Penger

DietBet er å ansette en deltidsdommer - og du kan jobbe hjemmefra!

DietBet er å ansette en deltidsdommer - og du kan jobbe hjemmefra!

Tusen takk denne dommersjobb krever ikke svetting på et felt, iført unflattering striper eller slobbering på en fløyte.

I stedet gjør du faktisk en forskjell i folks liv (ikke bare sportsfans) - og jobber hjemmefra.

DietBet er et spill som utfordrer folk til å bli sunnere, først og fremst ved å miste vekt. Og hellig ekstra stor ku - det virker som om det virker. Det har hjulpet spillere med å miste over 5 millioner pund siden lanseringen i 2013.

Enda mer? Det lønner deg å gå ned i vekt - $ 24 millioner har blitt utdelt til vellykkede spillere.

Og til og med mer? Selv om selskapet er basert i New York, DietBet ansetter en deltids-dommer, fra hjemmet dommeren - eller kundeserviceforbindelse.

Men dette er ikke ditt gjennomsnittlige sit-at-home-with-a-headset-på kundeservice gig.

Hva du vil gjøre som en DietBet-dommer

Som dommer vil du koble spillerne til spillet, og sørge for at de har en positiv opplevelse, feilsøk eventuelle problemer og jobber sammen med produktgruppen på nye funksjoner.

Dette er en deltidsposisjon med en fleksibel tidsplan. Noen ganger jobber du 24 timer i uken; andre ganger vil du jobbe nær 40. Lønn er omsettelig og avhenger av din erfaring.

Å vokse hos selskapet og bli full tid virker veldig mulig.

Er du kvalifisert til å være en DietBet-dommer?

Som mange kundeservicejobber, bør du ha sterke skriftlige kommunikasjonsevner.

Og teknologi skal ikke freak deg ut siden du vil jobbe for å feilsøke tekniske problemer. Dette er også et oppstartsmiljø, så vær rolig og ta initiativ er viktige evner.

Du bør også være forberedt på å jobbe ekstra timer rundt nyttår for å hjelpe folk å sette og holde de irriterende resolusjonene. Du må kanskje også være tilgjengelige netter, helger og andre helligdager.

Kundeserviceopplevelse er foretrukket, men ikke nødvendig. Din søknad vil få en gullstjerne hvis du er lidenskapelig om å hjelpe andre. "Lyder corny, men det er hva denne jobben (og vårt firma) egentlig handler om ..." noteringen sier.

Så er du klar til å begynne å hjelpe folk? Søk på jobben nå.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Vil du helst være diettdommer eller en ekte?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar