyr. Det er gratis å bruke, men vær oppmerksom på at leie via et forum ikke kommer med noen beskyttelse eller forsikring.

Oppdatering mai 2012: Dette nettstedet er ikke lenger aktivt.

Zilok.com -

En av mine favoritt ting om dette selskapet er at de krever begge parter å signere en kontrakt og leietaker må sette ned et innskudd. Hvis noe skulle skje med klærne, vil kontrakten gi deg muligheten til å gjenopprette tapene dine. Zilok belaster eieren en provisjon etter at transaksjonen er fullført. Kommisjonen varierer fra 5-9% avhengig av leieprisen.

Loanables.com -

Dette nettstedet vil også la deg leie ut omtrent alt. Jeg la merke til at flere mennesker nylig har leid ut sine gamle Halloween-kostymer. Jeg lurer på om noen ville leie min gamle Spiderman-drakt? 🙂

På en side notat trodde jeg det var ganske kult at det også er en del av nettsiden dedikert til lærere som ønsker å leie / dele sine materialer.

RentNotBuy.com -

Det er ikke det fancyeste stedet ute av gjengen, men hva det mangler i design i mer enn gjør opp for kostnader. Det skyldes at RentNotBuy.com ikke tar gebyr til enten eieren eller leietakeren. Jeg liker.

iRent2u.com -

Jeg fant ingen klær til leie på deres nettsted, men de har en kategori for smykker og håndvesker. Jeg la merke til en haug med øredobber og ringer som går for $ 30- $ 50 / måned. Ikke værst…

Hvis du bestemmer deg for å leie ut klærne dine, må du være sikker på at du får noen beskyttelser. Enten det er en kontrakt eller et innskudd, vil du sørge for at du ikke får tap.

Så hva tror du? Vil du leie ut klærne dine for ekstra penger?


Skrive Inn Din Kommentar