Penger

Amazon er ansatt for sesongmessige arbeid-fra-hjemme posisjoner. Slik bruker du

Amazon er ansatt for sesongmessige arbeid-fra-hjemme posisjoner. Slik bruker du

Oppdatert 9/22/16: Intervju registrering for disse Amazon jobber har stengt, men det kommer andre å komme snart! Inntil da liker The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde deg oppdatert - jobber går fort!

I stedet for binge-shopping på Amazon denne ferien sesongen (#guilty), jeg kommer til å foreslå deg gjøre penger med online shopping giganten i stedet.

Amazon er ansatt sesongmessig, arbeid-hjemmefra kundeservice kollegaer å "reagere raskt på pigger i kundens behov".

Din hovedoppgave vil være å løse problemer og svare på spørsmål fra Amazon-kunder.

Fangsten? Du må bo i ett av disse 20 statene: Arizona, Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Kansas, Kentucky, Michigan, Minnesota, Nord-Carolina, Nord-Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Washington, West Virginia , Wisconsin eller Virginia.

Er din stat på listen? Flink. Fortsett å lese.

Perks of Becoming a Amazon Customer Service Associate

Først av, vil du jobbe hjemmefra. I flannell pyjamas. Kanskje din pup er snuggled opp i nærheten. Eller en brann knatterer i peisen - eller ditt favorittlys flimrer, hvis du er fra Florida.

Du vil også kunne velge dine egne timer fra et basseng av tilgjengelige skift - postet ukentlig. Du kan velge å jobbe en time eller 30 timer, men gjennomsnittlig assosierer jobber om 12.

I feriesesongen (november til januar) kan du bli bedt om å jobbe 20 til 40 timer i uka og kanskje på ferie eller to.

Uansett, du vil tjene $ 10 i timen, som er en anstendig inntekt for deltid, sesongarbeid. Det er minst nok til å sette inn ferie gave fondet.

En insider titt på ansettelsesprosessen

En av våre lesere, Marie Snyder, ble ansatt for konserten for en måned siden. Hun sier intervjuprosessen var veldig rask.

Tre dager etter søknaden ble Snyder tilbudt stillingen som var betinget av en bakgrunnskontroll og hennes deltagelse i orienteringen (en gruppe Google-prat med teamlederen).

Deretter ble Snyder offisielt ansatt. Omtrent to uker senere, de betalt trening begynte.

Snyder sier video-moduler gikk henne gjennom alt, og spørrekonkurranser bekreftet at hun var å kjenne opp kunnskapen.

Det er helt selvfylt, så hvis du er som meg og få testangst, vær rolig. Du er også i et chatterom med gruppeleder og andre medarbeidere som vil stille spørsmål.

Så, lille gresshopper, du er på vei.

Er du kvalifisert til å jobbe for Amazon?

Du bør ha et videregående diplom eller tilsvarende og ett år eller mer av eksponering i et tjenestemiljø. Du bør også kunne skrive, snakke på telefonen (hei, du ville bli overrasket ...) og navigere på en datamaskin.

Det er også teknologi krav, men Amazon sender deg et hodetelefon og et token (ikke den gyldne typen, dessverre).

Også, hvis dette gjør at du føler deg mer trygg, en annen en av dine medmennesker Penny Hoarder-lesere, fortalte oss at hun søkte om jobben og ble ansatt. Gratulerer, Melissa og Marie!

Komme i gang, og søk i dag.

Du kan også finne flere åpne jobber ved å likne vår nye TPH Jobs side på Facebook.

Din sving: Har du søkt om denne jobben fra hjemmet?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar