Tilbud

Klasse-handling Settling Alert: Zara Shoppers kunne få $ 100 (eller mer)

Klasse-handling Settling Alert: Zara Shoppers kunne få $ 100 (eller mer)

Det er ikke noe bedre enn å få betalt for ting du allerede har kjøpt.

Jeg kan bekrefte dette, som en glad mottaker på 44,08 dollar fra et Kashi-class-actionoppgjør, jeg glemte at jeg hadde blitt med, 17 bilag for gratis par billetter fra et Ticketmaster-klassesaksjonsoppgjør, og utallige andre klassebesøkende freebies over år.

Hvis du har handlet på Zara I USA kan du også høste fordelene ved vårt juridiske system. Du har rett til opp til $ 100 - men du må handle raskt.

Hva du trenger å vite om Zara Class-Action Settlement

Forhandleren har nylig nådd et oppgjør i klageaksjonen Tsang v. Zara USA, Inc., som hevdet at den overtrådte loven om rettferdig og nøyaktig kredittransaksjon (FACTA) ved å skrive ut de første seks sifrene på kundenes kreditt- og debetkortnummer på kvitteringene. (FACTA tillater bare forhandlere å skrive ut de siste fem sifrene for å forhindre identifikasjonstyveri.)

Som et resultat, Zara USA har avtalt å gi alle klassemedlemmer opp til $ 100 per godkjent transaksjon - som betyr at hvis du har gjort flere kvalifiserte transaksjoner, kan du potensielt bli tildelt flere ganger over.

Men klokken tikker. Du har til 26. september 2016 å sende inn et krav, så hvis du mistenker at du er kvalifisert, er det nå på tide å stave kravet.

Er du kvalifisert for utbetaling?

Hvis du har kjøpt et kjøp i butikken hos en hvilken som helst Zara-butikk i USA mellom 28. april 2015 og 1. juli 2015, Du kan være et klassemedlem.

Du må ha gjort kjøpet ditt med et kredittkort eller et debetkort som brukes som kredittkort (med andre ord uten PIN-kode).

Du må også ha mottatt en elektronisk trykt kvittering på salgsstedet som angitt de første seks sifrene på kortet ditt. Men ikke bekymre deg for scrambling for å finne det kvitteringen; Det er ikke nødvendig å sende inn et krav. Alt du trenger å gi er noen grunnleggende opplysninger om ditt kjøp (se nedenfor).

Hvordan få pengene dine

Hvis du er kvalifisert (eller selv om du tror deg kanskje være kvalifisert), hodet over her for å sende inn kravet ditt.

Bortsett fra din personlige kontaktinformasjon, trenger du bare å identifisere Zara-butikken du handlet på, hvilken type debet eller kredittkort du brukte, og de fire siste sifrene på kortet. Hvis du har kvitteringen din, kan du også skanne og laste den opp som ytterligere dokumentasjon, men det er ikke et krav.

Så, hva venter du på? Hvis du er kvalifisert, send inn kravet ditt nå - du har ingenting å tape, og en potensiell $ 100 (eller mer) for å vinne.

Din sving: Har du noen gang hatt glede av et klassesettingsoppgjør?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar