Forsikring

Hva du trenger å vite om din Medicare og Medicaid fordeler

Hva du trenger å vite om din Medicare og Medicaid fordeler

Mange eldre har misforståelser om forskjellene mellom Medicare og Medicaid.

Kast i langtidspleieforsikring, og vannet blir enda mer muddiert. Selv som en sertifisert finansiell planlegger, er det vanskelig å holde seg på toppen av alle problemene knyttet til seniorer.

For å hjelpe til med å fjerne noen av de mentale tåke som følger med disse problemene, bestemte jeg meg for å ta med et fagfag for å hjelpe. Tiffanny Sievers, advokat i lov og grunnlegger av SI eldre lov har vært snill nok til å dele sin ekspertise om forskjellene mellom Medicare og Medicaid og hvordan eldre kan planlegge for sine senere år. Her er hva hun måtte si ....

1. Hvilke skritt kan man gjøre for å forberede seg på å håndtere eldre problemer?

For å kunne forberede seg på eldre problemer må en person først ha et godt grunnlag for gode planleggingsdokumenter. Dette betyr at du har fullmakt for eiendom og en fullmakt for helsevesenet. Disse dokumentene tillater noen du velger å gjøre eiendoms- og helsevesenets beslutninger for deg når du ikke klarer å gjøre det selv. For det andre må de være forberedt på en tidlig død. Det er bedre å planlegge når du er frisk enn når du er syk.

Selvfølgelig må du møte en advokat og advokaten kan hjelpe deg med å bestemme hvilke dokumenter du trenger for å sikre at dine ønsker utføres etter døden, for eksempel en siste vilje og et testamente eller en tillit. For det tredje, møt med din finansielle rådgiver for å avgjøre hvilke investeringer som vil gi dine mottakere de beste skattefordelene og sørg for at du har nok livsforsikring til å betale for begravelseskostnadene dine.

Til slutt må du sørge for at du har nok eiendeler for å unngå å gå tom for penger. Når du går tom for penger, går du tom for alternativer. Man må møte en eldre advokat, som meg selv, for å sikre at eiendommene dine er riktig plassert for å unngå å gå tom for penger hvis du trenger langvarig omsorg, enten hjemme eller i sykehjem.

2. Hvor lenge vil Medicare dekke pleiehjem koster?

I et sykehjem vil Medicare dekke de første 20 dagene 100% og deretter de neste 80 dagene ved 80% hvis du fortsetter å forbedre medisinsk. Etter de første 100 dagene, uansett hvor mye forbedring du gjør, vil Medicare slutte å betale, og du må enten flytte ut eller finne annen måte å betale.

3. Hva er forskjellen mellom Medicare og Medicaid? Vanlige misforståelser?

Medicaid

Nesten alle over 65 år er på Medicare, og det spiller ingen rolle hva dine eiendeler er. Men du må kvalifisere for Medicaid, medisinsk og økonomisk. Medicaid betaler kun hvis du har begrensede eiendeler. Dette betyr at etter at Medicare slutter å betale, må du tilbringe ned eiendeler til du er omtrent knust før du kvalifiserer for Medicaid.

4. Hvor mye koster det å være i sykehjem?

Sykehjem i sørlige Illinois koster mellom $ 2200 og $ 5500 i måneden. I Chicago er en måned $ 7,500 og oppover. Assisted Living Ranges fra $ 1500 til $ 4500 i måneden. Private omsorgspersoner i hjemmet ditt mellom $ 3000 og $ 12.000 i måneden, avhengig av hvor mye omsorg som trengs.

5. Hvilke måter å betale for pleiehjem koster?

Etter min mening er det fem måter å betale for pleiehjem koster:

1. Privat Betaling - med god gammeldags kontanter
2. Long Term Care Insurance - Hvis du har kjøpt "sykehjem forsikring", vil policyen betale et visst beløp per dag for ditt opphold i sykepleie. Du må ha kjøpt en policy før du trengte pleiehjem.
3. Veterans Fordeler - Veteransadministrasjonen tilbyr en VA-pensjonsytelse til veteraner eller enke av veteraner hvis du møter tre kriterier:

  • 1. Serveres minst 90 dager med aktiv tjeneste
  • 2. En av disse dagene var i en krigstid
  • 3. Var noe annet enn uærlig utladet fra militæret.

4. Medicare - som diskutert ovenfor, vil bare betale for en del av det første 100 dagers oppholdet i en dyktig omsorgsfasiliteter
5. Medicaid - Medicaid betaler for hele oppholdet på sykehjem eller støttende levende anlegg. Det betaler ikke for omsorg hjemme.

Medicaid, i motsetning til veteranfordeler, betaler ikke kontantpenger, men betaler bare for tjenester. Faktisk vil du aldri motta penger fra Medicaid. Medicaid har ingen grense, det vil betale for enhver form for omsorg som du trenger. For eksempel vil Medicaid betale for fjerning av en splinter eller for åpen hjerteoperasjon, uansett kostnaden.

For å kvalifisere for Medicaid er det aktiv- og inntektsbegrensninger. Hvis du er gift, kan fellesskapets ektefelle ikke ha mer enn $ 109, 560 pluss et hus i eiendeler. Hvis du er gift, vil fellesskapets ektefelle få til å holde ca 2700 dollar i måneden av parets samlede inntekt. Uansett inntekt som paret har over $ 2700, blir sykehjemmet tildelt.

Hvis du er singel, må du ha mindre enn $ 2000 i eiendeler, og all inntekt skal gå til sykehjemmet mindre enn $ 30 i måneden. Hva SI Elder Law gjør, er å beskytte eiendeler slik at du kan være på Medicaid og ikke være helt brutt. I de fleste tilfeller kan SI Elder Law spare halvparten av eiendelene dine når du er i sykehjem og du vil motta Medicaid-fordeler. Jo før du kaller SI Elder Law, desto mer penger kan vi spare.

6. Hvilken håp, hvis noen, er der for de som ikke planla?

Med dagens lover akkurat nå i Illinois, hvis du ikke har gjort noen planlegging og allerede er i sykehjem, kan jeg spare halvparten av dine eiendeler. Jo før du kommer til meg, jo mer penger kan jeg beskytte. For noen av mine klienter er jeg i stand til å beskytte alt.

7. noe annet?

Husk at enhver overføring av eiendeler, hvis ikke gjort riktig måte, kan gi deg en stor straffeperiode, og det kan ha vært unødvendig. Det er best å snakke med en eldre advokat før du flytter eiendeler, slik at du får den korteste straffeperioden, eller unngå en straffeperiode i det hele tatt.

Hvis noen allerede står overfor muligheten for pleiehjem, tilbyr jeg en gratis konsultasjon på kontoret mitt for å se om det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe.

Skrive Inn Din Kommentar