Forsikring

The Millennials Intro Guide til Term Life Insurance

The Millennials Intro Guide til Term Life Insurance

Som pengemessige årtusener har vi mange mål i tankene når vi går ut av skolen, begynner med våre karrierer og tenker på hva vi vil ha vår økonomi til å se ut i de kommende årene. En økonomisk vurdering som ofte blir presset til periferien, er livsforsikring. Du kan spørre er ikke livsforsikring et produkt som bare er for personer med avhengige? Det er noe sant til det. Du kan ikke bringe baconet til noen bortsett fra deg selv akkurat nå. Dermed vil ingen sulte hvis du dør, og de har ikke lenger din inntekt. Men du bør gi livsforsikring noen vurdering nå, snarere enn senere - spesielt langsiktig livsforsikring.

Hva er Term Life Insurance?

Vi vil raskt dekke hvordan begrepspolitikk fungerer før vi undersøker årsakene til at du bør få en nå, snarere enn senere. Term livsforsikring gir dekning for et bestemt antall år, vanligvis mellom 10 og 30 år. Det er forskjellige variasjoner av dem, men det underliggende prinsippet er det samme over hele linja - for en bestemt periode (tidsperiode), premieutbetalinger gjøres og dekning er gitt. Tenk deg begrepet livsforsikring som en del av tiden i din totale levetid. I løpet av den tiden, hvis du går forbi, vil familien din eller andre mottakere motta en sum penger fra livsforsikringsselskapet. Etter at det slutter skjønt (basert på lengden på din lengde), er det ikke flere premier som skal betales og ingen dekning tilbys.

Ingen vil savne pengene dine når du er borte? Tenk igjen!

Men vi er unge og gratis, og vi har nok månedlige regninger å bekymre deg for, hvorfor legge til en annen? Spør deg selv dette: Har du noen økonomiske forpliktelser som du ville legge igjen hvis du døde i dag? Sjansen er at noen bryr seg om deg nok til å holde en begravelse for deg - en gjennomsnittlig begravelse i dag koster mellom $ 6 000 - $ 10 000. Er du skylder noen penger? Kanskje du har snille foreldre som har betalt for svært dyre høyskoleopplæring, og du hadde håpet å betale tilbake dem til en viss grad. Vel, det er bare en måte å gjøre det hvis du går forbi - livsforsikring.

Generelt snakkes, jo yngre er du, jo billigere er det

Selv om du virkelig ikke har behov for livsforsikring ennå, vil du sannsynligvis i nær fremtid. Bli gift i de kommende årene? Har du et barn? Komme på en forretningsvirksomhet med din beste venn? Kjøper et hjem? Dette er alle landemerkehendelser som burde få deg til å se livsforsikring.

Term Life Insurance Forsikring Tariffer er bestemt av din alder

Jo yngre du er, desto sikrere er du, og dermed jo lavere premieinnbetalinger vil være. Kombiner dette med det faktum at mange livsforsikringsselskaper tilbyr "låst inn" nivå premiepriser for politikkens levetid, og det er lett å se hvorfor kjøp nå er billigere enn å kjøpe senere.

Også, kan du registrere deg for langsiktig livsforsikring tidligere, slik at du kan frafalle fremtidige medisinske undersøkelser hvis du vil utvide din policy når løpetiden avsluttes. Mange mennesker finner seg nødt til å forlenge sin terminspolitikk når de utløper, men kroppsvekt, helse og vaner 20 år nedover veien kan føre til økt premie når man prøver å forny. Men det er bare hvis kontrakten din fastsetter at du må gjennomgå en medisinsk undersøkelse for å forlenge din periode. Dette kan omgåes ved å kjøpe livsforsikring i ditt hovedmål og forhandle det inn i kontrakten. Så hvis du trenger mer dekning ved slutten av siktet, vil premiene enten forbli de samme eller bare øke i forhold til alderen din, i stedet for andre faktorer som kan oppblåse dem.

­

Så hvor mye snakker vi?

Term livet livsforsikring er iboende billigere enn andre former for livsforsikring. For mengden dekning du står for å få, premiene er faktisk veldig rimelige. Ta en titt på diagrammet nedenfor for å få en bedre ide om gjennomsnittskostnadene:

For en 20-årig politikk med en pålydende verdi på $ 500.000 dollar, ville en sunn 20 år gammel mann bare betale mellom $ 30 - $ 35 i måneden. I en alder av 35 ville sunne kvinner betale rundt 40 dollar i måneden for samme policy. I motsetning til hvor nyttig en dødsfordel på $ 500 000 vil være hvis det er nødvendig, er slike månedlige premier svært rimelige priser for yngre mennesker å jobbe i sine budsjetter.

Term Life Insurance Conclusions

Mens livsforsikring kanskje ikke virker som en topp prioritet på dette tidspunktet i livet ditt, vil det være en avgjørende del av ditt økonomiske liv på et tidspunkt. Livsforsikring bidrar til å beskytte alt som gjør mange års hardt arbeid verdt - dine kjære som er avhengige av deg. Komme i gang med en sikt livsforsikring er svært overkommelig, og det kan spare deg for penger i det lange løp. Livet beveger seg fort, og før du vet det, vil du ha en familie og livsstil du vil beskytte. Du vil være glad for at du fikk en start.

Hvis du leter etter et sted å starte med livsforsikring, kan du sjekke ut Sureify - du kan lære om livsforsikringsalternativene dine, anslå dekningene dine, sammenligne politikktyper og laste ned gratis, personlig PDF-plan.

Jacob Ruiz er utdannet av UCLA og er Content Manager på Sureify. Sureify er en livsforsikringsopplæringsplattform for tusenår, hvor forbrukere kan lære om deres livsforsikringsalternativer, estimere deres dekningspraksis, sammenligne politikktyper og laste ned en gratis, personlig livsforsikringsplan slik at de er rustet til å kjøpe med tillit.

Skrive Inn Din Kommentar