Penger

Fra $ 0 til $ 108K per måned, her er hvor mye 12 bloggere faktisk tjener

Fra $ 0 til $ 108K per måned, her er hvor mye 12 bloggere faktisk tjener

Så du vil starte en blogg? Velkommen til klubben.

Det virker som hver uke, noen e-post eller spør meg om å starte en blogg, siden det var hvordan jeg begynte å skrive karriere.

Blogging er gøy, men det er absolutt ikke en enkel måte å tjene penger på - Derfor fokuserer jeg på freelance skriving i stedet.

MEN.

Der er bloggere som lager tonn penger - vanligvis etter lang tid og mye arbeid.

Mange av de mest suksessfulle bloggerne tjener størstedelen av sine inntekter og lærer andre å gjøre det de gjør (det er et bisarrt og syklisk system for meg - som for eksempel livs trenere som trener andre til å bli livstrener - men det er ved siden av poenget).

For å vise deg det store utvalget av inntekter du kan tjene med blogging, bestemte jeg meg for å trekke inntektsrapporter fra bloggere i forskjellige nisjer. Før du leser det, vær sikker på at du forstår grunnleggende om affiliate markedsføring.

Her er 12 bloggerinntektsrapporter - fra negative hele veien til veldig, veldig positive.

1. The Extra Income Project: $ -115.21

Denne ganske nye blogkrønikoen Lloyd Phillips 'reise ut av gjeld.

Han tjente en anstendig sum penger gjennom tilknyttede lenker og annonser, men faktisk oppstod et nettotap i juli 2016, fordi han investerte i et forretningskurs og abonnement på et nettsidehåndteringsverktøy.

Selv om bloggen overhead koster kan Vær veldig lav, det tar ofte penger å tjene penger - og det ser ut til at sporet Phillips er på.

2. Glutenfri med L.B .: $ 80.43

London Brasil deler glutenfrie oppskrifter og ressurser på bloggen hennes, og i juni 2016 belønnet hun mer enn $ 300 gjennom sponset innhold og annonser.

Men hennes kostnader betydde at hun bare nettet rundt $ 80. Det er viktig å merke seg at Brasil har blogget i to år. Som jeg sa før, er blogging ikke en rask løsning!

3. Hold det enkelt, DIY: $ 211.39

Jeg er imponert over hvor mye penger Kari Jonard tjener med bloggen Keep it Simple, DIY.

Hun mottok bare rundt 1.000 unike besøkende i juli 2016, men likevel klarte å tjene mer enn 200 dollar. Hun avslører ikke mye om sin inntektsstrategi, og merker bare at hovedparten av det kommer fra annonser.

5. Freelance Doodle: $ 997.29

Selv om Harlan Yee pleide å ha en frilansvirksomhet, bestemte han seg for å fokusere fritiden på å skape passive inntektsstrømmer - det er det han skriver om Freelance Doodle.

I mai 2016, den siste måneden han publiserte en inntektsrapport, tjente han nesten en stor fra selv-publisering og Amazon affiliate salg.

6. Dette eventyrlivet: $ 1,079.73

Hvem visste at du kunne tjene penger på blogging om Disney og bryllup?

Mindy klarte å gjøre det; I sin inntektsrapport for juni 2016 beskriver hun sin første firesifrede måned noensinne. Hun tjente majoriteten gjennom annonsenettverk og Etsy tilknyttede lenker.

7. Travel Blog Gjennombrudd: $ 1,874.59

Som tidligere reiseblogger, la meg fortelle deg: Det er en vanskelig måte å tjene penger på.

Så jeg er imponert Will Tang tjente mer enn $ 1800 fra skriving og annonser i juni 2016. Det som kan bidra til hans suksess, er at han har to separate blogger: en fokusert på sine reiser og den andre på reisebloggingen.

8. Enkelt moms Inntekt: $ 7 783,75

Alexa Mason startet bloggen hennes for nesten fire år siden, og tjener nå en pen penny. I juli 2016 tjente hun nær $ 8,000 fra frilansskriving, virtuelt assistentarbeid og annonser.

En ting jeg ikke liker? I sin inntektsrapport har Mason ikke skissert hennes utgifter, så vi vet ikke hvor mye av inntektene hennes var faktisk fortjeneste.

9. Bare en jente og hennes blogg: $ 24.861

Wow! Jeg har aldri hørt om denne jenta (Abby Lawson) og hennes blogg, men hun plutselig knuser den mens han skriver om organisasjon, innredning og vel, blogging.

Hun jobber på stedet med mannen sin, og de tjente mye penger i juni 2016 - hovedsakelig gjennom salg av en ebook (om inntektsføring av bloggen din) og tilknyttede lenker til hennes webverten.

10. Klem av Yum: $ 32,971.75

Pinch of Yums inntektsrapport var en av de første jeg noen gang begynte å følge. Jeg fant bak-scenene på denne populære matbloggen fascinerende - og jeg kunne ikke tro hvor mye Lindsay Ostrom gjorde.

Selv om hun og hennes team fortsatte å dele sine tall (her er juni 2016), er deres siste måned med alle totalsumrene lagt opp i juni 2015 ... der de nettede mer enn $ 30 000.

11. Smart passiv inntekt: $ 93,359.90

Jeg er ganske sikker på at Pat Flynn var den første bloggeren for å begynne å gjøre inntektsrapporter. Og selv om han ikke var, er han definitivt den mest berømte.

I juli 2016 tjente han nesten $ 100 000 gjennom affiliate og boksalg, nisjeplasser, podcastsponsorasjoner, programvare og apps. (Les rapporten for hele sammenbruddet, det er kjempebra.)

12. Gjør sans for cent: $ 107,985

Jeg var helt sjokkert for å se Michelle Schroeders blogg slår Smart Passive Income i juli 2016. Gå jente!

Hun tjente en helt latterlig $ 112 594 - som etter utgifter kom til nesten $ 108 000. I en enkelt måned.

Hun gjorde det for det meste gjennom affiliate salg, og inntekt fra hennes affiliate markedsføring kurs, hvor hun lærer andre hennes triks.

Kan ikke få nok av bloggerinntektsrapporter? Sjekk ut disse lister fra Real Ways to Earn og Cash Flow Diaries.

Din sving: Har du noen ide om at du kan tjene så mye penger på blogging?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar